Predpražniki

Predpražniki zagotavljajo varen korak in krasijo vhod

by

Predpražniki so nepogrešljiv del opreme tako doma kot v podjetjih. Zunanji predpražniki imajo poleg funkcije zaustavljanja blata, umazanije, vode in prahu ter njihovega vnosa v notranje prostore še estetsko funkcijo. Čisti in lepo vzdrževani vhodni predpražniki kažejo sliko uspešnega podjetja, ki posveča pozornost vsem elementom poslovanja, kar pri strankah vzbuja zaupanje. Poleg tega je pomembna tudi varnostna funkcija predpražnikov za pred vrata, saj preprečujejo, da bi obiskovalcem na mokrih tleh spodrsnilo.

Poleg zunanjih predpražnikov je lepo, da so predpražniki nameščeni po hodnikih in v poslovnih prostorih, kar ustvarja domačnost in prijetno vzdušje. Nakup predpražnikov za pred vrata in za notranje prostore je za podjetje velika naložba, skrb za predpražnike pa dodatna obremenitev, zato je najem predpražnikov idealna rešitev. Finsko podjetje Lindström je eno vodilnih v Evropi na področju najema predpražnikov, njegove storitve so vrhunske, cene pa ugodne.

 

Kakovostni predpražniki za pred vrata umazaniji ne dovolijo vstopa

Lindström je sestavil svojo kolekcijo elegantnih in lepih predpražnikov vrhunske kakovosti. Njihovi funkcionalni zunanji predpražniki za pred vrata imajo grobo površino, da na njih ne drsi, in tako poskrbijo za varnost obiskovalcev in zaposlenih, poseben material pa učinkovito zadrži vodo, grobe delce umazanije in blato, tako da notranji prostori ostajajo čisti in jih zato ni treba tako pogosto čistiti, kar prinaša dodatne prihranke. V okviru kolekcije ponujajo vhodne predpražnike v temno sivi barvi, ki so resnično estetski in polepšajo vsak vhod.

Posebno žlahten videz daje vhodnim predpražnikom groba struktura visokih najlonskih vlaken, ki pa ni samo prijetno mehka in čudovitega videza, ampak ima veliko sposobnost vpijanja vode, blata in zadrževanja umazanije. Vsi predpražniki za pred vrata in vhodni predpražniki so gumirani oziroma imajo gumirano spodnjo stran, da ne glede na obremenitve ostajajo na svojem mestu in ne drsijo po podlagi. Podjetje lahko glede na svoje potrebe in želje izbere med ponujenimi velikostmi zunanjega predpražnika pravega zase.

Predpražniki za pred vrata

Najem predpražnikov je odlična poslovna odločitev

Pri odločitvi za najem predpražnikov pri podjetju Lindström dobi podjetje celovito storitev. Lindström strankam svetuje pri izbiri predpražnikov, pripravi skupaj z njimi natančno oceno glede količine, velikosti in vrste predpražnikov za posamezni objekt. Za lažjo predstavo, kako bodo videti predpražniki za pred vrata in ostali predpražniki znotraj objekta ter kako jih razporediti, imajo za stranke na voljo posebno aplikacijo LiveDesign.

Če stranki ne ustreza velikost, oblika ali barva predpražnikov iz Lindströmove kolekcije, lahko pri njih naročijo predpražnike po meri. Taki predpražniki so unikatni in namenjeni samo podjetju, ki jih je naročilo, s čimer si podjetje krepi prepoznavnost, posebej, če gre za zunanje predpražnike z logotipom ali znakom podjetja. Ob tem je tako naročilo in celoten postopek pri izbiri posebnih predpražnikov po meri brezplačno. Lindström poskrbi za naročilo, izdelavo in zalogo tako izbranih predpražnikov.

Uveljavljeno podjetje Lindström, ki ima podružnice v 24 državah sveta, pri storitvi najema predpražnikov poskrbi za vse, prevzema celotno skrb za predpražnike – od naročila, pranja, rednega odvoza umazanih ali poškodovanih predpražnikov in dovažanja čistih in lepo vzdrževanih do odstranjevanja iztrošenih predpražnikov. Tako skrbi, da so predpražniki vedno urejeni in v ponos vsakega podjetja. Pri tem pa podjetje samo pridobi, saj je cena najema zunanjih predpražnikov, vhodnih predpražnikov in ostalih predpražnikov za poslovne prostore zelo ugodna, podjetje prihrani denar in tudi čas, saj se lahko posveti svojim nalogam, skrb za predpražnike pa prepusti profesionalcem. To je še posebej pomembno za predpražnike za pred vrata, za zunanje predpražnike, saj je njihovo vzdrževanje zahtevno.

 

Pri vzdrževanju predpražnikov je varovanje okolja v ospredju   

Vhodni predpražniki za najemPodjetja z najemom predpražnikov za pred vrata niso naredila koristne poteze le za svoje podjetje, saj so si zagotovila odlično storitev in čudovit videz svojega vhoda ter varno hojo ob vstopu ne glede na vreme, ampak s svojo odločitvijo za najem predpražnikov pri Lindströmu prispevajo tudi k ohranjanju okolja. Lindström namreč pri vseh svojih postopkih uveljavlja ekološke smernice. Za izdelavo posebne ekološke linije vhodnih predpražnikov uporablja reciklirana sintetična vlakna iz ribiških mrež, kar močno zmanjšuje pritisk na okolje.

Lindström ima za pranje predpražnikov svojo posebno industrijsko pralnico, kjer se predpražniki operejo učinkovito po posebnih postopkih – z reciklirano vodo in ob zelo smotrni porabi energije in pralnih sredstev. Ko se predpražnik iztroši, dobi podjetje, ki je njihov naročnik, nov izdelek, star predpražnik pa velikokrat uporabijo za kak drug namen ali neškodljivo odstranijo. Podjetje Lindström je tudi aktivno vključeno v gibanje za zmanjšanje odpadnega tekstila in pri tem sodeluje z vladnimi inštitucijami. Količine odpadnega tekstila se namreč nezadržno večajo in ogrožajo okolje. S svojim odnosom do okolja Lindström ozavešča tudi svoje uporabnike, ti pa s svojo odločitvijo za najem predpražnikov pripomorejo k manjšemu obremenjevanju okolja.

Preberite si tudi...