Zaščitne delovne obleke

Delovna oblačila – kombinezoni, majice, hlače in druge obleke

by

Delovna oblačila za izposojo: delovni kombinezoni, hlače, jakne in drugo

Delovna oblačila se pogosto umažejo precej hitro, kar pomeni, da je treba skrbeti za njihovo redno vzdrževanje. Predvsem v podjetjih z večjim številom zaposlenih to običajno predstavlja precejšen strošek, hkrati pa je treba v organizacijo celotnega procesa vložiti nemalo truda in časa. V podjetju Lindström vam omogočamo, da se izognete tovrstnim nevšečnostim, in sicer tako, da si izposodite delovna oblačila, kot so delovni kombinezoni, hlače in drugi kosi.

Delavska oblačila prilagodimo specifikam panoge, v kateri delujete, pri čemer upoštevamo morebitne varnostne smernice, hkrati pa tudi vaše želje glede barv, krojev ipd. Odločite se lahko za poljubne kose – majice, jakne, delovni kombinezon itn. Cene naših storitev so zelo ugodne, pri čemer naj poudarimo, da začetna investicija ni potrebna. Za nakup bomo torej poskrbeli mi. Delovna oblačila nato vzdržujemo oziroma peremo s pomočjo izredno zmogljivih strojev za industrijsko pranje, ki zagotavljajo zares brezhibno, higiensko neoporečno čistočo, obenem pa poskrbijo za nižje stroške in za občutno zmanjšanje negativnega vpliva na okolje v primerjavi z običajnim pranjem.

Celotni proces je mogoče nadzorovati s pomočjo posebne aplikacije. Tako lahko kadar koli preverite, kdaj pričakovati naslednjo dostavo, po potrebi pa prilagodite naročilo, da bo zares ustrezalo vašim trenutnim potrebam.

Preberite si tudi...