Darilne škatle

Darilne škatle iz kartona so estetske in okolju prijazne

by

Darilne škatle iz kartona so odlična izbira, če želite podariti unikatno darilo, ki si ga bo obdarovanec zapomnil za vedno. Škatle iz kartona namreč izgledajo preprosto in elegantno, poleg tega pa so zelo vzdržljive. Če izdelava darilnih škatel iz kartona poteka na pravilen način, jo bo lahko obdarovanec uporabil tudi za druge namene. Karton je super material, saj so zanj značilne same pozitivne lastnosti. V nadaljevanju si preberite, zakaj so škatle iz kartona tako priljubljene in katere izdelke lahko vanje pospravite. 

 

Prednosti izdelave darilnih škatel iz kartona 

Kakovost 

Škatle iz kartona so zelo vzdržljive. To pomeni, da lahko vanje pospravite tudi občutljivejše izdelke, saj nudijo visoko stopnjo zaščite pred vremenskimi in ostalimi zunanjimi vplivi. Če bi torej radi slavljencu ali slavljenki podarili darilo, ki se zlahka uniči, vam svetujemo, da ga zapakirate v darilno škatlo po meri. Tako se vam nikoli več ne bo zgodilo, da bi se vam na poti na praznovanje darilo razbilo ali kakorkoli poškodovalo. Darilne škatle iz kartona so odlične za shranjevanje širokega spektra izdelkov. 

 

Prijazno okolju 

Izdelava darilnih škatel je v primerjavi z plastičnimi embalažami veliko bolj prijazna okolju. Karton lahko namreč uporabimo večkrat, ko pa se uniči, ga lahko enostavno recikliramo. Darilne škatle iz kartona so tako super izbira, če želite storiti nekaj dobrega za okolje. Obdarovanec bo takšno potezo sigurno cenil in škatlo iz kartona (po meri) skrbno čuval ter jo po uporabi odgovorno odvrgel. Pred nakupom se prepričajte, da je karton izdelan iz certificiranih materialov. 

 

Personalizacija 

Kartonske škatle za darila so odlična izbira tudi zato, ker jih lahko popolnoma personalizirate. Različni ponudniki namreč ponujajo darilne škatle po meri, ki jih lahko prilagajate glede na izdelek, ki ga želite podariti. Določite velikost in barvo škatle ter po želji celo dodajte eleganten potisk. Izdelava škatel iz kartona namreč poteka po naročilu, kar pomeni, da je izdelek povsem prilagojen vašim željam in potrebam.

S štanco za izsekavanje embalaže ter zarezovalcem in škarjami za razrez valovite lepenke bo darilna škatla iz kartona izgledala unikatno in zares estetsko. Vanjo boste lahko zapakirali tudi dražje izdelke višjega cenovega ranga. Priporočamo sicer vam, da se pred nakupom pri proizvajalcu točno pozanimate, kako poteka izdelava darilnih škatel, saj boste le tako lahko prepričani, da bo le-ta narejena kakovostno. 

Personalizirana darilna škatla iz kartona

Cenovna dostopnost 

Ste veliko odšteli že za samo darilo, zdaj pa vas skrbi še nakup darilne škatle? Iz kartona je mogoče narediti zelo lične izdelke po nizki ceni, zato naj vas to ne skrbi. Darilne škatle po meri so, kljub temu, da izgledajo zares elegantno, cenovno zelo ugodne. 

 

Preprost videz 

Darilne škatle iz kartona so sicer raznoraznih oblik in barv, a je vsem skupno dejstvo, da izgledajo elegantno in preprosto. Prav to pa je njihov čar. V darilne škatle po meri lahko zapakiramo praktično karkoli, saj se podajo tako k enostavnim kot tudi tistim najdražjim darilom. Tisti, ki se profesionalno ukvarjajo z izdelavo darilnih škatel, točno vedo, kako jo oblikovati, da bo izgledala karseda prefinjeno. 

 

Ideje, kaj podariti v darilni škatli iz kartona 

Kot že omenjeno, lahko v kartonskih škatlah podarimo široko paleto različnih izdelkov. V nadaljevanju vam bomo podali nekaj idej, a to še zdaleč niso edina darila, ki jih lahko zapakirate v tovrstno embalažo. 

Darilna škatla iz kartona

Nakit  

Ste svoji srčni izbranki, prijateljici ali pa sorodnici že kdaj kupili prstan, uhane ali pa verižico, pa niste vedeli, v kakšni embalaži jih podariti? Original pakiranja lahko izpadejo neosebno, zato so darilne škatle iz kartona odlična rešitev. Karton je zelo vzdržljiv, zato bo nakit dobro zaščitil, poleg tega pa bo darilo izgledalo veliko bolj osebno. Če boste ponudniku, ki se ukvarja z izdelavo darilnih škatel, naročili, da nanjo doda še lepo sporočilo, pa presenečenje ne bi moglo biti lepše. Prepričani smo, da bo obdarovanka nakita zapakiranega v škatlo iz kartona še bolj vesela, kot bi ga bila sicer. 

 

Ura 

Tudi ura je neke vrste nakit, ki je zelo občutljivo na udarce in druge zunanje vplive. Vaša naloga zato je, da jo ustrezno zapakirate. Super prednost darilne škatle iz kartona je, da lahko prilagajajte velikost in barvo, poleg tega pa jo lahko ponudnik napolni z vložno peno. Tako bo ura zapakirana enako kakovostno kot je bila v original pakiranju, le da bo sedaj imelo darilo dodano vrednost. Vložno peno v darilnih škatlah po meri je mogoče prilagajati, zato naj vas ne skrbi, da ne bi našli ustrezne embalaže za vaše prekrasno darilo.

 

Poslovna darila 

Škatle iz kartona pa se odlično obnesejo tudi za poslovna darila. Če želite dati svojim poslovnim partnerjem občutek, da vam poslovanje z njimi veliko pomeni in da bi radi z njimi uspešno sodelovali tudi v prihodnosti, vam toplo priporočamo, da se odločite za izdelavo darilnih škatel. Po meri izdelana embalaža z logotipom vašega podjetja bo prispevala k utrditvi vizualne podobe vašega podjetja. Stranke in poslovni partnerji bodo malenkosti v darilni škatli iz kartona zagotovo zelo veseli. 

Preberite si tudi...