Bombažni vložki

Bombažni vložki dnevni in nočni. Zdravi in prijetni damski vložki.

by

Vložki različnih vrst so nekaj, s čimer se je srečala vsaka ženska v svojem življenju. Ampak vedno je težko najti popolne. Najpogostejša dilema je, ali naj bodo damski vložki iz naravnih materialov ali ne. Pri tem nas pogosto zavirajo pomisleki o tem, ali so bombažni vložki enako neprepustni kot tisti iz umetnih materialov.

Včasih so bili morda bolj prepustni, sedaj pa je razlika pri dobrih znamkah zelo majhna. Po drugi strani pa bombažni vložki nudijo ogromno prednosti pred sintetičnimi.

Bombažni vložki - nočni

Bombažni vložki za brezskrbnost vsak dan v mesecu

Bombažni damski vložki omogočajo dihanje kože in so hipoalergeni. Tako boste veliko manj dovzetni za različne izpuščaje, vnetja in srbečice. Pomembno je tudi, da naravni bombažni vložki ustrezajo fiziološki pH vrednosti nožnice, saj na ta način ne posegajo v njen naraven pH.

Bombažni vložki

Mehkoba in udobje sta dva faktorja, ki sta pri vložkih zelo pomembna, zato so damski vložki iz naravnih materialov toliko bolj zaželjeni med uporabnicami vseh starosti. Naj pa bo pri izbiri eden izmed dejavnikov tudi to, da vložki ne vsebujejo parfumov, klora in različnih praškov za vpojnost. Vsi bombažni vložki namreč ne izpolnjujejo tega pogoja, kar pa lahko pozitivne lastnosti hitro do neke mere izniči.

Dnevni damski vložki

Preberite si tudi...