bazen na vrtu

Vse za bazen: bazen na vrtu je odlična ideja. Kakovosten domači bazen.

by

Vse za bazen, kar potrebujete

Ema bazeni vam nudijo popolnoma vse za bazen, kar potrebujete: tu najdete kakovostne bazenske školjke, najnovejšo bazensko tehnologijo, čistila, skimerje itd. Najbrž tudi sami spadate med tiste, ki si že dolgo želijo lasten domači zunanji bazen, vendar pa se njegovega nakupa in izvedbe ne znajo lotiti na pravi način. V tem primeru vam  Ema zunanji bazeni nudijo pomoč, saj odgovorijo na vsa vprašanja, poleg tega pa vam na pomoč priskočijo tudi s strokovno podporo. Slednja zajema ne le nakup domačega bazena (in ustrezne bazenske tehnologije), temveč tudi napotke za samo izvedbo, izkop in ostale pripomočke. Vse za bazen je tu na voljo na enem mestu.

Bazen na vrtu je vsaj še do pred nedavnim veljal za pravo razkošje, a zdaj je temu drugače: s skrbnim planiranjem, nakupu ustrezne vrste bazena na vrtu ter nujne opreme si lahko vsakdo kar na pragu lastnega doma pričara počitniško vzdušje.  Razmisliti je treba le še o tem, kateri bazen na vrtu si pravzaprav želimo: prostostoječi ali vgradni. Ema zunanji bazeni vam nudijo vse za bazen, ki ga vgradimo v tla, pri čemer je potreben tudi izkop. Tovrsten domači bazen se odlikuje po svoji dolgi življenjski dobi in kakovosti. Ob nakupu moramo biti pozorni tudi na kakovost opreme.

domači bazen na vrtu

Domači bazen: katere bazenske tehnologije obstajajo?

Lasten bazen na vrtu: sanje skoraj vsakega posameznika. Domači bazen je tako priljubljen prav zato, ker predstavlja odlično razvedrilo za poletni čas – in to ne le za otroke, temveč tudi za odrasle. V njem se lahko bodisi samo ohladimo oz. namakamo ali pa preplavamo nekaj krajših dolžin. V vsakem primeru pa je odločitev za bazen na vrtu potrebno dobro pretehtati, vse za bazen pa dobro najti kar na enem mestu. Pri tem je potreben razmislek o dimenziji in obliki same bazenske školjke, bazenski tehnologiji in načinu vzdrževanja, ki ga ta prinese s seboj.

Ema bazeni imajo na voljo različne bazenske tehnologije, med najbolj priljubljene pa se uvrščajo: karbonsko keramična tehnologija, Maxiribs tehnologija, infinity bazeni, samočistilni bazeni, prelivni bazeni ter zunanji bazeni s t. i. HWL skimerjem. Pri tem nudijo vse za bazen: čistila, skimer in druge pripomočke.

Pravi bazen na vrtu rabi tudi kakovostno opremo

Domači bazen še zdaleč ne pomeni zgolj nakupa dobre bazenske školjke. Pred samim nakupom moramo namreč dobro razmisliti o tem, kaj je – glede na teren, ki ga imamo na voljo – sploh možno. Temu naj ustreza tudi sama bazenska tehnologija. Vse za bazen, tj. tako kakovostne bazenske školjke, pripomočke za razne bazenske tehnologije, ter pripomočke za čiščenje najdemo pri podjetju Ema bazeni.  Vsaka bazenska tehnologija pa pomeni tudi skrb za bazen in njegovo vzdrževanje, na kar mnogi pogosto pozabijo.

Ema bazeni tako priskrbijo vse za bazen, kar bi morebiti potrebovali: vgrajeni elementi za čiščenje vode in cirkulacijo. ter skimer so le nekateri izmed nujnih pripomočkov pri nakupu domačega bazena.  Podjetje vam svetuje tudi glede povratnih šob in talnega odtoka, kakovostne cevne povezave z ostalimi napravami, črpalkami itd.

bazen na vrtu

Bazenska tehnologija, ki pričara popoln bazen na vrtu

Odločitev za bazen na vrtu je najlažja, šele zatem pa pridejo na vrsto težje. K tem sodi denimo tudi nakup primerne bazenske tehnologije, ki naj ustreza prostoru in specifikacijam terena, ki ga imamo na voljo. Ko gre za domači bazen je to izredno pomembno, saj teren voliva na njegovo življenjsko dobo. Iz tega razloga je dobro, da svoje želje že na začetku skušamo konkretizirati in si predstavljati končni izdelek. Na srečo so tu Ema bazeni, ki vam pri tem svetujejo.

Med pomisleke večine bodočih lastnikov domačega bazena na vrtu med drugim sodi tudi njegovo vzdrževanje in čas, ki pa pri tem porabimo, a na srečo obstaja rešitev: samočistilni bazeni, ki se čistijo sami. Čiščenje vrtnega bazena poteka s pomočjo vode, ki je v konstantnem gibanju, tako pa odnaša umazanijo, bakterije in alge, ki se ne morejo razmnoževati.

Preberite si tudi...