Pena na meter

Pena po meri je primerna rešitev za oblazinjenje različnih predmetov

by

Pena po meri zagotavlja preprosto rešitev za prilagoditev vsakemu posameznemu predmetu. Pena predstavlja v grobem zelo specifičen material, ki največkrat služi kot sekundarna embalaža. Omogoča zaščito in varovanje pomembnejših, dragocenejših ali mehansko občutljivejših predmetov, ki so bolj dovzetni na zunanje udarce ali poškodbe. Najpogosteje govorimo o možnosti pojava prask, razbitja, zlomov, morebitnih vibracij in drugih neželenih dogodkov.

Izdelki iz pene se tako uporabljajo za pakiranje občutljivega orodja ali elektronske opreme. Najpogostejši primer uporabe pene na meter je prenašanje različnih glasbenih instrumentov v kovčkih, raznega profesionalnega orodja različnih mojstrov, gradbene opreme ali občutljive elektronske opreme kot so LCD zasloni, računalniki in druge podobne zaslonske naprave.

 

Pena po meri

Izdelke iz pene najpogosteje obdaja kvaliteten poliuretan

Pena po meri je najpogosteje narejena iz penjenega poliuretana ter velja za enega najpogosteje uporabljenih materialov na trgu. Zaradi svoje spominskosti materiala je zelo pogosto uporabljena v transportnem prometu. Prav tako je pogosto uporabljena na trgu embaliranja. Izdelke, ki jih varuje poliuretanska pena, veljajo za zelo fleksibilen material. Zagotavlja visoko trajnost, lahkotnost, prožnost, nizko gostoto, zraven pa je odporen za mokroto in različne zunanje mehanske in kemične vplive.

Izdelke iz pene, narejeni iz poliuretana, lahko srečamo praktično povsod. Poleg transportne vloge lahko oblazinimo različne sedeže avtomobilov, tovornjakov in ležalnih površin kot so na primer posteljne žimnice. Pena je zelo pogosto uporabljena tudi za oblazinjenje tkanin, konstrukcijskih zidov, tesnjenje oken, stebrov itd. Če naštejemo zgolj nekaj industrijskih področij, kjer izdelujejo peno na meter: glasbena, kmetijska, gradbena, avtomobilska, tekstilna, transportna in mnoge druge industrije.

 

Izdelki iz pene

 

Peno na meter lahko naročite pri preizkušenih mojstrih

Pena po meri velja za zelo specifično in široko uporabljen material. Njihove lastnosti zelo dobro poznajo v podjetju DAIBO d. o. o., ki se že vrsto let ukvarja s predelavo PUR pene in FILTER pene, ki jo je možno uporabiti za različne namene. Podjetje ima že več kot 40-letne izkušnje na tem področju, zato zelo dobro poznajo vse prednosti in morebitne pasti na področju predelave pen. V njihovem proizvodnem procesu izdelki iz pene dobijo povsem nov pomen, saj služijo svojemu namenu na zelo dolgi rok.

V podjetju omogočajo predelavo pen tudi po željah kupca, ki se največkrat mora prilagoditi točno določenemu predmetu. Pena na meter iz njihove strani je preoblikovana s tehniko rezanja in izsekovanja. V podjetju vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri primerne vrste pene za sedežne blazine. Za več informacij jih le kontaktirajte ter si zagotovite kakovostno izdelavo pene po meri, ki zagotovi vaše udobje pri sedenju ali odstrani skrbi pri transportu predmeta.

Preberite si tudi...