Jedilniške mize za jedilnico

Vpeljite v svoj dom naravo z masivnimi mizami in stoli za kuhinjo

by

Kuhinja, ki jo, ponavadi, poleg štedilnika, omar in pulta sestavljajo tudi miza in stoli, ni samo prostor, kjer hrano pripravljamo in jo potem pojemo, je tudi prostor, kjer igramo družabne igre, beremo, se družimo ob kozarcu dobrega vina, v zadnjem času pa jedilna miza vse pogosteje predstavlja tudi domačo pisarno za vse tiste, ki delajo od doma. Miza in stoli za kuhinjo predstavljajo torej posebno družbeno okolje, ki lahko z dovršenim videzom estetsko podobo vašega domovanja popeljejo na povsem nov nivo. Z nakupom masivnih miz in stolov za kuhinjo, si boste zagotovili unikaten videz, visoko kakovost in s tem preprečili hitro menjavanje cenenega pohištva.

Unikatne mize in stoli za kuhinjo iz hrastovega lesa

Oblikovanje sanjske kuhinje je pogosto dolgotrajen proces, saj želimo izbrati primerno mizo in stole za kuhinjo oziroma jedilni prostor, ki se bodo lepo podala omaram, pultu in štedilniku. Profesionalni notranji oblikovalci so vedno mnenja, da se masivne kuhinjske mize in stoli podajo prav vsaki kuhinji, saj unikatni kosi skrbno obdelanega lesa pričarajo posebno prestižen videz v povezavi z naravo. Najbolj kvalitetne so prav zagotovo masivne mize za kuhinjo iz hrastovega lesa, saj hrast slovi po svoji izjemni trdoti. Prav s trdo konstrukcijo boste lahko mize in stole za kuhinjo uporabljali kar se da dolgo z edinstvenim videzom pa očarali prav vsakega gosta.

Masivne mize in stoli za kuhinjo prav za vsakogar

Les je res izjemen material, saj na svetu ni niti dveh kosov, ki bi bila povsem enaka. Prav zaradi tega je izbira masivnih miz in stolov za kuhinjo vedno zadetek v polno. Unikatne oblike hrastovega lesa omogočajo oblikovanje pohištva najrazličnejših oblik, ter s tem pričarajo notranjo podobo domovanja. Z izbiro rustikalne mize in stolov za kuhinjo, bo ta pomemben prostor izgledal povsem nov vrsto let.

Kuhinjske mize in stoli

Mize za kuhinjo – iz hrastovega lesa

Miza za kuhinjo je eden najpomembnejših elementov vsakega doma. Prav miza je namreč kotiček v katerem se odvrtijo pomembni pogovori, najbolj zabavni trenutki ter, seveda, najbolj slastni momenti. Da bi bila vaša vsakodnevna izkušnja v kuhinji res prijetna, je potrebno izbrati mizo, ki bo zagotovila vsa vaša pričakovanja. Mize za kuhinjo iz hrastovine so zagotovo najboljša izbira. Na voljo so mize, ki so povsem v barvah lesa, še bolj estetske in moderne pa so mize, ki imajo noge pobarvane na belo, črno ali sivo in jih je mogoče lepo kombinirati s kuhinjskimi stoli.

Zagotovo se je komu že kdaj zgodilo, da je imel na obisku preveč  gostov za klasično kuhinjsko mizo. To zdaj ne bo več problem, saj lahko izberete med različnimi modeli miz za kuhinjo, ki jih je mogoče podaljšati. Najdete jih v različnih dimenzijah, barvah in oblikah, zato druženje velike druščine ne bo več problem.

Različni dizajni kuhinjskih stolov so odličen dodatek k mizi za kuhinjo

Nič ni lepšega in bolj modernega kot imeti unikatno mizo in stole za kuhinjo. Ker je kuhinja ponavadi prostor, v katerega povabite vse goste, je pomembno, da izgleda res popolno. Kuhinjske mize in stoli iz hrastovega les bodo prav gotovo navdušili prav vsakega gosta. Veliko masivno mizo lahko dopolnite z enotnimi stoli iz lesa, katerih nogice se ustrezno ujemajo z nogami mize. Seveda lahko večje udobje zagotovite tudi z oblazinjenimi stoli, ki dopuščajo možnost izbire barve in vzorcev blaga. Prave kombinacije miz in stolov za kuhinjo, lahko vašemu domu dodajo prav posebno unikaten videz ter v dom vpeljejo prijetno domače vzdušje.

Mize in stoli za kuhinjo po meri

Če želite s svojo kuhinjo res izstopati in na trgu ne najdete primernega pohištva, se lahko vedno odločite za mize in stole za kuhinjo izdelane po naročilu. Te omogočajo:

  • Izbiro lesa po želji
  • Barvanje s pestim izborom barv
  • Realizacijo miz in stolov najbolj nenavadnih oblik
  • Različne dimenzije
  • Dodatke iz blaga ali drugih materialov
  • Lakiranje z naravnim oljem
  • Unikaten videz
  • Dolgo življenjsko dobo

Preberite si tudi...