Kam na regresijo

Kam na regresijo? Nekam, kjer vam bodo dejansko pomagali.

by

Kam na regresijo, je vprašanje, ki si ga največkrat postavljajo tisti, ki koristi regresoterapije že nekoliko poznajo. Drugi bi se namreč najbrž prej vprašali, kaj regresoterapija je in ali jim bo res pomagala.

Če boste raziskovali, boste odkrili, da v naši prestolnici lahko najdete center regresoterapije Ljubljana. Tam imajo na tem področju ogromno izkušenj in odlične rezultate. Na voljo so različni programi, s katerimi si lahko pomagate razrešiti težave, ki vas pestijo.

Kam na regresijo

Regresoterapija Ljubljana: Zakaj obiskati prav center v naši prestolnici?

Ljubljana je glavno mesto Slovenije in tako bi lahko rekli, da je tudi središče naše dežele. Regresoterapija Ljubljana je tako dobra izbira za prebivalce večine države. Tisti, ki so od prestolnice preveč oddaljeni, pa bodo najbrž pomoč in koristi regresoterapije raje iskali drugje.

In zakaj je regresoterapija sploh tako koristna? Med regresijo terapevti skozi hipnozo poskrbijo, da dosežemo svoje najstarejše spomine na prejšnja življenja. Ali pa se soočimo s travmami in vzorci, ki smo jih oblikovali v zgodnejših letih v tem življenju. Na takšen način dobimo vpogled in razumevanje v to, kar nas v danem trenutku pesti. Posledično lahko naredimo tudi tiste najpomembnejše korake naprej, ki vodijo v lepše in boljše življenje.

Regresoterapija Ljubljana

Regresija terapevti nam lahko pomagajo na več načinov

Ko boste iskali pravi center za regresoterapijo, vas bo najbrž zanimalo, kaj vse vam tam nudijo. Vsaka oblika pomoči namreč ne odgovarja prav vsakem posamezniku. V nekaterih centrih za regresoterapijo – v Ljubljana in drugod – sicer nudijo več različnih možnosti, kot drugje, kar je zagotovo dodaten razlog, zakaj na vprašanje, kam na regresijo, odgovoriti, da prav tja.

Lahko izberemo regresijo v prejšnja življenja. Ko govorimo o tovrstni regresiji, terapevti skupaj z nami vstopijo v naše spomine in vzorce, ki smo jih ustvarjali skozi pretekla življenja. Tako lahko ugotovimo, kdo smo bili, kako smo živeli in – predvsem – kako to sedaj vpliva na naše življenje.

Regresija v prejšnja življenja sicer običajno vključuje tudi vpogled v življenje med življenji. Prav v tistem »prostoru in času« smo se namreč zadrževali, preden smo vstopili v neko novo življenje. Če torej želimo dostopati do posameznega preteklega življenja, moramo skoraj zagotovo najprej preko tega mostu. Tudi prehajanje preko tega prinaša mnoge koristi. Predvsem občutek miru in pripadnosti ter zavedanje, da naša duša nikoli ne umre.

Kam na regresijo

Lahko pa se odločimo za regresijo v sedanje življenje. Tovrstna oblika regresije terapevte in nas z njimi popelje v zgodnejša leta našega trenutnega življenja. Vzroki za fobije in nekatere vzorce se namreč skrivajo prav tam. Morda smo videli preburen odziv nekega odraslega, ki nam je blizu, ko je zagledal kačo. Zaradi tega lahko nastane strah povezan s kačami.

Morda se je v našem otroštvu zgodilo kaj, kar nas je resnično zaznamovalo, čeprav se tega zavedno niti ne spomnimo več. Tudi to je lahko razlog, da se nekoga ali nečesa bojimo, oz. ravnamo tako, kot ravnamo. S takšno regresijo terapevti torej dobijo vpogled v izvor težav in nam s tem pomagajo do orodja, s katerim jo lahko rešimo.

Koristi regresoterapije

Ko se sprašujemo, kam na regresijo, se nam poraja vedno isti odgovor

Ne glede na to, kaj potrebujemo, je videti, da vprašanje, kam na regresijo, nosi vedno isti odgovor. V Center za regresoterapijo Ljubljana ali kakšen drug center, kjer nam lahko ponudijo največ.

Dodaten razlog, da bi pri vprašanju, kam na regresijo, izbrali odgovor, na primer, regresoterapija Ljubljana, je tudi možnost brezplačnega posveta, ki jo nekateri ponujajo. Tam lahko namreč izveste več o koristih regresoterapije. Dobili pa boste tudi odgovor, kako bodo izvajali regresoterapijo terapevti in kakšna je naša naloga pri tem.

Ko se boste torej spraševali, kam na regresijo, poiščite center ali posameznika, ki vam lahko ponudi največ. Hkrati pa prisluhnite svojim občutkom in intuiciji. Pav ti so lahko naš najboljši kažipot, ki nam kaže odgovor na vprašanje, kam na regresijo.

Regresija terapevti

Preberite si tudi...