Regresoterapija cena ugodna

Regresoterapija cena za odkrivanje podzavesti

by

Regresoterapija cena ni nikoli previsoka, če se lahko dejansko vrnete nazaj. Gre za psihoanalitični izraz za opis vračanja v prejšnje življenje ali pa v otroštvo sedanjega življenja, ki vključuje izkušnje iz globoke podzavesti. Regresija pomen vam odkrije spomine, ki se jih ne zavedate.

S pomočjo hipnoze, čustev, misli in fizičnih senzacij boste obiskali dogodke preteklosti in iskali glavni vzrok vašega problema. Po tem boste vso energijo povezano z vzrokom transformirali in se negativne izkušnje osvobodili ter zaživeli bolj zdravo.

Tako predstavlja regresoterapija ceno, ki jo boste plačali za odkrivanje vas samih. Obenem pa je regresoterapija cena edinstvene naložbe v vaš notranji mir in boljše razumevanje sveta ter dogodkov, ki se odvijajo okoli vas.

Ljudje se zanjo odločijo, ko ne vedo več kako naprej ali pa želijo v življenje vpeljati spremembe, ki se jim zdijo preproste, a jih nikakor ne uspejo izpeljati. Nekaterim se želeni cilji vse bolj odmikajo, ponavljajo se jim stari vzorci, misli ali čustva, ki jim preprečujejo, da bi uresničili svoj potencial.

Prejšnje življenje

Regresoterapija cena zanemarljive vrednosti za vse ugodnosti, ki vam jih prinaša

Regresoterapija cena, ki vam bo prinesla premik iz nesrečnega razmišljanja in vas povedla v rešitev življenjskih izzivov. S terapevtskim pristopom ugodne cene regresoterapije boste prišli do vzroka vašega problema in razumevanja, ki ga potrebujete za svobodno in polno življenje v vsakem trenutku. Življenju bo vrnila svoje barve.

Regresoterapija cena, ki je pri marsikaterem izmed ponudnikov previsoka. Vendar to ob obisku Društva za razvoj potenciala duše, uma in telesa ni več nikakršna ovira. V tem primeru vam bo po sprejemljivi regresoterapija ceni, regresijo izvedel licenciran regresoterapevt in hipnoterapevt po metodi PLRA (Past Life Regression Academy) Damjan Gregorič.

Na področju duhovne in osebne rasti je aktiven že 20 let. V društvu si želimo, da je regresoterapija cena dostopna čim širšemu krogu ljudi in jim s tem pomagamo živeti življenje v najvišjem potencialu.

Prejšnje življenje

Regresija pomen, razlaga in kje nam lahko koristi v našem vsakdanjiku

Holističen pristop, ki vas vodi do izvora problema s spominjanjem, podoživljanjem in razrešitvijo situacije določene travme iz otroštva ali težav, ki jih prinaša prejšnje življenje je glavni regresija pomen. Metoda je varna in sama težava, marsikdaj izvira iz enega samega nepomembnega oz. banalnega problema v določenem času vašega otroštva. Sledeči dogodki pa so pripeljali do posledično večjih težav.

Z regresoterapijo sprostite čustvene vezi, nepričakovano tesnobo in nepojasnjen strah. Odpravili boste skrivnostno bolečino kot je kronična bolečina v vratu in hrbtu. Izginili bodo strahovi in fobije, depresija, stres, obsesivne misli, nespečnost, problemi s spolno intimnostjo.

Glavni regresija pomen pa je zagotovo vrnitev vaše samozavesti in sproščenosti v vsakdanjiku. Pridobili boste visoko raven energije, izboljšali empatijo in pozitivna čustva ter izboljšali fizična stanja kot so bolečine, astma in kožna stanja. Življenje je kratko in poskrbeti moramo, da ga živimo v polni meri.

Regresija pomen

Prejšnje življenje nam zapušča mnogo izkušenj, zato jih odkrijte

Ste se kdaj vprašali kaj sem bil/a v prejšnjem življenju? Sem sploh živel/a kdaj prej? Zagotovo ste marsikdaj začutili občutek močnih čustev, ko ste nekoga zagledali in se vam je zdelo, da ga poznate že od prej. Ali pa ste na potovanju zagledali kraj, ki ste ga že videli, pa čeprav stojite pred njim prvič. Prejšnje življenje nas uči in našo dušo vodi skozi preizkušnje. S pomočjo regresoterapije cena, ki je ugodna za vsakogar, boste odkrili odgovore.

Seansa regresije prejšnjega življenja (PLR = regresija prejšnjega življenja) bo dostopala v vaše prejšnje življenje ter vam odgovorila na vprašanje kaj sem bil/a v prejšnjem življenju, običajno preko hipnoze, do spominov, vzorcev in dogodkov, ki so zmožni še vedno negativno vplivati na vaše trenutno življenje.

Prejšnje življenje bo na podlagi regresije pokazalo korenine sedanje situacije, s katerimi boste lahko rešili nedokončane stvari, razumeli trenutne odnose in odpravili stare ovire do ozdravitve. Prejšnje življenje vam bo podalo vpogled v svojo življenjsko situacijo.

Kaj sem bila v prejšnjem življenju

Kaj sem bila v prejšnjem življenju? Pogosto predstavlja ključ do odgovora težav.

Regresija pomen, ki ne prepričuje posameznika, da bi verjel v reinkarnacijo. Gre za transformativen in pronicljiv proces za katerega se največkrat odločijo ljudje, ki jih zanima odgovor na vprašanje kaj sem bil/a v prejšnjem življenju? Odpravila vam bo nesmiseln strah pred smrtjo, saj boste spoznali, da vaše življenje v vsakem opravi preizkušnjo, ki je vodilo naslednjega življenja.

Vaša naloga pa je, da se iz preizkušenj, ki jih prejšnje življenje prinaša, učite. Poleg tega pa vam bo regresija pomen prinesla tudi pri razumevanju delovanja vsega sveta.

Za vse, ki bi vas regresoterapija cena zanimala podrobneje, nam pošljite sporočilo ali pa nas pokličite. Skupaj bomo ugotovili ali vam lahko pomagamo pri vaših težavah.

Predlagamo vam, da se dogovorite za brezplačen posvet glede regresija pomena ali hipnoze, da s tem dosežete sproščenost. Terapevtu pa bo tako tudi lažje ugotoviti, kaj se v vašem življenju dogaja in kaj želite s seanso doseči. Če se boste odločili za nadaljevanje, boste dobili termin in tudi regresoterapija ceno primerno za vas.

Regresoterapija cena ugodna

Preberite si tudi...