Najem tiskalnika

Odločite se za najem Epson in Xerox tiskalnikov po ugodni ceni

by

Podjetje Bilban iz Kranja ponuja ugoden najem tiskalnikov za pisarno ali dom, predvsem pa učinkovito in individualno prilagojeno svetovanje, kakšen tiskalnik sploh potrebujemo glede na naše delo, potrebe in želje. Velika prednost najema tiskalnika je prav v tem, da brez kakršne koli investicije, svojo pisarno opremimo z najsodobnejšim tiskalnikom, v ceno najema pa je všteto tudi redno vzdrževanje in hitra odzivnost pri morebitnih zapletih s tiskalnikom. Mnoga podjetja poročajo, da so se stroški tiskanja po odločitvi za najem tiskalnika, močno zmanjšali. Ne le to, sodobne naprave za tiskanje stiskajo dokumente tako, da je njihov videz brez napak in eleganten.

Že več kot 25 let izkušenj na trgu opreme tiskalnikov, fotokopirnih strojev in multifunkcijskih naprav, umešča podjetje Bilban med strokovnjake za svetovanje, izbor, nameščanje in vzdrževanje naprav za tiskanje. Že pred desetimi leti so podpisali pogodbo s korporacijo Xerox ter v prvih mesecih po podpisu pogodbe uspešno namestili kar 60  Xerox tiskalnikov v večje slovensko podjetje, kjer so z njihovim vzdrževanjem najetih naprav za tiskanje še danes zelo zadovoljni. Do danes so v podjetju Bilban opravili približno 100 podobnih instalacij naprav za tiskanje. Zelo so ponosni tudi na uvedbo Xerox-ove Solid Ink tehnologije voščenih barv v eni izmed večjih bank, kjer so postopno zamenjali tudi vse obstoječe tiskalnike z napravami, ki uporabljajo to sodobno tehnologijo tiskanja. Najpomembnejša opažanja naročnikov v prvih šestih mesecih uporabe najetih Xerox tiskalnikov, so izjemen prihranek pri stroških tiskanja in zelo dober nadzor nad napravami.

Najem tiskalnika

V obsežni ponudbi podjetja Bilban najdemo tako tiskalnike, fotokopirne stroje in multifunkcijske naprave priznanih blagovnih znamk Canon, EPSON, Xerox in HP. Za posameznike ali podjetja izdelajo najbolj optimalno ponudbo najema tiskalnikov, kjer upoštevajo število uporabnikov, število tiskanih strani na mesec in vse dodatne zahteve, na primer: omejitev tiskanja, skeniranje v mape, na e-poštne naslove in podobno.

Trenutno je za različne delovne skupine zelo priljubljena multifunkcijska  naprava Xerox Altalink C8055F, tiskalnik, fotokopirni stroj in skener, ki je pameten, varen in povezan. Omogoča hitrejše optično branje dokumentov in lažje upravljanje z dokumenti v sodobnih poslovnih procesih. Sodi med najsodobnejše naprave, ki prihranijo čas in denar ter izboljšajo poslovne procese v podjetju.

Epson tiskalniki, ki jih lahko najamete pri podjetju Bilban, so redno vzdrževani, stroški vzdrževanja pa so že zajeti znesku mesečnega najema tiskalnika Epson. Najem tiskalnika zajema tudi vse servisne posege, originalne rezervne dele, če jih je morda potrebno zamenjati, ter stroške prevoza serviserjev do vašega podjetja ali doma. Enako velja tudi za vse najete multifunkcijske naprave in fotokopirne stroje, ki jih v najem vzamete pri podjetju Bilban.

Preberite si tudi...