Zaščitna oblačila

Za varnost in udobje pri delu izberite kakovostna zaščitna delovna oblačila

by

Zaščitna oblačila oziroma delovna oblačila imajo več različnih namenov. Poenotijo videz zaposlenih, odražajo status podjetja in imajo funkcijo varnosti. Neprimerna zaščitna oblačila lahko naredijo slab prvi vtis o našem podjetju in zaposlenih ali pa vodijo v številne poškodbe pri delu.

zaščitna delovna oblačila

 

Zakaj je pametno nositi zaščitna oblačila?

Zaščitna delovna oblačila poznajo skoraj vse industrijske panoge. Nosijo jih varilci, gozdarji, monterji, laboratorijski delavci in številni drugi. Vsaka dejavnost vključuje tudi primerna zaščitna oblačila, ki ščitijo in varujejo delavca pred nastankom poškodb na delovnem mestu. Pri nekaterih procesih so zaščitna oblačila ključni del osebne varovalne opreme, zato je izrednega pomena tudi profesionalna in redna skrb zanje.

Zaščitna delovna oblačila so velik del dneva izpostavljena različnim vremenskim vplivom, zato morajo biti izdelana iz trpežnih in kakovostnih materialov. Biti morajo vzdržljiva, praktična za delo, ki ga opravljamo, varna in prijetna za nošenje. Morajo se prilagajati določenim zahtevam poklica, katerega del so.

Za zaščitna delovna oblačila je značilno, da imajo veliko žepov in zank za orodje, in hkrati pokrivajo vse dele telesa, ki jih je potrebno zaščititi.

Vsak dober delodajalec mora poskrbeti, da njegovi delavci svoje delo opravljajo udobno in varno ter da se pri tem čimbolj dobro počutijo. Pri tem je pomembno, da izbere delovna zaščitna oblačila, ki so kvalitetna in ustrezajo vremenskim ali drugim razmeram, v katerih se delo opravlja.

delovna zaščitna oblačila

 

Lindström ponuja široko izbiro zaščitnih delovnih oblačil za vsak poklic

V kolikor iščete kvalitetna delovna zaščitna oblačila, se obrnite na podjetje Lindström. Nudijo delovna zaščitna oblačila za profesionalno rabo v številnih poklicih, kot so:

  • Gostinstvo in hotelirstvo: pri tem ponujajo srajce, bluze, kuharske suknjiče, hlače in predpasnike, in sicer za celotno osebje vaše kuhinje, gostinskega obrata ali restavracije. Pri zasnovi delovnih oblačil za gostinstvo so posebno pozornost namenili videzu, praktičnosti in prileganju oblačil, neoviranemu gibanju in funkcionalnim podrobnostim.
  • Živilsko-pridelovalna industrija: zaščitna delovna oblačila so narejena iz kvalitetnega materiala, pri čemer so žepi skrbno nameščeni na obleko, upoštevane pa so tudi stroge higienske razmere.
  • Zdravstvo: delovna oblačila za zdravstvo združujejo klasično zasnovo z mladostnim krojem. Celotna zbirka zaščitnih oblačil se dobro prilega in je udobna za nošenje, delavci v zdravstvu pa so v svojih delovnih oblačilih videti urejeni in se dobro počutijo.
  • Industrija: delovna oblačila za lahko in srednjo težko industrijo so zasnovana za profesionalno rabo in zadovoljijo tudi najzahtevnejša pričakovanja zaposlenih glede funkcionalnosti in videza. Posebna pozornost je namenjena praktičnosti in prileganju oblačil, neoviranemu gibanju in funkcionalnim podrobnostim – za notranja in zunanja oblačila.
  • Varilstvo: pri izdelavi zaščitnih oblačil za delo v varilstvu je bila upoštevana skladnost z vsemi posebnimi standardi.
  • Elektroinženirstvo: gre za protipožarna oblačila za zaščito pred toploto in plamenom.
  • Zahtevnih delovnih pogojih, pri čemer je še posebej pomembna vidljivost delavca.

delovna zaščita

 

Zakaj so zaščitna oblačila podjetja Lindström najboljša izbira za vas?

Podjetje Lindström med drugim ponuja tudi standardne kolekcije delovnih oblačil. Gre za preproste in nezapletene izbire, ki ponujajo veliko različnih možnosti in izpolnjujejo potrebe vsakega podjetja po delovnih zaščitnih oblačilih. Vključujejo trajne in dobro prilegajoče se srajce, bluze, hlače, jopiče in kombinezone.

V njihovi ponudbi lahko najdete vse, od zaščitnih oblačil primernega videza za storitveno področje do odpornih, specializiranih, zaščitnih oblačil za težka dela.

Izbira kolekcije delovnih zaščitnih oblačil podjetja Lindström je preprosta, saj oblačila za svoje zaposlene izberete znotraj pripravljenih možnosti. Iz tega razloga je prva dostava vaših zaščitnih delovnih oblačil mogoča že v dveh tednih.  Prednost podjetja Lindström je ta, da nimajo nikakršnih omejitev glede količine, zato lahko naročite zaščitno obleko tudi za samo enega zaposlenega.

V kolikor vas zanima kaj več, vam bodo prijazni strokovnjaki z veseljem svetovali in pomagali pri izbiri primerne zaščitne opreme in oblačil za vas in vaš poklic.

zaščitna oprema in oblačila

Preberite si tudi...