zunanji-predprazniki-po-meri

Zunanji predpražniki po meri: pripravite podjetje in zaposlene na zimo

by

Zunanji predpražniki po meri so nekakšen kompromis, ko se združi uporabno in lepo. Priporočljivi so namreč za pred vsako stavbo, da si ob vstopu lahko očistimo čevlje in tako prihranimo nekaj dela čistilni službi. Če pa lahko ta skoraj da nujno potrebni element prilagodite in dodate predpražnik z napisi, še toliko bolje. Z njim lahko tako svoje podjetje brezplačno oglašujete že pred samim vstopom v stavbo in tako nek načeloma nezanimiv in dolgočasen produkt spremenite v zanimivega in celo zabavnega.

Poleg zunanjih predpražnikov po meri, ki podjetje pripravijo na zimo s snegom in od plundre mokrimi čevlji, pa poskrbite tudi za ustrezna zimska delovna oblačila za zaposlene. Mrzlo zimo bo vsekakor lažje prebroditi s podloženim delovnim kombinezonom ali zimskimi delovnimi hlačami. Preverite našo ponudbo vseh produktov, za katere nudimo tudi možnost najema.


Kvalitetna oblačila brez nepotrebnih stroškov- najem zimskih delovnih oblačil


Nakup podloženih delovnih kombinezonov za zimo je lahko precej velik strošek, predvsem za manjša podjetja. Poleg samega nakupa pride zraven tudi precej dodatnih stroškov- pranje, likanje, šivanje v primeru raztrganin ipd.

Da se izognete tem stalnim a nepredvidljivim stroškom, se lahko odločite za najem najrazličnejših produktov, ki jih v našem podjetju ponujamo. Pri najemu tako ne pride do velike začetne investicije, ker je mesečni najem vaš edini strošek. Tekom sodelovanja vam ne bomo zaračunali dodatnih storitev, saj so vsa vzdrževalna dela vključena v mesečno najemnino. Z najemom si prikrajšate čas in denar pri:
• nakupu in dobavi oblačil,
• vzdrževanju (šivanje, odstranjevanje trdovratnih madežev ipd.),
• čiščenju,
• skladiščenju,
• odlaganju, ko oblačila postanejo iztrošena.


Dobro počutje zaposlenih v kvalitetnih podloženih delovnih kombinezonih je ključno


Naši izdelki, ki jih lahko najamete, pa niso zgolj zelo uporabni, vendar tudi udobni in trajnostni. Vedno poskrbimo, da so tako letna kot tudi zimska delovna oblačila vedno ustrezna po predpisani zakonodaji in standardom. Ne glede na to, v kateri panogi ali industriji potrebujete podložen delovni kombinezon, bo ta vedno ustrezal aktualni zakonodaji.

Poleg ustreznosti pa smo pri oblikovanju zimskih delovnih oblačil pozorni tudi na trajnost. Vsa naša oblačila so popravljiva in vzdržljiva, po dokončni uporabi pa bodo ravno tako primerno reciklirana. Tudi naše pralnice, kjer peremo vse od zimskih delovnih hlač pa do predpražnikov z napisi, odlagajo zgolj naravi nestrupene snovi. O trajnosti in ekoloških načelih pa govorijo tudi številke – z najemom zmanjšate ogljični vtis kar za tri četrtine.


Poskrbite za čistočo z elegantnimi zunanjimi predpražniki po meri


Zunanji predpražniki po meri so najenostavnejša rešitev, ko se spopadate z zunanjo nečistočo. Ta je še posebej trdovratna v zimskih mesecih, ko s čevlji v notranjost seboj prinesemo še sneg, dež, plundro, blato in kakšen manjši kamenček. So torej nekakšna bariera, ki preprečuje vnos nečistoč v notranje prostore.

S predpražniki z napisi boste hkrati tudi ohranili večjo raven čistoče in zmanjšali stroške za čiščenje notranjih prostorov. Ko bodo vaše prostore prišli obiskati morebitni poslovni partnerji, pa jih bo navdušil kvalitetno izdelan zunanji predpražnik z vašim logotipom ali v vaših barvah.


Enostaven najem zunanjih predpražnikov po meri


Prav tako kot podložen delovni kombinezon ali zimske delovne hlače, je na voljo za najem tudi predpražnik z napisi. Pri notranjem oblikovanju tako ni potreben gromozanski začetni vložek, saj z najemom krijete zgolj vsakomesečni strošek najemnine.

Ker je površina, namenjena za kakršenkoli tisk po vaši želji, kar velika, je pomembno, da je predpražnik zasnovan elegantno in privlačno. Neprijetno bi namreč bilo, da bi pred stavbo imeli ogromen predpražnik z napisom, ki vam ne bi bil všeč. Najemniki se pri opremljanju oz. tisku največkrat odločijo za uporabo logotipa podjetja.


Finančno ugodno vzdrževanje predpražnikov z napisi


Ker se v našem podjetju ukvarjamo z izposojo predpražnikov z napisi, le-te seveda tekom našega sodelovanja tudi redno in skrbno vzdržujemo. Z najemom se tako izognete rednim ali izrednim stroškom kot so čiščenje, krpanje, skladiščenje ipd. Ko na izdelku opazite kakršnokoli nepravilnost, nas samo kontaktirate in mi poskrbimo, da bo spet tak, kot je bil prej. Ob sodelovanju z nami vam ni potrebno skrbeti za naslednje:
• oblikovanje predpražnika, da ta ustreza ostalim oblikovalskim elementom v prostoru, dodajanje logotipa, barvna usklajenost in ostalo,
• pranje, ko je to potrebno, s poudarkom na trajnostnem in ekološkem vzdrževanju, ki okolju ni neprijazno,
• skladiščenje predpražnika in njegova odstranitev in reciklaža, ko je ta že dotrajan,
• dostava in menjava.


Odločite se za najem zunanjih predpražnikov po meri in zimskih delovnih oblačil


Namesto nakupa boste z najemom tako privarčevali na več različnih segmentih, hkrati pa vam bo prihranjenih še nekaj dodatnih in nepotrebnih skrbi. Ob sklenitvi pogodbe bodo vaši čisti in vzdrževani tekstilni izdelki vedno na voljo, hkrati pa boste zmanjšali negativni vpliv na okolje. Izdelki, pa naj si bo to podložen delovni kombinezon ali predpražnik z napisi, bodo vedno ustrezali standardom in bodo higiensko neoporečni.

Preberite si tudi...