Zunanje talne ploščice bodo pričarale udoben ambient terase, vrta ali balkona

by

Zunanje talne ploščice so odlična izbira za popestritev vašega balkona, vrta ali terase. So trpežne ter primerne za vse vremenske razmere. Še posebej so idealna odločitev, če želimo površine enostavno očistiti. Umazanija se namreč ne zarije v notranjost ampak ostane na površini, zaradi česar jo z lahkoto obrišemo. To je tudi ena izmed prednosti vzdrževanja zunanjih talnih ploščic.

Zunanje ploščice imitacija lesa so le ena izmed možnosti izbire zunanjih oblog. Te namreč lahko najdete v imitaciji različnih materialov, npr. kamen, usnje, kovina in celo lakirane površine. Vsaka različica vam bo po svoje ustvarila drugačen videz ambienta. Les je recimo znan, da daje večji občutek topline, medtem pa kamen deluje hladneje.

Salon keramike Ljubljana ponuja notranje in zunanje talne ploščice

Pri salonu keramike Ljubljana podjetja Keramtrade d.o.o. že 28. leto zapored navdušujemo s svojo pestro ponudbo keramike priznanih italijanskih in španskih proizvajalcev. Naše poslanstvo vodi vizija prilagoditve željam kupcem pri opremljanju notranjih in zunanjih prostorov. Tako nudimo možnosti ureditve ambienta vse od klasičnega do modernega dizajna.

Si želite na primer na terasi, vrtu ali balkonu pričarati gozdno oazo? Zatorej iščete lesene talne ploščice ali pa bi le-te morda raje nadomestili s talnimi ploščicami imitacija lesa? V našem salonu keramike Ljubljana zagotavljamo, da so vse naše zunanje talne ploščice izredno vzdržljive, tudi v primeru slabega vremena. Od notranjih se namreč razlikujejo v sestavi, ki je posledica žganja pri visoki temperaturi, kjer se molekule kremenčevega peska spremenijo v steklo in zapolnijo prazne prostore med glino.

Zunanje talne ploščice lahko v salonu keramike Ljubljana kupite v različnih barvah, velikostih in imitacijah različnih materialov. Popestrile bodo vaše zunanje prostore in predstavljale dodatno vrednost na vsaki zabavi, srečanju ali drugem dogodku.

Talne ploščice imitacija lesa bodo vaš prostor oživele

Talne ploščice imitacija lesa so ena izmed inovacij, ki so postale hit kar čez noč. V podjetju Keramtrade d.o.o vam jih v svoji široki ponudbi ponujamo kot eden vodilnih v Sloveniji. Talne ploščice imitacija lesa nam namreč omogočajo, da z njimi ustvarimo karakteren in naraven videz v prostorih svojega doma.

Za razliko od naravnih materialov, kot je les, so talne ploščice imitacija lesa dalj časa obstojne, hkrati pa odpornejše in manj zahtevne za nego.

Prav tako so hipoalergene, saj ne zadržujejo pršic ali drugih alergenih snovi. Preprečujejo prenos in razvoj bakterij, plesni ali gliv. V salonu keramike Ljubljana vam ponujamo različne dimenzije in barvne različice vseh oblog. Lahko se odločite in izberete takšne, ki so odporne proti zmrzovanju in zdrsu ter jih uporabite kot notranje ali pa zunanje talne ploščice.

Zunanje ploščice imitacija lesa dajo terasi občutek topline

Če oklevate pri izbiri in si želite ustvariti naraven videz vašega zunanjega prostora, so zunanje ploščice imitacija lesa odlična izbira. V salonu keramike Ljubljana smo vam tako navedli slednje tri lastnosti, ki vas bodo prepričale za nakup:

  1. Dolga življenjska doba in vzdržljivost
    Zunanje talne ploščice so izpostavljene tako visokim temperaturam kot mrazu in vlagi. Zunanje ploščice imitacije lesa so žgane pri visokih temperaturah in tako vzdržijo večje obremenitve kot preostale zunanje talne obloge. Niso upogljive kot les ter so tako odporne proti udarcem in poškodbam, kar vam omogoči brezskrbno zabavo na vašem vrtu.
  2. Preprostost vzdrževanja
    Zunanje ploščice imitacije lesa so enostavne za vzdrževanje. Ne potrebujejo namreč poliranja in voskanja. Enostavno jih lahko očistite z vodo, čistilom in krpo. Odporne so na kemikalije in zlitju kislin ter so okolju prijazen izdelek. Čiščenje zunanjih talnih ploščic še tako nikoli ni bilo zabavnejše.
  3. Cenovna ugodnost za estetsko dovršnost
    Material, iz katerega so izdelane talne ploščice imitacije lesa, je visoko kakovosten. Sam nakup je sprva malo dražji, vendar vam pri salonu keramike Ljubljana zagotavljamo, da se vam bo naložba hitro povrnila. Zunanje ploščice imitacija lesa ne potrebujejo namreč zahtevnega vzdrževanja, obenem pa so dober prevodnik toplote in so tudi združljive s funkcijo talnega ogrevanja.

So talne ploščice imitacija lesa boljša izbira kot lesene talne ploščice?

Znano je dejstvo, da lesene talne ploščice niso primerne za kuhinjo in kopalnico. V teh prostorih se namreč kopiči vlaga in samo vzdrževanje tako predstavlja velik problem. Prav tako niso najboljša izbira v primeru, da imate doma aktivne otroke ali hišnega ljubljenčka, saj pride pri njih hitreje do same obrabe, kot pa v primeru talnih ploščic imitacija lesa. Prav zato vam pri salonu keramike Ljubljana predlagamo to izbiro talne obloge v prej omenjenih prostorih.

Zunanje talne ploščice za vsakogar, kontaktirajte nas še danes

Ne odlašajte in nas kontaktirajte na telefonski številki 01 561 26 16, pišite na info@keramtrade.si ali pa nas obiščite osebno v naši poslovalnici na naslovu Šlandrova 4, 1231 Ljubljana-Črnuče. Salon keramike Ljubljana obratuje vse delovne dni med 7. in 15. uro. Zagotavljamo vam, da vam bomo ponudili kvalitetno ponudbo zunanjih talnih ploščic prilagojenih vašim željam.

Preberite si tudi...