Vrtni robnik

ALU robniki poskrbijo za jasno razmejevanje med različnimi površinami

by

ALU robniki predstavljajo profesionalno in prilagodljivo rešitev pri načrtovanju ter urejanju okolice hiše, objekta, vrta, igrišča in cest. Omogočajo enostavno razmejitev različne površine na zunanjih površinah kot sta lahko vrt ali terasa. Pomembna lastnost aluminijastega vrtnega robnika je njihova tanka I oblika profila, ki omogoča enostavno možnost uporabe ter katere pregrade se lahko sestavljajo ena v drugo. Vse skupaj na koncu vodi k minimalističnemu videzu. Možno jih je uporabiti na več možnih načinov in sicer v ravnini ali pa se jih krivi za bolj gladke linije.

ALU robniki so uporabni tudi za razmejevanje dovoznih asfaltnih površin, tlakovanih ali betonskih površin. Postavitev ALU robnika poteka na način, da se na delovni površini najprej označi predvidena postavitev robnika. Po označitvi se izkoplje luknja najpogosteje v zemljo ali pesek, znotraj katerega se položi ALU robnik. Slednje je medsebojno enostavno povezavi v eno skupno celoto. Po postavitvi robnika sledi še dokončna ureditev okolice, s katero lahko dobimo dve različni površini kot sta travnata ali peščena površina.

Alu robnik

Vrtni robniki iz aluminija veljajo za vzdržljive in kakovostne

Prednost aluminijastega materiala je v njihovi visoki kvaliteti, saj robniki ne rjavijo, imajo visoko trdnost in dolgo življenjsko dobo obstojnosti. Poskrbijo tudi za zadrževanje vode pri straneh, prav tako pa je ALU material odporen na različne mehanske in vremenske vplive. ALU robniki tako veljajo za fleksibilen material, ki omogočajo možnost pregibov in povezovanja enega elementa z drugim, s čimer se lahko sestavijo poljubno dolge dilatacije.

V praksi vrtni robniki lahko poskrbijo za razmejevanje med travnato in marmorno dekorativno strukturo, ki jo želimo ločiti med seboj. S tem ALU robniki zagotovijo, da se trava ne zarašča v gredo ali pesek ter s tem ne spremeni njene zunanje oblike. Zaradi tega vrtni robniki delujejo urejeno, saj vrt in trava ostaneta v liniji glede na prej določeno linijo.

 

Urejanje vrta z robniki iz aluminija zaupajte kakovostnim izvajalcem

Kakovostne ALU robnike vam na domačem tržišču ponujajo v podjetju Kamen Stožice. Slednje ima že skoraj 30-letno tradicijo in izkušnje z urejanjem različnih zunanjih površin ter okolice. Veljajo za specialiste za različne vrtne robnike, kjer njihov prodajni program ponuja ALU robnike dveh različnih dimenzij, in sicer od 250x10cm in 250x14cm.

Prednost ALU robnika iz njihovega prodajnega programa je v enostavni in hitri namestitvi, možnost oblikovanja v zavoje s pomočjo prožnih elementov ter enostavno krajšanje, s pomočjo katerega se lahko aluminijasti robniki prilagodijo dani okolici razmejevanja. Za več informacij in ponudbe preverite prodajni program na njihovi spletni strani ter jih kontaktirajte za ponudbo.

Urejanje vrta z alu robniki

Preberite si tudi...