Darilne škatlice ročne izdelave za vrhunsko darilno izkušnjo

by

Ročno narejene darilne škatlice in šatulje za nakit

 

Nakitna skrinjica, skrinjica za nakit, okrasna škatlica, šatuljica, šatulja za nakit … vsi ti izrazi so sinonimi za manjše in pogosto okrašene škatle, v kateri navadno shranjujemo svoje dragocenosti. Strastni bralci kakšnih zgodovinskih romantičnih romanov, bodo ob omembi šatulj najverjetneje pomislili na shranjevanje nakita. Zlat ali srebrn, okrašen z belimi biseri ali rubinasto bleščeč, varno spravljen vse do elegantne večerje, kjer postane obvezen vratni ali ušesni okras, simbol elegance.

 

Domišljena darilna embalaža

Čeprav so šatulje pogosto predstavljane kot darilne škatlice za nakit, so v resnici zelo vsestransko uporabne in lahko v sebi skrivajo še kaj več kot le uhane in ogrlice. V njih spravljamo vse vrste nakita, kamor spadajo tudi dragocene ure, broške in pisane rute, varno shranjene pa bodo prav tako spominske značke, posebni kovanci in drugi drobni spominki na nam ljube ljudi.

Priročno se obnesejo kot darilne škatlice za vse vrste dragocenih malenkosti. Podariti ročno izdelan nakit v ročno izdelani embalaži pomeni nadgradnjo v prvovrstno izkušnjo. Če je darilna škatlica za nakit za povrhu izdelana še po meri, da odseva posebnosti tistega, kar se skriva v njej, pa obdarjeni osebi da vedeti, koliko vam zares pomeni. Na pomoč vam priskočimo pri Per Asperi, kjer smo specializirani za ročno izdelavo škatel, šatulj, darilne in najrazličnejše embalaže po naročilu.

Darilne škatlice po meri

Iščete darilne škatlice za posebno priložnost? Se vaša prijateljica v kratkem poroči? Imate že popolno darilo zanjo, prelepo ogrlico iz njej ljubega jantarja, a ne veste, kako jo zaviti? Per Aspera predlaga darilno embalažo za nakit v beli barvi z odtisom osebnega posvetila. Želite podariti posebno poslovno darilo, ki ga seveda ne morete predati kar v darilni vrečki iz trgovine? Izberite enkratno šatuljo z vašim logotipom, ki odraža zgodbo uspeha vašega podjetja.

Ima vaša mama prelepo broško, ki jo podedovala od svoje babice, a jo ima spravljeno v stari škatli za čevlje? Tudi šatulja sama je lahko darilo. Nekateri predmeti so preveč dragoceni, da bi jih pustili se valjati po raznih omarah in predalih. Prelepa škatla za shranjevanje nakita, odeta v globoko črn žamet, bo v varnem objemu pustila stari srebrni biserni broški, da zasije v vsem svojem sijaju.

Ročno izdelana darilna škatlica Per Aspera poleg vrhunske izdelave in osebne note že sama po sebi predstavlja darilo. S heraldičnim motivom, zlatim tiskom, okrasnimi gumbi, oblogo iz svile ali vezana z vrvico, karkoli si zaželite, vaša ideja je za nas izziv.

Preberite si tudi...