Dvižna postelja v omari

Dvižna postelja – katera vgradna postelja je pravšnja za vas?

by

Dvižna postelja je že kar nekaj časa izjemno priljubljen kos pohištva, saj je estetska in funkcionalna v enem. Na trgu obstaja več različnih variant dvižnih postelj, vendar naj bo prvo vodilo pri izbiri vedno kvaliteta in ne nujno cena. Da bi vaša dvižna postelja brezhibno delovala še vrsto let in služila svojemu namenu, mora imeti dovršen in robusten mehanizem. Vrhunske dvižne postelje z dolgo življenjsko dobo ponuja podjetje Odako d.o.o. V njihovi fizični trgovini v Ljubljani si lahko ogledate pestro ponudbo dvižnih postelj z različnimi dvižnimi mehanizmi. Več informacij o njihovi ponudbi lahko pridobite na njihovi spletni strani. Poleg nazornih fotografij in opisov so navedene tudi standardne mere, v katerih je dobavljiva posamezna dvižna postelja.

Vam mere ne ustrezajo? Nič hudega, možno je tudi naročilo vgradne postelje po meri, popolnoma v skladu z vašimi potrebami. Njihovi strokovnjaki na področju dvižnih postelj vam bodo z veseljem svetovali tudi glede tega, katera vgradna postelja najbolj ustreza vaši prostorski situaciji, upoštevajoč vaš življenjski slog. Obstaja namreč več različnih variant dvižnih postelj – ena najbolj priljubljenih je dvižna postelja v omari, ki se lično »zloži« v omaro. To pomeni, da boste imeli namesto posteljo čez dan ogromno praznega prostora, ki je še kako potreben sploh v majhnih stanovanjih, kot so na primer garsonjere. Če ne veste, kako bi čim bolj funkcionalno izkoristili prostor, je dvižna postelja v omari ali pa dvižna postelja z zofo ali mizo pametna rešitev za vas.

 

Dvižna postelja v omari – odlična pridobitev v vašem stanovanju

Dvižna postelja v omari je lahko enojna ali dvojna, kar pomeni, da lahko na njej spita ena ali dve osebi (zakonska dvižna postelja). Vgradne postelje so na voljo v različnih dimenzijah in vse prihajajo od kakovostnih proizvajalcev. Vgradna postelja se pogosto uporablja v dnevni sobi manjših stanovanj, kjer je čez dan skrita v estetski omari in ne zavzema nujno potrebnega prostora.

Lastniki garsonjer in manjših stanovanj se namreč vedno znova srečujejo z eno in isto dilemo – kako združiti spalni in dnevni del stanovanja, ki nima ločene dnevne sobe in spalnice? Če bi imeli klasično posteljo, bi ta zavzela veliko prostora, ki bi bil čez dan neuporaben, kar bi zmanjšalo funkcionalnost stanovanja. Mnogi si želijo imeti poleg postelje še zofo, ki terja dodaten prostor. Nekateri se odločijo za kavč »dva v enem«, ki se raztegne v posteljni del. Vendar se tovrstno raztegljivo ležišče ne more primerjati s posteljo, saj še zdaleč ni tako udobno.

Dvižna postelja v omari je zato idealna rešitev – nudila vam bo udobje postelje in hkrati dovolj funkcionalnega prostora. Obstaja celo varianta dvižne postelje, ki je čez dan zofa ali miza, ponoči pa postelja. Modelov je veliko – vso pestro izbiro si oglejte na spletni strani Odako.si.

Dvižna postelja

Kakovostna in funkcionalna dvižna postelja v omari – cena

Koliko stane dvižna postelja v omari? Cena je odvisna od samega modela, dvižnega mehanizma, velikosti postelje, od dejstva, ali ima samo omaro ali še mizo oziroma zofo … Zagotovo je cena višja, če je vgradna postelja narejena po vaši meri. Na spletni strani Odako.si lahko na preprost način oddate povpraševanje za vse dvižne postelje, ki vas zanimajo – ob tem ne pozabite specificirati velikosti.

Da vam bo dvižna postelja v omari še dolgo časa služila, pa se ne ozirajte samo po ceni, ampak predvsem po kvaliteti. Vgradna postelja enostavno ne sme »zatajiti«; delovati mora brezhibno in biti varna in trajna rešitev. Zato vedno kupujte izdelke preverjenih proizvajalcev, ki jim lahko zaupate. Podjetje Odako d.o.o. sodeluje z najboljšimi proizvajalci pohištva, ki izdelujejo vrhunske dvižne postelje. Obiščite jih v njihovem salonu v Ljubljani in se o njihovi kvaliteti prepričajte v živo.

Preberite si tudi...