Kartonska škatla

Kartonske škatle – izdelava kartonske škatle za najrazličnejše namene

by

Kljub temu, da so kartonske škatle vse povsod, je pogosto težko dobiti lično kartonsko škatlo, ki bi povsem ustrezala našim željam. Kartonske škatle so namreč odlične za shranjevanje in skladiščenje raznih izdelkov, pakiranje daril, pošiljanje paketov, transport najrazličnejših predmetov in še bi lahko naštevali. Ker se večina malih in večjih podjetij ukvarja z večino zgoraj naštetih dejavnosti, je kartonasta škatla skoraj neizogiben pripomoček. Da pa bi imeli paketi vašega podjetja dodaten prepoznavni pečat je najbolje, da vsaj za pošiljanje izberete kartonaste škatle z logotipom. 

 

Kje dobiti kartonske škatle?

Pogosto se pojavi, na prvi pogled »neumno« vprašanje »Kje dobiti kartonske škatle?«. Res je, da se lahko zadovoljimo z rabljenimi kartonskimi škatlami za čevlje ali kakšne druge odrabljene škatle, vendar pa te niso vedno najbolj primerne, še zlasti ko gre za shranjevanje in transport izdelkov vašega podjetja. Odgovor na vprašanje »Kje dobiti kartonske škatle se skriva v podjetju Kego. Podjetje Kego se ukvarja z izdelavo kartonskih škatel, ki so kakovostne in estetske. Večslojne kartonske lepenke nudijo odlično zaščito pred mehanskimi vplivi ter ostalimi zunanjimi vplivi, zato je kot nalašč za transport še tako dragocenih izdelkov. Izdelajo lahko tudi kartonske škatle namenjene posebej za transport, industrijske embalaže, embalaže za vinogradništvo, kartonske škatle za sadje in darilne kartonske škatle, njihov cilj pa je vedno kakovost embalaže in odlična zaščita izdelkov. 

kartonske škatle

Izdelava kartonskih škatel po meri

Ko gre za shranjevanje in pošiljanje izdelkov v kartonastih škatlah se pogosto pojavi problem, kje dobiti kartonsko škatlo, ki bo po velikosti in obliki povsem ustrezala našim predmetom. V splošnih trgovinah je težko najti primerno škatlo in pogosto se zgodi, da za iskanje takšne škatle porabimo ves dan. Da bi se temu izognili, je najbolje, da se obrnete na Kego ter jim predstavite svojo idejo. Z veseljem bodo oblikovali škatlo, ki se bo povsem prilagajala specifiki vašega predmeta, ter tako zagotovila lep izgled ter zavzela manj prostora.  

 

Škatle z logotipom, napisom ali ilustracijo

Izdelava kartonskih škatel po meri je še kako priročna za zavijanje personaliziranih daril ali kot paketna kartonska embalaža za majhna in velika podjetja. Darilno kartonsko škatlo lahko opremite z napisom ali ilustracijo, pakete za vaše stranke pa opremite z logotipom podjetja. S pomočjo škatle z logotipom, bo vaša stranka že ob prevzemu paketa, takoj vedela, da gre za izdelke iz vašega podjetja. Darilna škatla z logotipom pa je odlična ideja za poslovna darila, saj boste tako še povečali prepoznavnost vašega podjetja in poskrbeli za odlično promocijo na indirekten način.  

Preberite si tudi...