najem šotorov

Najem šotorov za različne prireditve in sejme

by

Najem šotorov je najenostavnejša rešitev, če prirejate prireditev in želite, da udeleženci ostanejo na suhem tudi v primeru slabega vremena. Šotori za prireditve so uporabni za različne dogodke, na voljo pa je več velikosti. So postavljivi v nekaj urah, imajo dolgo življenjsko dobo, transportiranje pa je mogoče kar z osebnim dostavnim vozilom.

Prireditveni šotori so tako za organizacijo večjega dogodka najboljša rešitev, saj z zanimivimi zasnovami in prilagodljivostjo dajejo dogodku poseben pečat.

prireditveni šotor

 

Najem šotora olajša organizacijo dogodka

Če ste že kdaj organizirali malo večji dogodek, veste, da organizacija zahteva ogromno dela. Usklajevanje različnih izvajalcev in postavitev samega prireditvenega prostora lahko povzroči kar nekaj sivih las, zato vam svetujemo najenostavnejšo rešitev – šotor v najem!

Prireditveni šotori so različnih vrst, oblik in velikosti, zato jih lahko uporabimo praktično za katerikoli dogodek. Od bolj elegantnih, pa do sproščenih zasebnih druženj.

Poročni šotori

Organizacija poroke je lahko zelo naporna in dolgotrajna, saj si ponavadi želimo, da vse izgleda in izpade popolno. Da pa ne bi ves trud zaradi slabega vremena šel v nič, vam svetujemo najem šotora. Tako vam popoldanska nevihta ne bo pokvarila dne, ki ste si ga želeli že celo življenje, svatje pa bodo uživali v dobri glasbi in jedači.

Prireditveni šotori so različnih velikosti, zato lahko izberete takšnega, v katerem gosti ne bodo nagneteni ali se po drugi strani počutili kot v prazni plesni dvorani. Za posebej romantično vzdušje pa lahko šotor za prireditve polepšate z lučmi in ostalimi okraski.

Šotori za festivale, koncerte in veselice

Čeprav veselice in festivali niso tako elegantni dogodki kot je poroka, pa je najem šotorov še vedno super rešitev. Ste že kdaj bili na kakšni veselici ali koncertu, ko je začelo deževati? So se obiskovalci kar naenkrat odpravili domov? To je najbrž nočna mora vsakega organizatorja, zato poskrbite, da se to ne bo zgodilo prav na vaši veselici ali festivalu.

Najem prireditvenega šotora je super rešitev tudi v primeru mraza ali vetra, ko se obiskovalci želijo le malce pogreti.

Šotori za sejme in VIP dogodke

Najem šotorov pa ni mogoč le za sproščena druženja, temveč tudi za poslovne dogodke. Šotori v najem so različnih oblik – pagode, pavilijoni, mali sejemski šotori in veliki prireditveni šotori. Najem šotora določene velikosti je seveda odvisen od velikosti in tipa samega dogodka.

Če želite na obiskovalce narediti res dober vtis, vam svetujemo, da se odločite za šotor za prireditve s poljubno grafiko. Vaše podjetje bo tako na potencialne stranke naredilo odličen vtis.

šotori za prireditve

 

Prednosti najema šotora

Kot že omenjeno je mogoče prireditvene šotore uporabiti za različne dogodke. To pa ni vse, kar šotori za prireditve ponujajo. Imajo obilico pozitivnih lastnosti, ki vas bodo zagotovo navdušile.

Visoka kakovost

Pri najemu šotora za prireditve je strah, da bi se le-ta porušil, odveč. Konstrukcija vseh prireditvenih šotorov je namreč iz aluminija, vroče cinkanih železnih veznih elementov in trpežnega UV odpornega PVC pokrivala. Šotori v najem so tako narejeni po zahtevanih evropskih standardih.

Hitra postavitev

Hitrost same postavitve je pri najemu šotora bistvenega pomena. Le-ta je sicer odvisna od večih dejavnikov – vrste terena, števila in izkušenosti monterjev ter same velikosti prireditvenega šotora. Najem je sicer v vsakem primeru odlična rešitev, saj je postavitev vedno opravljena v nekaj urah. Manjši šotori za prireditve (do 200 m2) so lahko pripravljeni že v 3 urah, tisti največji (do 600 m2) pa v 6 urah.

Enostaven transport

Prireditveni šotori so sestavljeni tako, da se jih lahko zelo enostavno transportira. Manjše šotore za najem lahko prevažate kar z osebnim dostavnim vozilom ali pick-up vozilom, tiste večje pa z večjimi gospodarskimi vozili.

Enostavna postavitev

Če vas pri najemu šotora skrbi, da nimate primernih delovnih strojev (npr. viličarja ali dvigalke), je vaš strah popolnoma odveč. Pri montaži manjših prireditvenih šotorov (širina 5-10m) so dovolj že trije monterji, pri večjih šotorih za prireditve (12,5-15m) pa vsaj štirje. Za postavitev dvigalka in viličar nista potrebna.

prireditveni šotori najem

Preberite si tudi...