Izdelava poročnih vabil

Poročna vabila: e vabilo je zanimivo in izdelava poročnih vabil hitra.

by

Poročna vabila so običajno nekaj povsem unikatnega, saj izražajo posebnost poročnega para, njune zgodbe in nenazadnje svatbe, ki bo spremljala sam obred. Takšna edinstvena priložnost zatorej prav kliče tudi po edinstvenem vabilu, ki si ga bodo svatje dobro vtisnili v spomin.

Poročna vabila so lahko povsem tradicionalne narave, v tiskani obliki, vsebujejo pa imeni poročnega para, datum in kraj veselega dogodka, predviden potek dogajanja, običajno pa nas pozivajo tudi k odzivu, ali se bomo svatbe udeležili ali ne. Izdelava poročnih vabil je lahko povsem preprosta, odvisna pa je od narave samega poročnega vabila. Čeprav je oblikovanje poročnih vabil, klasičnih vabil v tiskani verziji, nedvomno priljubljeno, pa se lahko pri Janu Godcu odločimo tudi za e vabilo.

Poročna vabila - izdelava

Izdelava poročnih vabil na poseben način

Izdelava vabil za poroko je vsaj tako posebna in edinstvena kot sta tudi sam poročni par in njuna svatba. Poročna vabila namreč velikokrat vsebujejo krajši uvod, nekakšen oris razmerja poročnega para, nato pa vabilo preide na temo dogodka: zaroko in poroko. Temu sledi opis dogodka, datum in kraj ter okviren časovni potek dogajanja.

E vabilo je v tem pogledu podobno kot ostala poročna vabila, a z eno ključno prednostjo: tisk ni potreben. Jan Godec e vabilo namreč izdela v virtualni, spletni obliki, kot nekakšno personalizirano elektronsko sporočilo. Slednje vsebuje podobne elemente kot klasično vabilo, le da se na vabilo odzovemo kar preko spletnega obrazca.

Oblikovanje poročnih vabil

E vabilo in njegove ključne prednosti

V primerjavi s klasičnimi, tiskanimi vabili so poročna vabila, kakršno je denimo e vabilo Jana Godca, neprimerno bolj okolju prijazna. Izdelava vabil za poroko namreč poteka samo s pomočjo računalnika in programa za oblikovanje.

Vabila v elektronski obliki vsebujejo vse prvine kot izdelava poročnih vabil v klasični obliki: krajšo zgodbo oz. anekdoto o poročnem paru ali pa ustrezen citat, vabilo na dogodek, sam kraj, čas in potek poročnega slavja ter obrazec za svate. S pomočjo slednjega je celotna korespondenca preprostejša, poročni par pa informacijo o udeležbi prejme praktično takoj.

Izdelava vabil za poroko

Oblikovanje poročnih vabil – hitro in preprosto

Poročna vabila imajo nedvomno svoj čar, za še večji učinek pa poskrbi e vabilo. Slednje je dostopno le v virtualni obliki, a prav tako pospremljeno s personaliziranim sporočilom, velikokrat pa tudi s fotografijami bodočega poročnega para. Ta povratno informacijo prejme takoj, odgovori svatov pa so shranjeni na enem mestu – v elektronskem nabiralniku. Izdelava poročnih vabil poteka v skladu z željami naročnika, nedvomno pa je vabilo v elektronski obliki tudi bolj okolju prijazno, saj na ta način varčujemo s papirjem.

Preberite si tudi...