Delovni pulover | Moški delovni puloverji s kapuco

by

Delovni pulover je primeren za vsa tista podjetja, ki si želijo enotne podobe svojih zaposlenih, pri tem pa stavijo na urejenost, modernost, udobje, kakovostne materiale in izdelavo. Delovni puloverji se pojavljajo v več različicah in barvah, običajno pa so opremljeni tudi z logotipom podjetja.

Spletna trgovina Doro nudi kakovostna delovna oblačila, med katerimi je tudi delovni pulover (za moške in ženske), po dostopnih cenah. Odlikujejo se po svoji kakovostnih izdelavi in prijetnih materialih, kar jih dela udobne za nošnjo. V ponudbi so tako ženski kot moški delovni puloverji, in sicer tisti tanjši, ki so primerni za poletje, kot tudi debelejši, primernejši za zimske mesece.
Delovni puloverji za moške in ženske

Delovna oblačila so na veliko delovnih področjih že prava stalnica: v industrijskih obratih, gradbeništvu, delu na cesti, raznoraznih inštalaterskih delih, pa tudi v delavnicah, pisarnah ipd. Zaželena so povsod tam, kjer je dobrodošlo, da zaposleni tvorijo enotno podobo podjetja, pomembno vlogo pa igrajo tudi pri boljši zaščiti zaposlenih.

Med delovna oblačila med drugim vključujemo tako zgornje dele (majice s kratkimi rokavi, delovni pulover, jakno, bundo) in spodnje dele (hlače ipd.), nemalokrat pa tudi ostale zaščitne pripomočke: pokrivala, očala, rokavice in maske. Ponekod pa so v uporabi le delovni puloverji; slednji so primerni tako za poletni čas, kot tudi za zimski čas. Moški delovni puloverji so izdelani iz kakovostnih materialov, ki dobro kljubujejo mrazu in koži omogočajo, da diha.

Moški delovni pulover

Moški delovni puloverji iz prijetnih materialov

Delovni pulover ni namenjen le enotnemu, urejenemu videzu zaposlenih in boljšemu ugledu podjetja, temveč zagotavlja tudi boljšo zaščito na delovnem mestu. Podobno kot delovne hlače in zaščitni delovni čevlji namreč tudi delovni puloverji varujejo naše telo. Ne le pred mrazom in zunanjimi vremenskimi vplivi, temveč tudi pred urezninami, praskami in ostalimi manjšimi poškodbami.

Lahko bi rekli, da delovni pulover predstavlja enega izmed najbolj univerzalnih kosov oblačil, ki se ga lahko nosi pri opravljanju vsakršnih delovnih nalog. Še posebej moški delovni puloverji temnejših barv in klasičnega kroja so lepega videza ter poskrbijo za urejen, moderen videz zaposlenih. Zadnje čase vse bolj priljubljen postaja tudi moški pulover s kapuco.

Delovni puloverji za različne panoge

Moški pulover s kapuco za modernejši videz

Delovni pulover je primeren tako za mlajšo kot tudi za starejšo populacijo zaposlenih. Poleg stale zaščitne opreme namreč predstavlja ključni kos vsakega delovnega oblačila. Delovni pulover je lahko enobarven ali večbarven, preprost ali vzorčast in opremljen z logotipom ali brez.

Delovni puloverji, npr. moški delovni puloverji, spletne trgovine Doro so kakovostne izdelave, narejeni pa so iz koši prijaznih materialov, ki slednji omogočajo, da diha in prepušča vlago. Delovni pulover je lahko povsem običajnega kroja, dodatno pa je lahko opremljen tudi s kapuco. Moški delovni pulover s kapuco v primeru lažjega naliva zlahka prepreči, da se zmočimo, obenem pa nas varuje pred vetrovnim vremenom.

Moški pulover s kapuco

Delovni pulover za enotnejši videz podjetja

Delovni puloverji izboljšujejo tako videz podjetja, kot tudi počutje zaposlenih in strank. Lahko pa so tudi odlično poslovno darilo; slednje še posebej velja za moški delovni pulover (s kapuco ali brez). Ta je lahko enobarven ali pa večbarven, klasičnega ali pa modernejšega kroja. Spletna trgovina Doro nudi kakovostne moške delovne puloverje, kjer lahko izbirate med več barvami in materiali.

Navaden moški delovni pulover ali pa moški pulover s kapuco sta izdelana iz prijetnih, mehkih, a trpežnih materialov. Takšen kos oblačila bo z vami še vrsto let, saj se dobro obnese v vsakršnem vremenu. Dopolnimo ga lahko z ujemajočimi se delovnimi hlačami in dodatnimi kosi zaščitne opreme: rokavicami, zaščitno masko, pokrivalom in očali. Ker so nekateri puloverji opremljeni tudi z odsevniki, na ta način poskrbijo za boljšo vidnost zaposlenih med delom.

Moški delovni puloverji

Preberite si tudi...