Predpražniki za stopnice in za pred vrata – zunanji in notranji

by

Brezhibna čistoča in dober prvi vtis z visokokvalitetnimi predpražniki

Predpražniki za pred vrata in notranji tepihi, kot so recimo predpražniki za stopnice, so pomemben element zagotavljanja čistoče in varnosti. Skoraj vso umazanijo, ki jo vnašamo v notranji prostor, prinesemo s čevlji – po tleh. Strateško postavljeni predpražniki – zunanji in notranji – poskrbijo za učinkovito zaustavitev nesnage in preprečujejo njeno širjenje po prostorih. Če so predpražniki nameščeni na pravih mestih, učinkovito zaustavljajo umazanijo in vlago ter preprečujejo padce.

Podjetje Lindström ponuja najem kakovostnih predpražnikov za vse vrste podjetij in dejavnosti. Predpražniki za pred vrata, predpražniki za stopnice in drugi notranji in zunanji predpražniki so izbrani v skladu z vašimi potrebami. Pri Lindströmu v celoti poskrbijo za njihovo redno čiščenje, menjavo in odgovorno odlaganje, kadar jih odrabite. Stranka plača samo ceno najema in nima s predpražniki nobenih drugih stroškov.

Lindströmovi notranji predpražniki so lahko standardni ali oblikovani popolnoma v skladu z željami kupca. Ustrezno izbrani notranji predpražniki poskrbijo za kar najboljši prvi vtis, ki je pomemben ob obisku poslovnih partnerjev in strank. Dizajn predpražniki se lahko popolnoma prilegajo celostni grafični podobi podjetja. Ti notranji predpražniki so sodobnega in estetskega videza. Ustvarjeni so po naročilu, zato vsebujejo želene vzorce in barve, lahko tudi sporočilo, npr. v obliki slogana ali logotipa. Z orodjem LiveDesign na njihovi spletni strani lahko ustvarite lastno podobno predpražnika.

Preberite si tudi...