Alu les vhodna vrata

Alu les vhodna vrata dekor – vrata z imitacijo lesa

by

Alu les vhodna vrata – popolna kombinacija materialov

Alu les vhodna vrata postajajo vse bolj priljubljena, saj je v zadnjem času kombiniranje različnih materialov zelo priljubljeno tudi, kadar se odločamo za nova vhodna vrata. Imitacija lesa se velikokrat kombinira z drugimi materiali in tako ustvari čudovite vzorce na vhodnih vratih. Tako les kot tudi aluminij se lahko pohvalita s številnimi prednostmi, skupaj pa tvorita čudovito celoto, ki bo poskrbela, da bo vaš dom zasijal v novi podobi. Tako si več ni potrebno zastavljati vprašanja „lesena ali alu vhodna vrata?“, in iskati odgovorov na to, kateri izmed naštetih materialov je boljši.

Vhodna vrata povedo veliko o domu, ki leži za njimi. Mnogi se dan danes odločajo za alu les vhodna vrata. Večina alu les vhodnih vrat bazira na aluminijasti osnovi, ki so ji dodani leseni elementi, zato bi lahko rekli tudi, da govorimo o vratih z les dekorjem.

 

Lesena ali alu vhodna vrata; katera izbrati?

Če pa nam vprašanje „Les ali alu vhodna vrata?“ kljub vsemu ne gre iz glave, pa si lahko pomagamo z nekaj podatki, ki smo jih pripravili spodaj.

Pri vprašanju “Les ali alu vhodna vrata?“, bomo velikokrat dobili odgovor: aluminij. To niti ni tako nenavadno, saj se lahko ta material pohvali s številnimi prednostmi, vendar tudi pozitivnih lastnosti lesa ne smemo zanemariti. Aluminijasta vrata:

  • zagotavljajo lepoto, toplino in stil;
  • imajo dolgo življenjsko dobo, ne napada jih rja ali termiti;
  • enostavno jih očistimo – tako da z njih pobrišemo prah in jih operemo.

Stabilnost in trdnost alu les vhodnih vrat

Pri vprašanju „Les ali alu vhodna vrata?“ v prid aluminiju govori stabilnost in trdnost vhodnih vrat, ki jo seveda najdemo tudi pri odločitvi za alu les vhodna vrata. Aluminij ima visoko razmerje med trdnostjo in težo, kar preprečuje udrtine, tudi, če mehansko silo uporabimo namerno. Zaradi njegove natezne trdnosti je odličen material za optimalno zasebnost, personalizacijo dizajna in ergonomijo. Aluminijasti dizajni vrat z imitacijo lesa, so poleg domov, zelo priljubljeni v poslovnih pisarnah, izobraževalnih ustanovah in stanovanjskih nepremičninah.

 

Vzdržljivost alu les vhodnih vrat

Aluminijasta vrata prenesejo skoraj vse, kar jim pride na pot. Korozija, obraba, vlaga in zunanji pritisk preprosto ne vplivajo na dizajn aluminijastih vrat. Zaradi robustne konstrukcije so uporabna pri različnih vrstah projektov, alu les vhodna vrata pa posamezniki še posebej radi nameščajo na svoje domove.

Aluminijasta stabilna in obstojna struktura omogoča, da vrata ostanejo skoraj kot nova še leta po tem, ko smo jih namestili.

Alu les vhodna vrata

Energetska učinkovitost aluminijastih vhodnih vrat

Tudi energetska učinkovitost nas bo pri vprašanju „Les ali alu vhodna vrata?“  napeljevala na aluminij, kljub temu, da je dobro izolativen tudi les. Vrata preprečujejo vdor hrupa v naš dom ali pisarno, kar pospešuje udobno in produktivno bivanje in delovno izkušnjo. Poleg tega sodobna alu les vhodna vrata skupaj z novimi tehnologijami pomagajo ohranjati idealne notranje temperature skozi vse leto.

 

Da si na vprašanje „Les ali alu vhodna vrata?“ ne rabimo odgovoriti, lahko izberemo alu les vhodna vrata

Ko bomo na eno stran postavili aluminij in na drugo les, bomo najverjetneje ugotovili, da bi bila idealna kombinacija obojega. Kar je dan danes več kot izvedljivo in z vprašanjem „Les ali alu vhodna vrata?“ se nam ni potrebno obremenjevati predolgo.

 

Vrata z lesnim dekorjem za čudovit naravni videz vhodnih vrat

Aluminijastim vratom lahko namreč po želji dodamo tudi lesni dekor. Vrata z les dekorjem bodo poskrbela za še bolj pristen naraven izgled vhodnih vrat. Poleg tega bodo vrata z les dekorjem pomagala, da se elegantno izognemo opravkom, ki jih s seboj prinašajo vrata iz pravega lesa (recimo potrebnemu rednemu vzdrževanju barvnega nanosa ter za nekatere motečemu staranju in sivenju lesa).

 

Vrata – imitacija lesa deluje elegantno in prefinjeno

Vrata z imitacijo lesa delujejo elegantno ter hkrati minimalistično in moderno. Vrata z les dekorjem lahko izberemo v različnih oblikah. Seveda jim lahko dodamo še različne dodatke in tako poskrbimo, da bodo vhodna vrata prav takšna, kot smo si jih želeli.

 

Preberite si tudi...