hotelski predpražniki

Hotelski predpražniki – povečajte prepoznavnost hotela

by

Zagotovo je želja vsakega lastnika hotela privabiti kar se da veliko število gostov. To lahko zagotovi z odlično postrežbo gostov, po obisku napišejo dobro oceno, s promocijo na internetu in reklamnimi panoji. Prav poseben način, da povečate prepoznavnost hotela in si hkrati zagotovite tudi večjo čistočo, pa je najem hotelskih predpražnikov.

Hotelski predpražniki niso klasični predpražniki z napisom ‘welcome’, temveč gre za predpražnike izdelane po meri, ki vsebujejo najbolj prepoznavne elemente posameznega hotela. Z inovativnimi predpražniki za hotele boste zagotovo navdušili prav vsakega gosta in tako povečali ugled svojemu hotelu.

predpražniki za hotele

 

Predpražniki za hotele – čistoča je na prvem mestu

Hotel je prostor, v katerega dnevno vstopi in iz njega izstopi veliko število ljudi. Že samo osebje predstavlja veliko število ljudi, ki vsak dan prestopijo prag hotela, v turistični sezoni, ko pa kar mrgoli turistov, pa je teh vstopov in izstopov še toliko več.

Ker ljudje čez dan hodijo po različnih terenih in so, hočeš ali nočeš, izpostavljeni tudi najrazličnejšim vremenskim vplivom in ostalim zunanjim dejavnikom, ob vstopu v hotel na čevljih prinesejo umazanijo.

Ker je dela v hotelskih storitvah že tako ogromno, si lahko vsaj pri zagotavljanju čistoče malo dela olajšamo s hotelskimi predpražniki. Najbolje je, da en predpražnik za hotele postavimo na zunanjo stran vhoda drugega pa na notranjo in tako, zmanjšamo vnos smeti na minimum. Kvalitetni predpražniki z gumijasto podlago bodo poskrbeli tudi za varnost, saj bodo tudi ob stiku z vodo ostali na svojem mestu.

predpražniki z napisi

 

Hotelski predpražniki z napisi – izdelava po meri

Najboljši predpražniki za hotele nimajo le higienske funkcije, ampak imajo lahko tudi dobro promocijsko funkcijo. Da bi si obiskovalcem ali mimoidočim logotip vašega hotela podzavestno vtisnil v spomin, je najbolje, da na veliko mestih uporabite logotip ali slogan vaše hotelske storitve. To boste z lahkoto dosegli z zunanjimi ali notranjimi predpražniki z napisi.

Predpražnike z napisi bodo seveda izdelali povsem po vaših željah. Sami ali pa s pomočjo izučenih in izkušenih oblikovalcev, lahko ustvarite popolne hotelske predpražnike z napisi ali logotipom.

Seveda lahko izbirate med različnimi barvami, ki bodo dale napisu kontrast ali pa se odločite za predpražnike v barvah, ki dajejo asociacijo na hotel. Odlični so tudi promocijski predpražniki z napisi. Takšni predpražniki imajo ob strani ali pa na vrhu posebno oknce, v katerega lahko ustavite list papirja, ki ga bo varovala močna plastika. To okno je po navadi namenjeno podajanju ključnih informacij.

Pred vstopom v hotel bodo lahko obiskovalci ob pogledu na hotelski predpražnik izvedele na primer čas prijav in odjav, kontaktne številke in ostale pomembne informacije.

notranji predpražniki

 

Naj bo v stilu tudi notranjost – notranji predpražniki za hotele

Čeprav je zunanjost hotela, njegova fasada, okolica in vhod prva stvar, ki jo opazimo ob prihodu, pa je pomembno, da se ta prvi vtis nadaljuje tudi v notranjosti. Seveda igra najpomembnejšo vlogo predvsem pohištvo, vendar pa se zaokroženost notranjega dizajna nikoli ne konča na tej točki.

Zaokroženo celoto boste dosegli le s skrbno izbranimi dekorativnimi detajli. Po navadi te so ti detajli predvsem rože, bonsaji, stenske slike in luči, vendar pa prav posebno domač videz lahko ustvarite z notranjimi hotelskimi predpražniki.

Tudi notranji predpražniki nimajo zgolj estetske funkcije, vendar igrajo posebno vlogo tudi pri zagotavljanju čistoče. Če boste hotelske predpražnike namestili pred vhodom v vsako sobo, se bo tako morebitna nečistoča s čevljev zadržala na vhodu.

hotelski notranji predpražniki

 

Najem hotelskih predpražnikov – večja funkcionalnost in trajnostna rešitev

Dizajn, nakup in izdelava hotelskih predpražnikov je velik strošek, hkrati pa zahteva tudi veliko časa in logistike. Da bi se temu izognili in si zagotovili bolj trajnostno rešitev, je najbolje, da predpražnike za hotele najamete. Kaj vse so prednosti najema predpražnikov?

  • Nizki stroški vzdrževanja,
  • kreacija predpražnikov po meri,
  • dostava na želeno lokacijo,
  • kemično čiščenje,
  • odlaganje obrabljenih predpražnikov na okolju prijazen način.

predpražniki po meri

Preberite si tudi...