Promocijska in posalovna darila

Promocijski tekstil – personalizirana promocijska darila s tiskom

by

Promocijska darila so ena najbolj cenovno ugodnih marketinških strategij. Poleg tega so tudi del poslovnega bontona. Vsako resno podjetje bo ob koncu leta partnerjem podarilo vsaj manjšo pozornost, pa tudi sicer je treba vedno imeti kaj na zalogi za pomembne prelomnice in partnerstva. Nekaj so osebna poslovna darila, drugo pa množična darila, ki so promocijske narave. Te so namenjena že obstoječim in pa tudi potencialnim strankam, da širimo svojo prepoznavnost. Čeprav je na trgu ogromno izdelkov, ki s promocijskim tiskom postanejo dobra darila, pa so promocijska oblačila svojevrstna klasika. Ker je ponudbe že res veliko, se splača najti dobrega izvajalca, ki bo zagotovil kakovostna oblačila, pa tudi kakovosten in trajen tisk.

Podjetje Gropik deluje že od leta 1992 in je specializirano za prodajo poslovnih in promocijskih daril. Odlikuje jih zares ogromna izbira izdelkov, ki jih po vaših željah dopolni promocijski tisk. Če želite zgraditi lepo vez med vami in strankami ter povedati zgodbo vašega podjetja čim širše, bodo zagotovo pravi naslov.

 

Kvalitetne promocijske majice

Promocijske majice so med vsemi promocijskimi oblačili najbolj uporabljene. Verjetno zato, ker sta oblikovanje in tisk pri njih relativno enostavna. Klasika so T-majice (T-shirt) oziroma majice s kratimi rokavi. V imenu vašega podjetja se nanje lahko natisne logotip ali pa slogan, kakšno drugo sporočilo, s katerim boste prepoznavni in opazni. Ne govorimo le o bombažnih majicah za vsak dan, ampak tudi na primer o športnih majicah s kratkimi in dolgimi rokavi. Te so bolj lakotne in zračne, se hitro sušijo. Material učinkovito odvaja znoj. Lahko se odločite za promocijska oblačila s povišanimi ovratniki, žepi, patenti … V širokem asortmanu Gropika boste našli res veliko modelov, med katerimi izberite tistega, ki vam je najbolj všeč in najbolje predstavlja podjetje. Tudi pri promocijskem tisku je meja le domišljija. Bolj, kot boste domiselni, bolj se boste dopadli strankam in poslovnim partnerjem. Nihče ne želi še ene dolgočasne promocijske majice. Naj bodo promocijska oblačila tudi sporočilna, nagovorna, humorna, skratka edinstvena!

Promocijski tekstil

 

Bogat program promocijskega tekstila oziroma oblačil

Promocijske majice še zdaleč niso edino, kar od tekstila ponuja Gropik. Njihova ponudba je ogromna! Lahko se odločite za hlače, puloverje, jopice, brezrokavnike, jakne, termoflise … Na voljo v več barvah, modelih in številkah. Dobra izbira so tudi različne kape – lahko zimske, s šiltom (ščitnikom) ali pa božične. Za obdarovanje v zimskem času so primerne tudi rute, rokavice, šali in pa nogavice. Vse z vašim izbranim promocijskim tiskom. Če bi želeli še kaj bolj “domačega”, pa se lahko odločite za odeje ali brisače. Na voljo so tudi copati, ki so močno vtkani v kulturo Slovencev. Copati so lahko lepo poslovno ali promocijsko darilo, ki ni vezano na poseben dogodek, saj jih nosimo skozi vse leto. Zanimivo darilo bodo tudi za partnerje iz tujine.

 

Tekstilne vrečke in torbe

Nakupovalna vrečke iz blaga so izredno priljubljena izbira. Če za svoja promocijska darila s tiskom najraje izbirate tekstil, vsekakor premislite tudi o tej možnosti. Nakupovalne vrečke in torbe so zelo praktične in vzdržljive. Uporabljajo se za nakupovanje, pa tudi za razne druge opravke in dejavnosti. Nanje se da zelo dobro tiskati, poleg tega pa so še ekološka izbira. Plastične vrečke se počasi, a zagotovo poslavljajo iz vsakdana. Podjetja in posamezniki se čedalje bolj poslužujejo uporabe tekstilnih vrečk, zato bi bilo krasno, če imate na njih svoje ime, slogan ali kakšno drugo sporočilo, ki ga bodo povezali z vašim podjetjem in vrednotami.

Dobra ideja je tudi, da vrečko oz. torbo iz blaga uporabite kot darilno vrečko. Že sama po sebi je torej darilo, potem pa lahko vanjo spravite še različne druge izdelke – promocijska oblačila ali pa kaj povsem drugega.

Promocijska darila iz tekstila

 

Vsa darila na enem mestu

Velika prednost podjetja Gropik (poleg dolgoletnih izkušenj) je, da na enem mestu ponujajo največje število različnih poslovnih daril in promocijskih daril. Običajno stranke potrebujejo več stvari, naročevanje pri različnih ponudnikih pa je zelo zamudno. Vsak ima svoj sistem, svoj rok dobave, svoje stroške … Pri Gropiku najdete vse. Na spletni strani so darila razvrščena v pregledne kategorije, glavne so: pisarniški izdelki, vrečke in torbe, tehnika in obeski, prosti čas, kulinarika, tekstil, osebna nega, dežniki in koledarji. Ko izberete izdelke, se dogovorite še za promocijski tisk. Zaupajte jim svoje želje, pa vam bodo znali tudi svetovati pri izbiri. Na koncu boste s kupljenim zelo zadovoljni, saj bodo promocijska darila zelo kvalitetna in hitro na želenem naslovu.

 

Naročite prek spleta, povsem varno

Promocijski tekstil in drugi izdelki so iz lastne proizvodnje ali pa od preverjenih tujih dobaviteljev. Vse jih lahko naročite prek spletne trgovine, ki vedno nemoteno deluje. Produkte tam hitro poiščete in naročite. Nakup je povsem varen, dobava pa hitra. Gropik je cenjeno podjetje iz Braslovč, dostavljajo pa povsod po Sloveniji. Njihove izdelke si sicer lahko pogledate tudi z razstavnem prostoru, a bo vsekakor bolj praktično, če enostavno odprete spletno stran, kjer so predstavljeni s slikami, opisom in točno ceno.

Promocijsla darila in naročilo

Preberite si tudi...