Jedilna miza hrast

Jedilna miza hrast | Masivna hrastova miza po naročilu

by

Jedilna miza hrast je odlična izbira, če ste se lotili obnove jedilnice. Želite le nekoliko spremeniti videz vašega jedilnega prostora, pa ne veste kako to narediti na najbolj praktičen in cenovno ugoden način? Kaj je torej ta ključni element, ki lahko izgled vaše kuhinje oziroma jedilnice popelje na povsem nov nivo? To ni nič drugega kot jedilna miza.

Kakšna miza pa se bo prilegala prav vsakemu prostoru, tako modernemu, kot tudi tistemu malo bolj rustikalnemu ali vintage? Najbolje je, da se odpravite v spletno trgovino Artles in tam izberete popolno jedilno mizo. Masiva hrasta bo v vaš dom vpeljala prav posebno unikaten videz, hkrati moderen in rustikalen. Takšna masivna hrastova miza je torej popolna rešitev, da popestrite prav vsak tip notranjega dizajna.

Jedilna miza hrast

Zagotovite si unikaten videz z jedilno mizo hrast

Jedilna miza hrast je prav posebno unikaten kos pohištva, ki je hkrati praktičen in estetsko dovršen. Kaj pa naredi masivno hrastovo mizo tako unikatno, estetsko in praktično? Kot prvo, je izdelana v Slovenija iz skrbno izbranih kosov hrastovega lesa, zato boste z njo prav gotovo navdušili vsakega gosta, kot tudi profesionalnega notranjega oblikovalca. Hrastov les ima namreč vrsto dobrih lastnosti, s katerimi se poceni jedilne mize iz iverke ne morejo kosati, zato vam za ta nakup garantirano ne bo žal.

Izjemne lastnosti hrastovega lesa – dolga življenjska doba

Hrastov les, je že od nekdaj ena najbolj priljubljenih vrst lesa za izdelovanje najrazličnejših kosov pohištva. Pogosto ga uporabljajo za izdelovanje predalov, omar, omaric, miz, stolov in celo postelj. Zakaj pa je prav hrastov les tako priljubljen. Masivna hrastova miza je namreč izjemno trpežna, hkrati pa kot nalašč za izdelovanje predmetov različnih oblik.

Ker je lahko izpostavljena najrazličnejšim pogojem kot sta vlaga in mehanski vplivi, bo podoba vaše jedilne mize hrast ostala vrsto let nespremenjena. Hrastov les pa se ponaša tudi s tem, da vsebuje veliko količino smole in drugih snovi, kar vpliva na naraven sijaj lesa. Izdelki iz hrastovine so vedno premazani z oljem in voskom, kar preprečuje, da bi se les ob vsakodnevni uporabi obrabil.

Neverjetne lastnosti hrastovega lesa v kombinaciji z visokokakovostnim oljem in voskom, močno pripomorejo k dolgi življenjski dobi vaše jedilne mize hrast in masivnih stolov.

Jedilna miza masiva hrast

Z jedilno mizo masiva hrast do popolne jedilnice ali kuhinje

Se še vedno sprašujete zakaj izbrati prav masivno hrastovo mizo? Pred vami so še zadnji razlogi, zakaj se vam nakup jedilne mize hrast v spletni trgovini res splača. Ker je hrastovina izjemno trajnosten material, boste lahko takšno jedilno mizo kljub izpostavitvi vlagi, umazaniji in mehanskim učinkom uporabljali vrsto let, brez da bi bilo na njej opaziti posledice uporabe in časa.

Dimenzija in oblika profila robov po izbiri

Vas skrbi tudi, da bo miza prevelika za vaše stanovanje? Takšna skrb je povsem odveč, saj lahko izbirate med jedilnimi mizami masiva hrast v različnih velikostih. Poleg tega vam prepuščamo izbiro oblike profila robov. Izbirate lahko med ostrimi, poševnimi in zaobljenimi robovi, ki so še najbolj priporočljivi za družine z majhnimi otroki. Skratka, masivna hrastova miza bo izdelana po meri.

Masivna hrastova miza po meri

Jedilna miza hrast prav za vsakogar

Če pa odlašate z nakupom zaradi skrbi, da se miza ne bo prilegala ostali notranji opremi vašega stanovanja, je tudi ta skrb povsem zaman. Jedilna miza hrast je namreč opremljena s kovinskimi nogami, ki predstavlja kombinacijo modernega in rustikalnega. Klasične lesene noge na vsakem vogalu mize morda res zvenijo dolgočasne, česar se notranji oblikovalci dobro zavedajo.

V ta namen so se Artlesovi dizajnerji odločili, da bodo izgled na videz tradicionalne masivne hrastove mize popestrili z obliko nog. Noge mize niso navadne, ampak imajo prav posebno premišljeno in moderno obliko. Namesto štirih posamičnih nog, imajo moderno-rustikalne jedilne mize le dve nogi, ki sta nameščeni po dolžini krajših robov mize.

Preberite si tudi...