Photobooth stojnica najem

Photobooth stojnica poskrbi za nepozabno fotografiranje

by

Photobooth, foto booth, foto stojnica, foto kabina ali preprosto gospod Booth. To so imena vse bolj priljubljene photobooth stojnice, ki predstavlja fantastičen način, da gostom na poročnem slavju, rojstnem dnevu ali zabavi zagotovite dodatno razvedrilo. Njeno delovanje je popolnoma avtomatsko s pomočjo zaslona na dotik.

Fotografiranje omogočita DSLR fotoaparat in studijska bliskavica, ki zagotavljata visokokakovostne fotografije. Te nato v le nekaj sekundah natisne termosublimacijski tiskalnik. Photobooth s tiskom fotografij poskrbi za neomejeno zabavo na poroki, prireditvi, dogodku, poslovni ali zasebni zabavi, novoletni zabavi ter na aktivaciji ali sejmu. Gostom z uporabo šaljivih pripomočkov nudi nepozabno doživetje, ob katerem se bodo zabavali in iskreno nasmejali.

Kdo je gospod Booth in kaj vse ponuja za popestritev slavja?

Photobooth ali gospod Booth je foto stojnica, ki ujame nasmejane in odštekane fotografije oseb, ki vam pomagajo praznovati posebni dogodek. Na voljo je v dveh različicah – originalni in black edition. Vse kar foto booth potrebuje za svoje delovanje, je dostop do elektrike, mizo, na katero se postavi tiskalnik s pripomočki ter 2 x 3 m prostora.

Bela, zlata in srebrna zavesa bodo poskrbele za nekoliko blišča, digitalno ozadje (green screen) pa bo zagotovilo, da fotografiranje gostov ne bo omejilo na le eno ozadje. S pomočjo tehnologije, ki odstrani modro ali zeleno barvo, bodo povabljenci umeščeni v vnaprej izbrana ozadja. Photobooth stojnica ima na izbiro tudi digitalni okvir, ki se uporablja za “branding” (znamčenje). Oblikovan je po celostni grafični podobi podjetja ali po željah naročnika.

Photobooth stojnica

Digitalni okvir največkrat vključuje pomembne datume, ime dogodka, logo itd. Foto booth omogoča tisk fotografij v velikostih 5×15 cm, 10×15 cm, 15×15 cm in 15×20 cm v le nekaj sekundah! Seveda pa si lahko gostje pošljejo fotografije tudi na e-pošto. E-poštno sporočilo je vnaprej oblikovano v skladu z dogodkom ali celostno grafično podobo podjetja.

Najem photo booth stojnice zajema prisotnost administratorja, neomejen tisk fotografij, pošiljanje na e-pošto in izposojo zabavnih pripomočkov. Želite photobooth zabavne pripomočke po meri? Edinstveni zabavni pripomočki so lahko izdelani po meri v celostni grafični podobni podjetja, s poljubnimi napisi ali v stilu z dogodkom.

Natisnjeni so na trši papir, izrezani in prilepljeni na palice. Dodatna ponudba, ki jo omogoča najem photobootha, je foto album. Ta vključuje še izposojo lepila za lepljenje fotografij v album in metalik barvna pisala. Najem photobooth stojnice je cenovno ugoden, gostom pa ponuja odlično priložnost za druženje in spoznavanje. Cene najema, ozadja, ki so na voljo ter videz photobooth stojnice si lahko ogledate na spletni strani www.jangodec.com.

Photobooth popestri zabavo

Preberite si tudi...