Modne pajkice

Modne pajkice | Udobne elegantne pajkice z visokim pasom

by

Modne pajkice so kos oblačila, brez katerega si nežnejši spol skoraj več ne predstavlja življenja. Večina žensk ima namreč v svoji omari kar nekaj kosov pajkic – bodisi pajkic z visokim pasom kot elegantnih pajkic. Ta trend se je sicer začel že v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je Joseph Schivers izumil primeren elastični material. Predvsem mlajše ženske so material in udobne modne pajkice takoj vzele za svoje.

Kljub temu pa so pajkice z visokim pasom / pajkice za oblikovanje postave v zadnjem času postale še bolj priljubljene, saj jih lahko kombiniramo z vsemi vrstami oblačil. Modne pajkice lahko tako nosimo povsod – v fitnesu, doma, na sprehodu ter celo na modni brvi!

Pajkice z visokim pasom

Poležavanje na kavču v pajkicah z visokim pasom

Predstavljajte si zaspan deževen konec tedna, ko si želite le odpočiti in napolniti baterije za nov delovni teden. Uležete se na kavč, prižgete svoj najljubši film, v rokah držite skodelico vročega čaja, vaše noge pa grejejo udobne modne pajkice z visokim pasom. Popoln dan, kajne? Čeprav se morda sliši, da vas bodo pajkice za oblikovanje postave tiščale, pa temu še zdaleč ni tako.

Tovrstne modne pajkice so kot nalašč za uživanje v toplem zavetju doma, saj so mehke ter se popolnoma prilagodijo vašemu telesu. Ker pokrijejo tudi ledveni del, vas nikoli več ne bo zeblo, dobro pa se boste počutile tudi v tistih dneh v mesecu. V kombinaciji s svojim najljubšim puloverjem boste izgledale naravnost čudovito. Na obisk boste lahko povabile svoje najboljše prijateljice in se popolnoma sprostile.

Pajkice za oblikovanje postave

Z modnimi pajkicami v fitnes

Si sploh še predstavljate, kako izgleda vadba brez modnih pajkic? Mi tudi ne! Pajkice z visokim pasom, kratke ali dolge, so za v fitnes res odlična izbira, saj ostanejo na svojem mestu. Med dvigovanjem uteži, vadbo na posameznih napravah in celo med tekom boste v pajkicah za oblikovanje postave lahko popolnoma brezskrbne.

Po eni strani bo vaše gibanje neovirano, saj so tovrstne modne pajkice zelo raztegljive, po drugi pa boste tudi med telesno aktivnostjo izgledale naravnost odlično. Postale boste bolj samozavestne, saj bodo pajkice za oblikovanje postave lepo oblikovale vaš trebuh, boke in noge ter zakrile morebitne nepravilnosti. Morda pa ravno zaradi njih spoznate svojo sorodno dušo, kdo ve?

Elegantne pajkice

Vadba joge je v pajkicah z visokim pasom zares sproščujoča

Vadba joga je sestavljena iz vrste različnih poz in položajev, katere lahko izvedemo le v udobnih raztegljivih oblačilih. Pajkice z visokim pasom so zato idealne, saj so zelo elastične, udobne ter za piko na i popolnoma neprosojne. Tako boste tudi med izvajanjem najzahtevnejših položajev lahko popolnoma brez skrbi, da bi se videlo vaše spodnje perilo.

V pajkicah za oblikovanje postave boste izgledale športno in obenem elegantno, zato smo prepričani, da boste deležni marsikaterega zavidljivega pogleda. Izberite nove modne pajkice z visokim pasom še danes in zablestite že na naslednji vadbi!

Modne pajkice - elegantne

V elegantnih pajkicah boste navdušile prav vsakega

Modne pajkice pa niso primerne le za brezksrbno poležavanje in športne aktivnosti, temveč tudi za vsakdanjo uporabo. V zadnjih letih so se trendi korenito spremenili, zato ni nič čudnega, če se v elegantnih pajkicah odpravite v službo ali celo na svečano večerjo. V kombinaciji z modnimi jaknami, blazerji, tunikami in krili boste zasijale v vsakem trenutku dneva.

Pomembno je le, da elegantne pajkice kombinirate z daljšimi vrhnjimi oblačili, tako da bo vaša zadnjica pokrita. Tako boste izgledale prefinjeno, a se boste hkrati počutile nadvse udobno. Elegantne pajkice za oblikovanje postave so prav zato nepogrešljiv kos oblačila, ki v vaši omari ne sme manjkati. Ker lahko izbirate med številnimi barvnimi kombinacijami in kroji, smo prepričani, da boste z lahkoto našli vaše nove najljubše modne pajkice.

Preberite si tudi...