Varilni aparat za točkovno varjenje

Varilni aparati vseh vrst in funkcionalnosti

by

Iščete varilni aparat, ki bi ustrezal vašim potrebam, pa ne najdete tistega, kar si želite? Potem se obrnite na podjetje Varikon in preverite pestro ponudbo izdelkov, ki jih imajo v ponudbi. V kategoriji varilne opreme lahko najdete varilne aparate mig/mag, EWM aparate, pulzne varilne aparate in druge kategorije podobnih izdelkov.

Pri podjetju se ne ukvarjajo zgolj s prodajo, ampak po potrebi nudijo tudi servis naprav, njihovo prilagoditev potrebam stranke in svetovanje glede izbora med artikli. Če torej niste prepričani, kateri varilni aparat izbrati v vašem konkretnem primeru, potem se lahko obrnete na podjetje Varikon in dobili boste odgovor na svoje vprašanje.

Varilni aparat za domačo in industrijsko rabo

Varilni aparatmi mig/mag so tisti, ki omogočajo najboljše rezultate varjenja. Na voljo so taki za enega samega uporabnika, kot tudi taki za cele proizvodnje. Vsi ti so EWM aparati nemškega proizvajalca. Pulzni aparati so izdelani za rabo izkušenih varilcev, ki imajo visoke zahteve glede tega, kakšne morajo tovrstne naprave biti. Značilno zanje je, da so zelo natančni in da se res lahko zanesemo nanje. Poleg tega pa je rok garancije tudi precej dolg; 3-5 let, kar res priča o njihovi kakovosti.

Preberite si tudi...