Jedilna miza hrast

Kakovostna izdelava masivnega pohištva iz naravnih materialov

by

V našem podjetju se ukvarjamo predvsem s serijsko izdelavo pohištva iz masivnega lesa, lahko pa izdelavo masivnega pohištva tudi prilagodimo željam in potrebam stranke. Skozi dolga leta delovanja smo si pridobili mnogo izkušenj in se s trudom in strokovnostjo uveljavili najprej na tujem, nato pa še na domačem trgu. Slovensko masivno pohištvo iz naše proizvodnje, lahko najdete v Nemčiji, Švici in na drugih trgih, kjer je postalo poznano in priznano. To dejstvo nam je v ponos saj je zaradi velike konkurence in poceni ponudnikov, prepoznavnost v tujini precej težko doseči. Bistvo pri izdelavi masivnega pohištva za katerim stremimo, je v prvi vrsti vrhunska kvaliteta in seveda privlačen videz. Lesu želimo dati tisto kar si zasluži – poudariti njegovo lepoto in mnoge pozitivne lastnosti, v zameno pa dobimo kvalitetno slovensko masivno pohištvo. Les spremlja človeka že od začetka in je znan kot eden najbolj zdravih materialov, ki pozitivno vpliva tako na zdravje, kot na počutje ljudi. Pri uporabi za izdelavo notranje opreme je bil, in je še vedno material, ki vodi na lestvici priljubljenosti. Masivno leseno pohištvo vpliva na ljudi pomirjevalno, na dotik je toplo in prijetno, ima pa tudi druge lastnosti, ki prevladajo, ko se ljudje odločajo za nakup. Za izdelavo masivnega pohištva uporabljamo hrast, bukev in bukev kern, les obdelan z oljem, kombiniramo pa ga s steklom in drugimi kvalitetnimi materiali, ki pripomorejo, da pohištvo dobi končno podobo.

pohištvo iz masivnega lesa

Masivno pohištvo iz hrasta in bukve je očaralo mnogo naših strank

Imate radi enostavne, čiste in elegantne linije iz lesa bukve ali hrasta? Masivno pohištvo, ki ga boste našli v ponudbi vas bo s svojo eleganco in masivno, močno konstrukcijo zagotovo pridobilo na svojo stran. Izberete lahko sestav, ki vam je po volji in po želji kombinirate med seboj vitrine, TV elemente, komode ter sestavite svojo dnevno sobo. V zadnjih letih so barski stoli obvezen dodatek v prenekateri jedilnici ali kuhinji, saj so ne le modni, temveč tudi izjemno praktični. Z njimi lahko poudarite svoj smisel za opremljanje prostorov in čut za ustvarjanje dobrega vzdušja v stanovanju. Barski stoli spadajo med aktualno masivno pohištvo iz hrasta ali bukve, katere preprosto morate imeti. Preden se odločite za nakup ali naročilo masivnega lesenega pohištva za kuhinjo oz. jedilnico, dobro premislite koliko prostora imate za jedilno mizo in stole, saj vam lahko njihove mere na željo prilagodimo. Tudi število stolov, njihova širina in višina, od katere je odvisno ali bodo ti imeli prečko – počivalo za noge ali ne, so zelo pomembni podatki, katere morate upoštevati pri načrtovanju. Z izdelavo masivnega pohištva se ukvarjamo zelo dolgo, v vseh teh letih smo dodobra spoznali kaj stranke želijo in čemu dajejo prednost. Naravni videz slovenskega masivnega pohištva iz kakovostnega lesa, oljenega z odličnim oljem za les je všeč vsem, ki imajo v svojem domu radi občutek stika z naravo. Če sodite v to skupino, boste zagotovo tudi vi našli pohištvo pravo zase. Da ne pozabimo, z barskimi ter ostalimi stoli in mizami iz ponudbe, smo opremili že marsikateri gostinski lokal, saj odlično pristajajo v restavracije, picerije in manjše lokale.

Masivno pohištvo iz hrasta ali bukve naj najde prostor v vaši spalnici

Pri izdelavi pohištva iz masivnega lesa nismo pozabili na postelje in nočne omarice, ki so primerne za vse, ki si želijo udobno počivati v prijetnem ambientu. Postelje so na voljo v različnih dimenzijah, opremljene s praktičnimi predali ali brez, les je površinsko obdelan – oljen, njihov videz pa je po eni strani moderno enostaven, po drugi strani pa zaradi samega materiala zelo bogat. Ogledate si jih lahko v salonih pohištva po vseh večjih krajih v Sloveniji. Na željo vas lahko obvestimo, v katerem, vam najbližjem, boste našli izdelek, ki vas zanima, da ga lahko dobro spoznate tudi od blizu. Spalnica naj bi bila opremljena tako, da ni prenasičena s pohištvom, to pa naj bo v prijetnih in toplih tonih. Les je zagotovo več kot idealen. Pravijo, da je manj več, kar še posebej velja za spalnično opremo, saj je masivno leseno pohištvo že samo po sebi okras vsakega prostora. Le-ta nudi naraven življenjski slog, poleg tega pa ima zmožnost uravnavanja vlage (pravimo da diha), čisti zrak, ima pa še mnoge druge pozitivne lastnosti.

izdelava masivnega pohištva

Za izdelavo pohištva iz masivnega lesa posegamo po najboljšem lesu

To pomeni, da nas zanima njegova celotna pot, vse od rasti do končnega proizvoda. Zadostovati mora kriterijem, ki jih zahteva FSC certifikat: pravilno gospodarjenje lastnikov gozdov, pravilna sečnja in transport lesa ter njegova predelava v končni proizvod – v našem primeru masivno pohištvo. Ohranjanje narave ni bistveno le za našo dejavnost, temveč za življenje vseh in vsa dobra podjetja se trudijo, da s svojo dejavnostjo naredijo naravi čim manj škode. Tudi pri izdelavi lesenega pohištva se je potrebno zazreti v prihodnost. Če vas zanima naša ponudba nam pišite ali nas pokličite za dodatne informacije. Radi bomo odgovorili na vsa morebitna vprašanja.

Preberite si tudi...