Kozmetična miza in druga oprema za kozmetične salone

by

Kozmetična miza je namenjena izvajanju najrazličnejših tretmajev, zato je pomembno, da izberete različico, ki bo prilagojena specifični dejavnosti. Za urejanje nohtov je na primer najprimernejša posebna kozmetična miza za manikuro. Oprema za kozmetične salone bi bila brez nje težko popolna, saj je manikura ena glavnih dejavnosti, ki se izvajajo v salonih. Preverite, katere so tiste lastnosti, na katere morate biti še posebej pozorni, če vas zanima miza za kozmetičarke, namenjena izvajanju manikure…

Kozmetična miza

Kakovostna kozmetična miza za manikuro s sesalnim sistemom

Vsekakor je zelo priporočljivo, da je miza za kozmetični salon, ki se bo primarno uporabljala za urejanje nohtov oziroma za manikuro, opremljena s sesalnim sistemom. Gre za sistem, ki olajša čiščenje, hkrati pa poskrbi za urejeno delovno okolje. Vgradni sistem za sesanje bo namreč skrbel za sprotno odsesavanje opilkov, ki nastajajo med brušenjem nohtov.

Sodobna oprema za kozmetične salone temelji na rešitvah, ki olajšajo delo in vzdrževanje čistoče. Manikurna miza za kozmetičarke, nadgrajena z zmogljivim sistemom za odsesavanje, spada med opremo, ki skorajda ne sme manjkati v sodobno opremljenem salonu. Pri tem naj omenimo, da se lastnosti posameznih sesalnih sistemov razlikujejo. Pri nakupu morate biti pozorni na sesalno moč, glasnost, zračni pretok in druge karakteristike. Tako boste lahko izbrali sesalni sistem, ki bo karseda skladen z vašimi potrebami.

Če vas zanima še posebej kakovostna kozmetična miza s sesalnim sistemom, vam svetujemo, da preverite ponudbo spletne trgovine Silverstore. V njej je zbrana vrhunska oprema za kozmetične salone, med katero vas med drugim čaka kakovostna manikurna miza za kozmetičarke, nadgrajena z zmogljivim sesalnim sistemom. Na voljo so različni modeli, med katerimi boste zagotovo našli idealno rešitev za svoj salon.

Miza za kozmetični salon

Miza za kozmetični salon je lahko opremljena s kolesci

Eden od možnih dodatkov so kolesca. Kozmetična miza za manikuro, ki je opremljena s kolesci, omogoča preprosto in hitro premikanje po prostoru oz. med prostori, ne da bi to vplivalo na stabilnost, ki je pri profesionalni manikuri izjemno pomembna. Pogosto je potrebna izjemna preciznost, kar pomeni, da je problematičen že najmanjši tresljaj.

Ko izberete ustrezno mesto, bo možna popolna blokada koles, posledično pa stabilnost. Manikurna miza za kozmetični salon ostane na svojem mestu, zato kozmetičarka delo brez težav opravi zelo precizno. Rezultat so popolni nohti, zaradi katerih se bodo stranke z veseljem vračale v vaš salon.

Ali vas morda zanima prenosna miza za kozmetičarke? Tudi v tem primeru vas ponudba trgovine Silverstore ne bo razočarala. Ena od možnosti je namreč prav zložljiva različica, ki je kot nalašč za delo na terenu. Kozmetičarka se bo lahko dela lotila praktično takoj, saj je postavitev izjemno preprosta.

Kozmetična miza - prenosna

Funkcionalna in estetsko dovršena miza za kozmetičarke

Oprema za kozmetične salone mora biti seveda v prvi vrsti funkcionalna, saj je prav to predpogoj za kakovostno, profesionalno izvedbo storitev. Toda zagotovo je več kot zaželeno, da je obenem estetsko dovršena. Interier bo s tem učinkoval precej bolj urejeno in moderno, kar bo pozitivno vplivalo tako na počutje strank kot kozmetičark. Oprema, združena v prodajnem programu trgovine Silverstore, prepleta funkcionalnost in dovršen dizajn, kar je še razlog več za preučitev njihove ponudbe.

Kozmetična miza za manikuro je na voljo v več barvah in z različnimi frontami (visoki sijaj ali matirana površina). Izbirati je mogoče med modeli z različnim številom predalov, ki se po potrebi odstranijo, in odlagalnih poličk. Funkcionalnost in videz lahko torej povsem uskladite s svojimi željami oziroma potrebami.

Miza za kozmetičarke, ki je zasnovana posebej za manikuro, je obenem opremljena z utori, kar pomeni, da bodo ostali kabli lučk in brusilnika skriti, kar bo prispevalo k bolj urejeni delovni površini. Po zaslugi premišljene zasnove je zagotovljeno optimalno udobje – tako za kozmetičarko kot za stranke. V ponudbi pa najdete še dodatke, kot so nasloni in podstavki za roke, ki poskrbijo za še več udobja in za večjo natančnost.

Sesalnik za kozmetično mizo

Dodatna oprema za kozmetične salone

Kozmetična miza, ki je primarno namenjena manikuri, pa je le ena od možnosti, ki vam jih ponujajo v trgovini Silverstore. V njihovi ponudbi vas čaka najrazličnejša profesionalna oprema, ki združuje vrhunsko kakovost, trpežnost, udobje in domišljeno estetiko. V prodajnem programu vas med drugim čakajo fizioterapevtske, osteopatske, ginekološke, pediatrične, rektoskopijske in masažne mize. Izbirati je možno med klasično (fiksno) različico ter med modeli s hidravličnim in električnim sistemom za prilagajanje višine in naklona. Obenem pa so na voljo še prenosni modeli za delo na terenu.

V ponudbi pa najdete tudi frizerske stole, stole za manikuro, pedikuro, tetoviranje, ličenje… Na enem mestu je mogoče najti praktično vso opremo, ki je potrebna za moderne frizerske, pedikerske, masažne in kozmetične salone, za izvajanje fizioterapije ter za welness. Možna je hitra primerjava lastnosti posameznih modelov, zato boste zlahka poiskali kombinacijo lastnosti, ki bo ustrezala vsem vašim pričakovanjem. Naročilo je mogoče oddati kar prek spleta. Naročeno opremo boste nato v najkrajšem možnem času prejeli na izbrani naslov. Po dogovoru pa je možen tudi osebni prevzem. Več informacij najdete na spletni strani podjetja Silverstore.

Preberite si tudi...