Promocijski dežniki

Poslovna darila naj bodo domiselna ter izbrana premišljeno

by

Promocijske skodelice

Ciljna javnost poslovnih daril je navadno relativno majhna saj  jih pogosto podarjamo le najpomembnejšim strankam, partnerjem, pomembnim potencialnim naročnikom ipd. Najpogosteje se podarjajo ob koncu leta ali ob pomembnejših sestankih in dogodkih kot so obletnice podjetij, razširitve poslovanja ipd. V nasprotju z promocijskimi, imajo lahko poslovna darila višjo vrednost in kakovost. Zanje prav tako ni potrebno, da bi bila kjer koli označena, oziroma, so lahko označena diskretneje.

Poslovna darila dežniki lahko predstavljajo odlično jesensko promocijsko darilo, ki vedno pride prav. V našem podjetju najdete veliko izbiro vseh vrst dežnikov, na katere vam po želji natisnemo logotip podjetja, slogan, sporočilo, oziroma karkoli si želite.

V podjetju Gropik imamo za darila na izbiro tudi zelo veliko različnih skodelic. Na voljo so takšne s podstavki in pokrovi, klasične samostojne skodelice za belo kavo, čaj ali kakav ter malce manjše za kapučino ali kratko kavo. Eno trenutno aktualnejših izbir predstavljajo lončki za na pot, ki ohranijo temperaturo vsebine, med tem ko tesnilni pokrovček poskrbi, da se le-ta ne razlije po vašem suknjiču, avtomobilu ali vaši pisarniški mizi. Na skodelice po želji natisnemo logotip, slogan ali drug promocijski tekst.

V namen poslovnega obdarovanja pa se pogosto uporabljajo tudi promocijski šali, ki so po večini sicer res bolj primerni za ženske (zlasti modeli iz viskoze in bombaža), vendar pa ponujamo tudi nič koliko univerzalnih izdelkov, ki jih lahko v zimskih dneh nosimo k topli bundi, v prehodnem obdobju pa kot modni dodatek jakni ali softshellu. Na vse izbrane artikle natisnemo napise po vaših željah.

Preberite si tudi...