hiša na ključ Jub

Hiša na ključ je ena hitrejših opcij gradnje novega domovanja

by

Vse več investitorjev gradnjo svoje hiše na ključ raje zaupa enemu samemu izvajalcu, saj z njim lahko vnaprej določi končno ceno in obseg del, kar je mnogo preglednejše od klasičnih načinov. Takšen način nakupa imenujemo tudi »hiša na ključ«.

Nakup omenjenega paketa hiše je idealna rešitev za vse, ki se spoprijemajo s pomanjkanjem časa, ali pa jim je koordinacija s podizvajalci mrzka ter bi v svoji novi hiši radi zaživeli čim prej. Ta način lahko prihrani veliko časa, obsega pa celoten komplet del, od predpriprave temeljne plošče, do vselitve, ko manjkajo le še luči in notranja oprema. Prednost hiše na ključ predstavlja tudi dejstvo, da se mora glavni izvajalec pogodbeno zavezati k dokončanju del v določenem časovnem obdobju.

Hiša na delni ključ je pravzaprav četrta gradbena faza, ki zajema zapiranje sten in stropov, polaganje tlakov, grobe inštalacije, izgradnjo in pripravo kurilnice, med tem ko ima hiša na ključ tudi končano izvedbo finih inštalacij, stopnic, položeno sanitarno keramiko, parket, vgrajeno sanitarno opremo in vsa notranja vrata.

JUB Home Minimis 87 je pritlična hiša na ključ, ki zagotavlja dovolj kvalitetnega prostora za prijetno bivanje, s svojo enostavno tlorisno zasnovo pa omogoča določeno stopnjo prilagajanja. Vsebuje osrednji bivalni prostor v katerem so združene kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Nad njim se dviga dvokapna streha z lesenim ostrešjem, ob njem  pa se vrstijo sekundarni prostori, ki so z njim neposredno povezani.

Preberite si tudi...