Lastnosti higienskih vložkov iz organskega bombaža

Natura Femina z bombažnimi vložki in tamponi skrbi za našo intimno nego

by

Enostavna intimna nega z bombažnimi vložki in bombažnimi tamponi blagovne znamke Natura Femina

Intimna nega pri ženskah je izredno pomembna. Ravno zaradi tega je pravilna izbira bombažnih vložkov in bombažnih tamponov še kako pomembna. Natura Femina, blagovna znamka pod okriljem podjetja Tosama, že vrsto let skrbi za žensko intimno nego in zdravje.

Linija Natura Femina Organic ponuja bombažne vložke in tamponi, izdelane iz organskega bombaža. Organski bombaž je naravni material, ki zaradi svojih dolgih in kvalitetnih vlaken blagodejno vpliva na žensko telo. Prav tako je organski bombaž mehak material z visoko vpojnostjo, ki preprečuje nastanek neprijetnih vonjav. Intimna nega bo tako z uporabo Natura Femina postala enostavna, saj organski bombaž omogoča kroženje zraka in dihanje kože. Bombažni vložki in bombažni tamponi zaradi naravnih materialov manj dražijo in tako se ne ustvarja trenje kože. Pomembno je tudi poudariti, da le ti ne spreminjajo pH vrednosti sluznice in kože.

 

Bombažni vložki in bombažni tamponi iz organskega bombaža

Natura Femina ponuja več različnih vrst izdelkov. V ponudbi imajo kar tri različne vrste in oblike bombažnih vložkov ter bombažne tampone treh različnih velikosti. Bombažni vložki, ki jih imajo v ponudbi so dnevni, nočni in panty-liner bombažni vložki. Dnevni bombažni vložki so narejeni za šibko ali srednje močno menstruacijo, medtem ko so nočni bombažni vložki narejeni za močno menstruacijo ali za čez noč. Na izgled so dnevni in nočni vložki precej podobni, le da so nočni nekoliko daljši. Oba modela sta zelo diskretna, tanka in zagotavljata zračnost in udobje. Modela imata inovativno jedro, ki vpija kar do 50% več tekočine.

Prav tako imajo bombažni vložki po površini razporejene kanale, ki usmerjajo tekočino za bolj hitro vpojnost in enakomerno razporejenost po celotni površini vložka. Z bombažnimi vložki bo naša intimna nega v času menstruacije mnogo lažja in zdravju prijazna. Tretji model vložkov, panty-liner, je izdelan za uporabo ob šibki menstruaciji, belem toku ali pri souporabi tampona. V večini se ga uporablja za zaščito perila. Vsi trije modeli vsebujejo organski bombaž, ki je idealen material za našo intimno nego.

Natura Femina nam v ponudbi ponuja tudi bombažne tampone, ki so v celoti vsebujejo organski bombaž. Bombažni tamponi so dermatološko testirani, brez parfumov in belil. V ponudbi lahko najdemo tri različne velikosti, primerne za različna obdobja cikla. Zaradi široke ponudbe znamke Natura Femina, bo naša intimna nega preprostejša in bolj zanesljiva. Tako bodo vse skrbi o našem intimnem zdravju šle v pozabo.

Preberite si tudi...