Stol za delavnico

Pohištvo za delavnice je na voljo v številnih različicah

by

Omara za delavnico

V kategoriji opreme za delavnico najdemo delavniške vozičke, delovna svetila, dvižno tehniko, gradbene radije, kovčke, torbe, škatel za orodje, lestve, omare, mize, stole ipd.

Omare za delavnice omogočajo idealno rešitev za urejeno in čisto delovno okolje ter posledično enostavno, učinkovito in uspešno delo. Največkrat jih najdemo v obliki priročnih skladiščnih regalov, ki omogočajo sistematično hrambo vse opreme, orodja, pripomočkov in materialov, ki jih pri svojem delu potrebujemo. V ponudbi Podjetja Bole Pohištvo najdete odlične Box omare, primerne za vsak delovni prostor.

Delovni stoli za delavnice, industrijska in tehnična okolja, morajo pogosto ustrezati različnim tehničnim pogojem, hkrati pa uporabniku omogočiti maksimalno udobje in možnost neoviranega dela. Stoli za delavnico naj bodo dobro ergonomsko zasnovani in kvalitetne izdelave. Izbiramo lahko med opremljeni z mehanizmi za enostavno nastavitev različnih funkcij, ki variirajo glede na naravo dela, višino in težo uporabnika. Na trgu najdemo modele z ali brez posebej oblikovanega hrbtnega naslona, v standardnih višinah, ali povišane, z ali brez obroča za noge, z ali brez opiral za roke, oblazinjene, delno ali neoblazinjene, odlikujejo pa jih tudi različni certifikati za kakovost, varnost pri delu in ergonomijo. V podjetju Bole Pohištvo ponujamo širok izbor stolov za delavnice vseh vrst.

Preberite si tudi...