Feng shui slike – energetske slike feng šui za na steno

by

Feng shui slike so slike, ki bodo v prostore našega doma vnesle prav posebno energijo. Zato se vse več posameznikov odloča, da svoj dom opremi v skladu s feng šui, kamor vsekakor uvrščamo tudi pestro izbiro najrazličnejših energijskih slik. Pa vendar – kaj sploh je feng šui?

Kaj je feng šui in kako lahko v svojem domu uporabimo feng shui slike?

Feng šui bi lahko opisali kot interakcijo ljudi in njihovega okolja. Feng šui posamezniku omogoča, da vpliva na te interakcijske energije, da doseže specifične življenjske izboljšave. Ta vpliv pridobimo s pozicioniranjem ali oblikovanjem svoje okolice v skladu z načeli naravnega pretoka energije.

Tako so slike po feng shui slike, ki bodo v prostor vnesle prav posebno energijo in vibracije, posamezniku, ki se bo v prostoru nahajal, pa bodo omogočile, da se sprosti in prepusti svojim mislim, da v drvečem svetu, polnem negativnih misli, ponovno najde svoj jaz. Tisti jaz, ki ga je marsikdo od nas v že otroštvu izgubil.

Feng shui energetske slike

Barve feng šui slik vplivajo na človekovo počutje

O tem, da feng shui slike s svojimi barvami vplivajo na občutja človeka, govorijo številne raziskave. Barve, ki se v sliki feng shui prelivajo, vplivajo na človekov čustven, fizični in energijski del. S pomočjo energijskih feng shui slik, lahko pri posamezniku ustvarimo določena notranja stanja sreče in zadovoljstva, poskrbimo pa lahko tudi za aktivacijo značaja, določenih kvalitet – pravzaprav je vse odvisno od tega, kar človek potrebuje… vse to mu lahko slika po feng shui tudi da, če človek to iz nje zna vzeti.

Da posameznik vibracije, ki jih slika ponuja, začuti, se mora prepustiti in se podati na popotovanje, na katero ga energetska slika popelje. Tako kot pri raziskovanju novih dežel, bomo tudi ob raziskovanju novih feng shui slik odkrili veliko novega, čudovitega. Vendar lahko to začutimo samo, ko se prepustimo.

Slike po feng shui

Slike po feng shui pomagajo iz sveta ujetosti nazaj do svojega jaza

Sodobni človek je vse bolj ujet v materialni svet, kjer teka med stanovanjem, avtomobilom, službo in drugim imetjem, pri tem pa se počuti vse bolj praznega. Na plano lahko pridejo tudi brazgotine, ki jih je posameznik pridobil že kot otrok. Otroci so igrivi, iskreni in pristni. Vendar jim svet zelo hitro pove, kaj se od njih pričakuje, kaj je sprejemljivo in kaj ne. Otroška iskrivost začne izginjati, nadomešča pa jo zaprtost, občutek manjvrednosti, morda sramote in žalosti. Vse to posameznika velikokrat spremlja tudi v odrasli dobi, saj se je brazgotin iz otroštva zares težko znebiti.

Slike feng shui lahko pri tem pomagajo. Vibracije barv feng shui slike – če se jim zna posameznik prepustiti – popeljejo osebo na novo pot. Pot odkrivanja svojega prvotnega jaza. Odkrivanja sebe.

Slike feng shui

Energetske slike po feng shui obesimo v kuhinji in jedilnici

Ker je znano, da se zdravje družine začne v kuhinji, jedilnica pa prav gotovo predstavlja podaljšek tega prostora, v katerem se moramo počutiti prijetno in mirno, bomo feng shui slike velikokrat srečali prav v jedilnici. Z njimi poskrbimo, da je jedilnica radosten in s pozitivnimi vibracijami napolnjen prostor, kjer se skupni obrok začne s hvaležnostjo in z mislijo na drug drugega.

Feng šui slike

Slike Sun of Art – feng shu slike za višjo kvaliteto življenja združeno z umetnostjo

Slike, ki vas bodo napolnile z energijo, lahko naročite tudi v Sun of Art, kjer smo združili višjo kvaliteto življenja in zavedanja v podobi umetniškega dela. Avtorica, ki s čopičem vleče po platnu, ustvarja vibracije, ki se skozi sliko prelijejo v človeka. Energijske slike Sun of Art Urške Lan so umetniške slike in hkrati portali svetlobe. Feng shu slike vsebujejo poseben svetlobni zapis, ki spreminja realnost ljudi, ki so temu zapisu izpostavljeni. Poslanstvo, ki ga Urška Lan s slikanjem feng shui slik izpolnjuje, je stabilnost, radost, pa tudi obilje duhovnega.

Posamezniku se ob feng shui slikah Sun of Art odpre njegov svet. Svet, ki mu je dolgo časa ostajal skrit. Abstraktni motivi na slikah dajejo prostor lastnim interpretacijam, razmišljanjem in sanjarjenjem, ki nam jih sodoben svet odreka. Ker so feng shui slike izjemno barvite, vzpodbujajo gledalca, da razmišlja, to pa predstavlja svojevrstno barvno terapijo, ki vpliva tudi na razpoloženje posameznika.

Motiv feng šui slik omogoča opazovanje slik v sliki. To pomeni, da bodo posamezniki z mikro perspektivo v potezah s čopičem prepoznali zarisane živali, podobe. Na drugi strani lahko ljudje z makro perspektivo v slikah po feng shui opazijo, da se linije premikajo, pulzirajo, da se barva širi po prostoru.

Preberite si tudi...