Delovne obleke

Delovne obleke po meri, za zdravstvo – medicinske sestre in zdravnike

by

Delovne obleke se uporabljajo v različnih industrijah – v gostinstvu, hotelirstvu, v živilski industriji, v lahki ter srednje težki industriji in navsezadnje tudi v zdravstvu. V resnici si zdravstvenih ustanov sploh ne znamo predstavljati brez ustrezno oblečenega osebja.

Delovna obleka za zdravstvo je nekakšen prepoznavni znak vsake bolnišnice, saj jih nosijo prav vsi zdravstveni delavci. Bodisi delovna obleka za medicinske sestre bodisi delovna obleka za zdravnike mora biti ustrezno oblikovana.

Prav zato so delovne obleke po meri najboljša odločitev. Poleg tega, da mora delovna obleka za zdravstvo izgledati lično in urejeno, pa mora biti tudi karseda udobna. V njej namreč zaposleni preživijo vrsto ur napornega delovnika.

Delovne obleke po meri

Zakaj najeti delovne obleke za zdravstvo?

Delovne obleke po meri najemajo v različnih industrijah. Zakaj je to torej v zdravstvu še posebno priročno?

Lep videz

Delovne obleke za zdravstvo morajo izgledati čisto in urejeno, saj le-te povečujejo zaupanje pacientov. Si predstavljate, da bi prišli h kirurgu, slednji pa bi bil oblečen v umazano in krvavo delovno obleko? Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da bi bili pred napovedanim posegom še bolj prestrašeni.

Tudi ostale delovne obleke za zdravstvo morajo biti karseda lične in udobne. Tako ženske delovne obleke kot moške delovne obleke so lepega kroja, poleg tega pa so narejene iz materialov, ki zagotavljajo, da bo delovna obleka za medicinske sestre ali za zdravnike uporabna še dolgo časa.

Delovne obleke po meri

Enostavno vzdrževanje

V bolnišnicah in ostalih zdravstvenih ustanovah je zaposlenih veliko, delovne obleke pa morajo biti redno vzdrževane. Če se odločite za najem delovnih oblek za zdravstvo, s tem ne boste imeli opravka.

Servisni centri namreč poskrbijo, da je vseskozi med vzdrževanjem delovnih oblek po meri zagotovljena visoka stopnja higiene. Posledično ne prihaja do morebitnih okužb, ki bi se v nasprotnem primeru v takšnem okolju lahko hitro pojavile.

Reden nadzor

Kot že omenjeno je higiena pri vzdrževanju delovnih oblek za zdravstvo bistvenega pomena. Ker je s tem veliko dela, je bolje, da to prepustite strokovnjakom, ki poskrbijo za ustrezno pranje, vrednost pH in doziranje prave količine kemikalij za učinkovito dezinfekcijo.

Na moških in ženskih delovnih oblekah za medicinske sestre in zdravnike so tudi redno izvajani bakterijski testi ter naključni higienski pregledi. Tako je med vzdrževanjem delovnih oblek po meri res ves čas zagotovljena visoka stopnja higiene.

Delovna obleka za zdravstvo

Kako poteka najem delovnih oblek po meri?

Najem delovnih oblek po meri ima ogromno prednosti – ni začetne investicije, ni vam potrebno skrbeti za skladiščenje in vzdrževanje, poskrbljeno je za ustrezno stopnjo higiene, prijazneje je do okolja, navsezadnje pa je tudi zelo enostavno.

Dogovor s ponudnikom storitve

Najprej se je potrebno s ponudnikom dogovoriti, katere vrste delovnih oblek za zdravstvo sploh potrebujete, kakšno količino ženskih delovnih oblek in kakšno moških delovnih oblek ter kako pogoste menjave si želite. Na koncu le še izberete delovne obleke po meri in že v nekaj dneh bodo le-te dostavljene v vašo zdravstveno ustanovo.

Vzdrževanje

Da celoten proces vzdrževanja poteka na visoki higienski ravni najbrž ni več potrebno poudarjati. Je pa zelo pomembno, da se že na začetku dogovorite za fiksno pogostost menjave delovnih oblek za zdravstvo, saj se bo ponudnik dogovora zares striktno držal.

Vi z vzdrževanjem delovnih oblek za medicinske sestre in ostalo zdravstveno osebje ne boste imeli nobenega dela, saj bodo delovne obleke na določen dan odpeljane, oprane in vrnjene v omarice vaših zaposlenih.

Delovna obleka medicinske sestre

Odgovorno odlaganje

Delovne obleke za zdravstvo so v uporabi res veliko ur, zato sčasoma kljub vzdržljivosti materiala pride do obrab. Moške in ženske delovne obleke po meri se zato po potrebi reciklirajo ali odgovorno odvržejo. Za oboje spet poskrbi ponudnik storitve, ki to stori na okolju prijazen način.

Preberite si tudi...