Predpražniki

Kako lahko predpražnik pomaga ustvariti boljši vtis pri obiskovalcih?

by

Vsako podjetje si želi pri svojih strankah in poslovnih partnerjih ustvariti čim boljši vtis. Vtis si ljudje ustvarjamo po tem kar vidimo, slišimo ali izkusimo. Tako si kupec, stranka ali drugi obiskovalec podjetja o njem samem vtis ustvari že takoj, ko poprime za kljuko vrat podjetja, zato je že izgled podjetja na zunaj zelo pomemben. Pomembno je, da poskrbimo za urejenost okolice podjetja, fasado, vhodna vrata,…K izgledu pa lahko veliko pripomore tudi predpražnik, ki ga položimo pred vrata podjetja. Predpražniki za pred vrata so najpomembnejši elementi vhodov v poslovne prostore podjetja. Z njihovo pomočjo bomo namreč učinkovito poudarili celostno vizualno podobo in blagovno znamko podjetja – sploh če bomo poskrbeli, da je na predpražniku odtisnjen logotip podjetja.

Mala in velika podjetja lahko dan danes izbirajo med različnimi tipi zunanjih in notranjih predpražnikov v različnih dimenzijah, dizajnih, vzorcih in logotipih, ki so primerni za različne panoge in industrije.Predpražniki

Podjetje se lahko odloči za nakup oziroma najem standardnega predpražnika ali predpražnika po meri. Pri tem je potrebno biti pozoren na kakovost predpražnika. Dobro je, da je predpražnik podložen z gumo, ki bo poskrbela, da ne bo drsel. Pa tudi material naj bo čvrst, saj si vsi želimo predpražnik, ki zadrži umazanijo. Tako standardni kot tudi po meri izdelani predpražniki lahko pri ustvarjanju prvega vtisa pomagajo podjetjem v najrazličnejših industrijah, ki se želijo svojim odjemalcem predstaviti že v vhodnih prostorih. To so lahko banke, restavracije, hoteli, maloprodajne trgovine, frizerski saloni, različna storitvena podjetja in javni zavodi. Predpražniki po meri podjetjem omogočajo, da barve in vzorce prilagodijo značilnostim svoje blagovne znamke. Kvalitetni predpražniki z visokimi najlonskimi vlakni pa hkrati skrbijo za to, da se voda, pesek, prah, blato in druga umazanija uspešno zaustavi že na vhodu v prostor. Pravilna postavitev predpražnikov za pred vrata tako prepreči, da bi se umazanija raznašala po tleh poslovnih prostorov. Klasični kvalitetni predpražniki zagotavljajo varnost in preprečujejo možnosti zdrsov in padcev, saj so izdelani iz trpežne in nedrseče gumirane spodnje podlage.

Notranji predpražnik z logotipom lepo zaokroži podobo podjetja

Seveda si vsa podjetja želijo celostno podobo svojega podjetja strankam predstaviti že na vhodu. Prav zato se kopica podjetji odloča za oglasne predpražnike z logotipi ali drugimi detajli, ki predstavljajo grafično podobo podjetja. Personalizirani predpražniki z napisi ustvarjajo odlično sredstvo za talni marketing, saj tržijo blagovno znamko podjetja, privabljajo kupce v prodajalno, oddajajo pomembna sporočila in prikazujejo dejavnost podjetja. Pomembna pa je tudi podlaga predpražnikov po meri, ki lahko z dodanimi oglasnimi sporočili in modernimi vzorci ter barvami pritegne pozornost obiskovalcev podjetja. Tako se lahko predpražniki z napisi ujemajo in so skladni z barvami in vzorci obstoječe podobe podjetja, barvami v logotipu ter barvnimi niansami pohištva, zidov in drugih elementov v poslovnih prostorih.

Podjetja se lahko odločijo tudi za najem predpražnikov za stopnice

V podjetju Lindström ponujamo možnost najema tako zunanjih kot tudi notranjih predpražnikov. Veliko podjetij dan danes se odloča za njihov najem, saj je že v okviru najema poskrbljeno tudi za vzdrževanje predpražnikov, za katerega morajo sicer v primeru nakupa skrbeti podjetja sama. Vse to podjetjem predstavlja dodaten strošek, čas pa jemlje tudi kadru podjetja, ki bi se v tem času lahko ukvarjal z razvojem idej v podjetju. Cena nakupa predpražnika je tako precej visoka. Predpražniki, ki jih ponujamo pri nas so funkcionalni kakovostni, poskrbeli pa bodo tudi, da bo vsa umazanija ostala pred vrati.

V podjetju svojim strankam ponujamo pester nabor raznolikih predpražnikov. Naše rešitve so zaradi svoje raznolikosti primerne za prav vsako podjetje oz. industrijo. Naši zadovoljni uporabniki so tako mikro podjetja, kot tudi velike družbe.Predpražniki

Podjetja se lahko pri nas odločajo za najem veliko različnih predpražnikov, saj se zavedamo da so tudi potrebe in okusi različni. Na voljo je vse od ergonomskih predpražnikov, predpražnikov za hodnike, zunanjih gumijastih predpražnikov in posebnih predpražnikov za zaustavljanje blata in umazanije. Nenazadnje velja omeniti tudi elegantne rešitve v obliki notranjih predpražnikov, ki se ujemajo s celostno podobo podjetja stranke. V podjetju Lindström lahko vsak najde predpražnike, ki bodo kar najbolje ustrezali podjetju in njegovi podobi, pa tudi izgledu, ki ga stranka želi. V podjetju Lindström bomo poskrbeli še za to, da bodo predpražniki vzdrževani in čisti, nam pa bodo tako olajšali delo in zmanjšali stroške.

Poleg predpražnikov za pred vhodna vrata lahko pri nas poskrbimo tudi za predpražnike za stopnice. Tudi predpražnike za stopnice lahko potiskamo z logotipom vašega podjetja, kar bo prostor povezalo v celoto.

V našem podjetji ponujamo tudi možnost vzdrževanja predpražnikov

Seveda pa kvaliteten in trpežen predpražnik ne pomeni veliko, če le-ta ni vzdrževan. Vtis, ki ga oseba dobi, ko vstopi v nek prostor nezavedno deluje na njo še dolgo po tem, ko je že v prostoru. Zato je potrebno poskrbeti, da bo predpražnik, ki ga namestimo pred vrata podjetja ali pod stopnišče, čist in vzdrževan. Ko je predpražnik dotrajan, ga je potrebno zamenjati.

Za vse dodatne informacije smo vam ves čas na voljo na telefonski številki 08-2057-383 ali po e pošti prodaja.slovenia@lindstromgroup.com, kjer vam bomo pomagali izbrati najboljšo rešitev za vaše podjetje.

Preberite si tudi...