SMC industrijska pnevmatika omogoča popolno avtomatizacijo procesov

by

SMC je znamka, ki je dobro poznana po vsem svetu. Gre predvsem za proizvode, ki jih uvrščamo v kategorijo »industrijska pnevmatika«. Inovativne rešitve poskrbijo, da so proizvodi tega podjetja praktično nepogrešljiva pri avtomatizaciji najrazličnejših industrijskih in sorodnih postopkov. S pomočjo teh izdelkov je mogoče optimizirati številne procese, kar pomeni tako dvig kakovosti kot znižanje stroškov.

Japonska industrijska pnevmatika, ki je osvojila svet

Podjetje Sintered Metal Corporation, katerega sedež se nahaja na Japonskem, natančneje v Tokiu, je bilo ustanovljeno že leta 1959. Namesto polnega imena se je za poimenovanje podjetja in njihovih izdelkov uveljavila kratica, torej SMC. Sprva je šlo sicer za precej preproste proizvode, postopoma pa je začelo podjetje ponujati vse kompleksnejše rešitve, kar je pomenilo možnost večje avtomatizacije različnih industrijskih postopkov. Vrhunskost teh rešitev je bila hitro prepoznana na japonskem tržišču, obenem pa na mnogih drugih tržiščih po svetu. Znamka SMC tako danes predstavlja kar približno 65 odstotkov domačega in približno 30 odstotkov svetovnega deleža na tem področju. Število različnih proizvodov znamke SMC se danes giblje že okoli 12.000, k temu pa je nato treba prišteti še vse možne variacije posameznih proizvodov. Gre torej za resnično obsežno proizvodno linijo, ki zadosti celo potrebam najzahtevnejših naročnikov.

SMC pnevmatika v Sloveniji: možna hitra dobava potrebnih artiklov

Sodite med številne zadovoljne uporabnike, ki jih je prepričala izredno kakovostna SMC pnevmatika? Slovenija je seveda precej oddaljena od Japonske, kar bi lahko pomenilo dolge dobavne roke. A v spletni trgovini S3C poskrbimo, da ne bo potrebno dolgotrajno čakanje na naročene artikle. Sodelujemo namreč z bogato založenim evropskim skladiščem oz. z nemško družbo Landefeld, ki si lasti omenjeno skladišče v mestu Kassel, med artikle, ki so stalno na zalogi, pa so vključeni tudi vrhunski izdelki znamke SMC. To pomeni, da vam zagotovimo najrazličnejše izdelke tega proizvajalca v izjemno kratkem času (dobavni roki praviloma ne presežejo treh delovnih dni). Po potrebi pa vam lahko ponudimo tudi kakovostne alternativne možnosti.

Ventili, spojke in druga SMC industrijska pnevmatika, zbrana v katalogu

Strankam, ki se odločijo za naročilo v naši spletni trgovini, je na voljo izjemno raznolika SMC pnevmatika. Katalog, v katerem so zbrane natančnejše informacije o artiklih, ki so na zalogi, vam bo pomagal pri tem, da poiščete izdelke, ki bodo povsem ustrezali izzivom, s katerimi se srečujete pri svojem delu. Med drugim vas v ponudbi čakajo vijačne oziroma vtične spojke in gibke cevi, različni ventili (tokovni, zaporni idr.), aktuatorji, procesna tehnika, merilne naprave in električni pogoni.

Preberite si tudi...