športne pajkice

Športne pajkice – nepogrešljiv element ženske omare

by

Pajkice so v zadnjem času doživele pravo revolucijo. Novi modeli, materiali, kroji, dolžine, barve, vzorci in funkcionalnost – vse to so lastnosti kvalitetnih modnih ali športnih pajkic.

Spletna trgovina Bal ponuja pester izbor različnih pajkic za vadbo, modnih pajkic za vsakodnevno nošenje, zimskih pajkic, športnih pajkic z visokim pasom, kratkih ali dolgih športnih pajkic v kompletu s športnim nederčkom, zato se bo prav gotovo našel par primeren tudi za vas.

Zakaj pa so športne pajkice nepogrešljiv element vsake ženske omare? Kakšne prednosti imajo in kako jih kombinirati?

 

Udobje pri športu je na prvem mestu – športne pajkice za enostavno premikanje

Si po naravi športna oseba, ki se more vsaj enkrat dnevno malo razmigati ali želiš pred poletjem izgubiti kakšen kilogramček? Ti gre široka bombažna trenirka na živce in si želiš več udobja ter material prilagojen znojenju in športni aktivnosti? Odlična rešitev zate so športne pajkice.

Športne pajkice oziroma pajkice za vadbo so narejene iz materialov, ki so prožni in se povsem prilegajo zadnjici in nogam, zato te pri teku ali hoji ne bodo ovirale. Pri bombažnih oblačilih je pogost problem ta, da se pri športni aktivnosti na njih pogosto poznajo sledi potenja, zato je bolje, da izberete športne pajkice za fitnes iz elastana in poliestra, ki so namenjene še zlasti športni aktivnosti.

Pajkice za vadbo pa niso nujno le del športne opreme, ženske jih vse pogosteje nosijo v kombinacijami z vsakdanjimi čevlji in modnim puloverjem na sprehode, v bližnje lokale, piknike in razna družinska srečanja.  Z nošenjem pajkic ob raznih priložnostih si boš zagotovila udobje in sproščenost.

pajkice za fitnes

 

Pajkice za fitnes  v kombinaciji s športnim nedrčkom

Fitnes je prav poseben prostor, ki je postal izjemno priljubljen zaradi promocije zdravega načina življenja. Vse več ljudi zahaja v fitnes, da bi preoblikovali svojo postavo pred poletjem in zato kar veliko svojega prostega časa preživijo na fitnes napravah. Da bi lahko vaje izvajali, kar se da pravilno in udobno je pomembno, da imamo na sebi udobno in fleksibilno športno opremo.

Športne pajkice za vadbo oziroma pajkice za fitnes vam bodo odlično pomagale pri doseganju svojih ciljev. Fitnes dvorana pa ni le prostor za šport, ampak združuje telesno aktivnost in modo. Pajkice za fitnes so tako postale obvezen del ženske športne opreme.

Če želite izgledati res popolno je najbolje, da pajkice za fitnes kupite v kompletu s športnim nedrčkom. Izbirate lahko med kompleti različnih barv in vzorcev in zagotavljamo vam, da boste s takšnim športnim kompletom navdušile prav vse mimoidoče.

pajkice za vadbo

Športne pajkice z visokim pasom – korak naprej k funkcionalnosti

Prosti čas je po navadi tesno povezan z udobjem, udobje pa je tesno povezano z oblačili. Športne pajkice oziroma pajkice za vadbo so torej tisti element, ki bo zagotovil popolno udobje, pomembno je le, da pred nakupom premislimo, kaj od njih pričakujemo.

Pogost problem pajkic za fitnes z nizkim pasom je ta, da med intenzivnejšo vadbo oziroma gibanjem pogosto zlezejo s prvotnega položaja. Rešitev za to težavo so zagotovo športne pajkice z visokim pasom. Pas športnih pajkic z visokim pasom po navadi sega vse do sredine trebuha oziroma do popka in se odlično prilagaja ženski postavi.

Takšne pajkice za vadbo so torej primerne za najrazličnejše aktivnosti – tek, kolesarjenje, jogo, pilates, igre z žogo, plezanje in pohodništvo, saj bodo ostale na istem mestu tudi pri najbolj dinamični športni aktivnosti.

Pajkice z visokim pasom

Športne pajkice za preoblikovanje postave  –  počutite se udobno v lastni koži

Bliža se poletje in vse več žensk želi do dopusta na morju preoblikovati svojo postavo. Kljub temu, da so vsa telesa lepa, pa se mnoge ženske na javnih mestih v športnih pajkicah ne počutijo lagodno. Balova spletna trgovina ima rešitev tudi za vse najbolj nesamozavestne ženske. V Balovi spletni omari lahko namreč najdete pajkice za fitnes za preoblikovanje postave.

Najnovejši hit so pajkice, ki imajo anti-celulitni učinek.  Narejene so iz prožnih materialov, od navadnih pajkic za vadbo pa se razlikujejo predvsem v reliefu. Pajkice za preoblikovanje postave imajo namreč reliefne »otočke«, ki med vadbo masirajo kožo in tako odpravljajo celulit oziroma preprečujejo njegov nastanek.

Izjemno priljubljene so tudi pajkice s push-up učinkom, ki dejansko nekoliko povzdvignejo zadnjico. V takšnih pajkicah se boste zagotovo počutile izvrstno, zato ne odlašajte z nakupom.

Modne pajkice - elegantne

Pester izbor vzorcev in barv – športne pajkice prav za vsakogar

Primarne lastnosti vseh športnih pajkic so zagotovo funkcionalnost, udobje in prilagojenost znojenju. Seveda pa ni vse samo v teh »primarnih« lastnostih. Glede na to, da gre za kos oblačila, je pomembno tudi to, da pajkice navzven dobro izgledajo in, da jih je mogoče lepo kombinirati z ostalimi oblekami v naši omari.

Ker so pajkice lahko povsem vsakodneven element, lahko pa jih uporabljamo tudi za šport in prosti čas, je najbolje, da imate v svoji omari dvoje, če ne celo več pajkic.

En par, naj bo črn ali v imitaciji usnja, da ga lahko nosite v službo. Drugi par je lahko barven in izstopajoč ter namenjen predvsem rekreaciji in za to izdelan iz primernih materialov, skratka športne pajkice. Tretji par pa naj predstavljajo zimske pajkice, ki so podložene z mehkim flisom, v katerih se boste počutile udobno tudi v zimskih dneh.

Pajkice za vse priložnosti boste našle z obiskom spletne trgovine Bal. Tam so namreč pajkice najrazličnejših barv in vzorcev, razlikujejo pa se tudi glede na namembnost.

Modne pajkice

Preberite si tudi...