sharm el sheikh

Sharm el Sheikh – raj za potapljače, golfiste in ljubitelje morja

by

Sharm el Sheikh je obalna destinacija v Egiptu, ki je izredno priljubljena med turisti. Svojo zgodbo je začela kot majhna ribiška vasica, danes pa je postala najbolj priljubljen kraj za počitnice na Sinajskem polotoku. Njegove prednosti so turkizno morje, peščene plaže, koralni grebeni in luksuzni hoteli, kjer boste res spoznali kaj pomeni, da vas nekdo razvaja.

 

Sharm el Sheikh: hotel all inclusive je prava izbira

Če se boste odločili, da boste te počitnice preživeli v Sharm el Sheikhu, hotel all inclusive enostavno mora biti vaša izbira.

Hoteli s ponudbo »vse vključeno«, so že sami po sebi pravzaprav najboljša izbira za vaše počitnice v Egiptu. Samo na takšen način boste namreč spoznali, kaj pomeni pravo razvajanje. Hkrati pa se boste zavarovali pred prebavnimi težavami, ki se lahko pojavijo, če boste obedovali v nepreverjenih restavracijah.

Na destinaciji, ki je znana po luksuznih hotelih, kot je Sharm el Sheikh, hoteli all inclusive ponujajo še toliko več, prav zaradi tega jih enostavno morate preizkusiti. V Sharm el Sheikh hotels 5 star vas zagotovo čaka pravo pravcato razvajanje. A, če si jih ne morete privoščiti, vam pri ponudniku Počitnice.si predlagamo drugi hotel all inclusive. Ta se  imenuje Sharm el Sheikh hotel Ghazala Gardens. Čeprav gre za odtenek manj luksuzen hotel, smo prepričani, da boste nad njim navdušeni.

sharm el sheikh hotel all inclusive

 

Sharm el Sheikh hotel Ghazala Gardens: zakaj ga izbrati?

Sharm el Sheikh hotels 5 star, torej 5-zvezdični hoteli, so res nekaj posebnega. Seveda pa to tudi pomeni, da so toliko dražji. V primeru, da si ne morete privoščiti takšnega, vam predlagamo Sharm el Sheikh hotel Ghazala Gardens, ki prav tako spada med hotele all inclusive, kar pomeni, da vam ponuja ponudbo »vse vključeno«.

Gre za 4-zvezdični hotel, ki je izredno priljubljen pri stalnih gostih. Nahaja se  v zalivu Naama Bay in je lahko dobro izhodišče, če si želite nakupovanja in zabave.

Sharm el Sheikh hotel Ghazala Gardens je hotel, ki vas bo prepričal s svojim nubijskim stilom. Nahaja se v središču mesta in v bližini partnerskega hotela Ghazala Beach. Slednji se ponaša s čudovito, počasi padajočo peščeno plažo, do tja pa vas loči samo cesta. Če boste bivali v Sharm el Sheikh hotelu Ghazala Gardens, bo ta čudovita plaža tudi za vas na dosegu roke.

Na voljo sta dva tipa sob: standardna soba in junior suita. Obojne se nahajajo v številnih dvonadstropnih stavbah, ki se razprostirajo ob urejenem vrtu. Njegova velika prednost je zelo lep bazenski kompleks, ki so ga dopolnili z umetno peščeno plažo, tam pa boste našli tudi ločen otroški bazen. Eden od bazenov je pozimi ogrevan.

Ker gre za Sharm el Sheikh hotel all inclusive, bodo za razvajanje brbončic poskrbele še brazilsko-južnoameriška restavracija, mehiška restavracija, kjer se boste lahko okrepčali s tortiljami, in italijanska restavracija, kjer so na voljo sveže pice in testenine. Tudi na koktajle niso pozabili, dobite jih lahko pri Mango Cocktail baru.

sharm el sheikh hotel ghazala gardens

 

Zakaj izbrati prav Sharm el Sheikh?

Tudi, če ne boste bivali v Sharm el Sheikh hotel Ghazala Gardens, je prav ta destinacija ena najboljših za vaše počitnice, še posebej če obožujete potapljanje ali golf.

Sharm el Sheikh je pravi mali raj za potapljače, saj boste tam našli čudovite koralne grebene. Prepričani smo, da vas bo ta podvodni raj očaral. Še posebej, če se boste odločili, da boste obiskali Ras Mohammed – nacionalni morski park, ki se nahaja v bližini Sharm El Sheikha. Našli ga boste tam, kjer se stikata Akabski in Sueški zaliv. Gre za enega najlepših koralnih grebenov na svetu.

Sharm el Sheikh je znan tudi po odličnih golf igriščih, zato je idealna destinacija za golfiste. V bližini pa boste našli celo Naama Bay, »egipčanski Las Vegas«, kjer boste lahko preizkusili svojo srečo v igralnici.

sharm el sheikh potapljanje

Preberite si tudi...