Otroške in mladinske sobe za vsak okus

by

Otroške in mladinske sobe zahtevajo lepo mero inovativnosti, kar je izziv pa tudi svojevrsten domišljijski podvig. Z njimi se lahko res pozabavate, da otrokom pričarate udoben in varen prostor za igro in počitek. Na spletni strani Opremisidom.com imajo še posebej veliko ponudbo pohištva za to starostno obdobje. Z njihovo pomočjo nastajajo najlepše otroške in mladinske sobe, v katerih je prostor dobro izkoriščen. Niso mizarji, sodelujejo pa z različnimi proizvjalci, ki so se specializirali za izdelavo pohištva po meri, tako da se lahko prilagodijo tudi zahtevnejšim prostorom. Z inovativnima programoma Compactoc in Concept lahko izkoristite prav vsak centimeter prostora, ki vam je na voljo. Otroške in mladinske sobe bomo z njihovo pomočjo zaživele v vsej svoji lepoti.

Kako opremiti otroško ali mladinsko sobo

 

Najlepše otroške sobe

Vsak starš si za svojega otroka ali več otrok želi nekaj ljubkega, edinstvenega. Da bo otroku všeč in da se bo v svoji sobi dobro počutil, starš pa ne bo zaskrbljen, če ga pusti za kak trenutek tudi samega. Za otroško sobo so ideje raznolike, a se stikajo v primerno velikih elementih, pravljični domišljiji in toplih barvah.

Compactos otroška soba je zelo prilagodljiva. Na voljo je veliko elementov privlačnega videza. Proizvajalec uporablja kvalitetne materiale ter daje posebno pozornost varnosti opreme. Vrata in predali se mehko zapirajo, robovi niso ostri in ne morejo poškodovati otroka. Program ponuja tudi zanimive moderne rešitve za dva otroka. Izkorišča mrtve kote za zaboje za shranjevanje in postelje postavlja direktno na predale. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate, da ustvarite najlepšo otroško sobo. Za ideje si poglejte njihove fotografije, a naj bo to le inspiracija. Kasneje se da vse še izboljšati in prilagoditi vašemu prostoru. Zagotavljajo, da imajo s proizvajalcem odlične izkušnje in da pohištvo res traja.

Pohištvo za otroško sobo

 

Ideje za mladinsko sobo

Ko najmlajši prerastejo otroško sobo, je treba najti ideje za mladinsko sobo. Najstnik potrebuje drugačen prostor. Več prostora rabi zase, večjo posteljo, pa dovolj velik kotiček za učenje s pisalno mizo in udobnim stolom. V tem starostnem obdobju že zelo dobro vedo kaj je za njih najlepša mladinska soba. Zato pri opremljanju vsekakor upoštevajte njihove želje in ideje. Večina si želi moderne mladinske sobe z veliko posteljo in raznolikim prostorom za shranjevanje. Mladinska soba odraža dinamično življenje, ki se skozi leta razvija in dopolnjuje. Odlično je, če lahko elemente tudi premikajo po želji.

Najlepše mladinske sobe si lahko ustvarite s programom Concept. Ima raznolike elemente bele barve v kombinaciji z elementi sive in antracitne barve. Potem lahko po želji dodate še različne barvne poudarke. V sestavu dobite knjižni poličnik, tridelno garderobno omaro, posteljo z oblazinjenim vzglavjem, nočno omarico in predalnik, torej vse glavne elemente. Concept mladinske sobe so modernega videza, lepih ravnih linij in dovolj prilagodljive za različne prostorske omejitve.

Ideje za mladinske sobe

Preberite si tudi...