Masivne postelje po naročilu

Estetske, udobne in kvalitetne masivne postelje po meri

by

Najbrž se vsi strinjamo s trditvijo, da je kvaliteten spanec ključ do dobrega počutja. Ker na postelji preživimo kar velik del svojega življenja in ker brez spanca ne moremo opravljati vsakodnevnih obveznosti ter kvalitetno preživljati prostega časa, je pomembno, da spalnico opremimo z udobno posteljo.

Ker imamo ljudje različne potrebe, pričakovanja in estetske vrednote, mimogrede kupljena postelja najbrž ne bo ustregla vsem našim zahtevam. Najboljša rešitev so prav zagotovo postelje po naročilu, oziroma po meri izdelan okvirji za posteljo, ki jih je mogoče povsem prilagoditi zahtevam posameznih strank. Z nakupom postelje po meri, bo vaša spalnica res unikatna, vaš spanec pa še kvalitetnejši.

Postelje po meri

Izboljšajte kvaliteto spanca z nakupom postelje po naročilu

Ljudem nakup postelje pogosto predstavlja velik problem. Postelja je namreč takšen del pohištva, ki ga resnično ne moremo kar tako zamenjati, zato je potrebno, da pred nakupom skrbno premislimo, kaj od bodoče postelje pričakujemo. Seveda je ena glavnih lastnosti, ki jo mora dobra postelja imeti ta, da lahko na njej nemoteno spimo.

Ker pa veliko nizko cenovnih postelj, že zaradi napačnih materialov, ali slabo izdelanega okvirja s škripanjem in guncanjem preprečuje dober spanec, se je najbolje odločiti kar za posteljo po naročilu. Nakup postelje po meri vam omogoča, da sami izberete material, ki bo omogočil trdno konstrukcijo postelje. Strokovnjaki največkrat priporočajo hrastov ali bukov les za trden okvir za posteljo, saj ta preprečuje neželeno škripanje. Seveda, pa izbira materiala ni edina prednost postelje po naročilu. Izbirate lahko tudi med različnimi oblikami in dimenzijami, ki bodo poleg kvalitetnega spanca zagotovile tudi estetski izgled vaše spalnice.

 

Dva v enem: s postelja s predalom po naročilu

Gotovo se mnogi med vami sprašujete, kako v majhni spalnici povečati prostor za shranjevanje, brez nakupa dodatnih omar, ki mogoče niti ne bi več šle v prostor. Najboljša rešitev za to so masivne postelje s predalom, na katerih lahko udobno ležite, ter imate poleg tega na dosegu roke še dodatne odeje in posteljnine.

Svojo spalnico lahko opremite z unikatno posteljo s predalom iz hrastovine ali bukovega lesa, ter ustvarite dodaten prostor za shranjevanje. To je odlična rešitev še posebej za majhne spalnice, saj predal zagotavlja veliko prostora za shranjevanje ter preprečujejo, da bi prostor izgledal natlačen zaradi prevelikega števila omar. Seveda lahko posteljo po naročilu opremite z enim samim predalom, z več predali, s predali, ki se odpirajo iz strani, ali celo s predalom, ki se odpre ob vzdigu ležišča. Posteljo s predalom lahko najdete v več dimenzijah. Zelo uporabne so manjše postelje s predalom oz. s predali za skupne otroške sobe, saj otrokom predstavljajo zaseben prostorček za shranjevanje svoji oblačil ali igrač in preprečujejo mešanje stvari.

Postelje po naročilu s predalom

Zakaj izbrati masivne postelje po naročilu?

Nakup postelje po naročilu je vedno dobra ideja, kljub temu, da se morda na prvi pogled zdi, da je projektiranje postelje po meri lahko zahteven proces. S pomočjo profesionalnih notranjih oblikovalcev, bo načrtovanje sanjske postelje enostavno in hitro, rezultat pa veliko boljši od nepremišljenega nakupa nizko cenovne postelje. Masivna postelja po naročilu iz hrastovega ali bukovega lesa je odličen način, da v svoj do vpeljete pridih narave. Takšne masivne postelje so namreč narejene iz skrbno obdelanih unikatnih kosov lesa, zato bo izgled spalnice res zaokrožen in dovršen. Ves okvir za posteljo je tudi premazan z visokokakovostnim oljem, ki ne škoduje niti naravi niti človeku ter ne oddaja močnega vonja, zato bo spanec na takšni postelji res popoln.

Lesene postelje so izjemno trpežne njihova konstrukcija pa trdna, zato bo spanec na njih nemoteč, njihova življenjska doba pa izjemno dolga. V kombinacijami z nočno omarico v enakem stilu kot postelja, bo spalnica res nekaj posebnega. Masivna postelja po naročilu je torej najboljši način, da izboljšate kvaliteto spanca in estetiko svoje spalnice popeljete na povsem nov nivo.

Preberite si tudi...