Cicatridina sprej za rane

Cicatridina sprej za hitrejše celjenje ran

by

Poletje je vsekakor čas, ko več svojega prostega časa preživimo zunaj. Žal pa to s seboj prinaša kar nekaj nevšečnosti, kot so denimo piki raznoraznih insektov (komarjev) in večje število poškodb ter ran, pri oskrbovanju katerih si lahko med drugim pomagamo s Cicatridina sprejem. Glede na to, da poletje velja za čas, ko običajno nosimo lahkotnejša poletna oblačila, je možnost za poškodbe in zlasti odrgnine toliko večja. Doma, na morju ali v gorah, vsepovsod se lahko pripetijo nezgode, ko izpostavljeno kožo mimogrede odrgnemo, opraskamo itd.

Pri oskrbovanju tovrstnih ran, kot so denimo površinske odrgnine, praske in manjše rane, nam je v veliko pomoč Cicatridina sprej, ki pospešuje celjenje ran. Cicatridina sprej za rane je med drugim namenjen oskrbovanju manjših poškodb kože, denimo odrgnin, obtolčenin in podobnih poškodb, ki jih večina ljudi dojema kot nenevarne. A tudi pri celjenju teh lahko pride do zapletov, zato naj bo tudi oskrba manjših ran pravočasna in pravilna.

 

Kako pravilno oskrbimo rano?

S pravilno oskrbo ran, celo površinskih, kot so na primer odrgnine ali praske, se lahko izognemo celo obisku pri zdravniku. Ko pride do poškodbe kože, kakršna je denimo površinska rana, jo lahko oskrbimo na različne načine – če je le mogoče, jo speremo s tekočo vodo ali fiziološko raztopino, takoj nato pa je dobro uporabiti še sprej za celjenje.

Spletna trgovina Dr. Gorkič nudi veliko izbiro najrazličnejših pripomočkov, med drugim tudi izredno priljubljen in učinkovit Cicatridina sprej za rane. Cicatridina sprej za celjenje ran je poznan že vrsto let, saj omogoča takojšnjo oskrbo rane, njeno hitrejše celjenje in preprečuje morebitne kasnejše zaplete. Gre za kakovosten sprej za celjenje ran, ki je namenjen takojšnji oskrbi tako površinskih kot tudi globokih ran. Rane, ki jih lahko oskrbimo s sprejem za rane Cicatridina, so sledeče: odrgnine, raztrganine, ureznine, opekline, preležanine, rane po kirurških posegih ali pa celo (diabetične) razjede.

 

Kakovosten sprej za rane Cicatridina

Učinkovit Cicatridina sprej za rane

Cicatridina sprej za rane na poškodbo kože, denimo ureznino ali pa površinsko odrgnino ipd., učinkuje zaradi vsebnosti hialuronske kisline. Sprej za rane Cicatridina pospeši obnovo kožnega tkiva v predelu poškodbe, s tem skrajša čas celjenja rane in zmanjša možnost nastanka neestetske brazgotine. Cicatridina sprej za celjenje ran nima znanih stranskih učinkov. Sprej za rane Cicatridina je močno priljubljen tudi zaradi njegove enostavne uporabe in praktičnosti. Zaradi njegove priročne oblike lahko Cicatridina sprej zlahka vzamemo kamorkoli s seboj, tako na krajši izlet kot tudi na daljše potovanje. Velikokrat se namreč izkaže za koristnega prav takrat, ko tega ne pričakujemo.

Spletna trgovina Dr. Gorkič nudi Cicatridina sprej za rane po ugodni ceni, poleg spreja za rane pa je na voljo tudi Cicatridina mazilo za rane. Slednje ima podoben učinek in je posebej uporabno pri opeklinah (tudi sončnih), delno zaceljenih ranah za preprečevanje neestetskih brazgotin in po estetskih posegih na obrazu.

 

Kako oskrbimo rano s Cicatridina sprejem za celjenje ran?

Spletna trgovina Dr. Gorkič poleg Cicatridina spreja za rane nudi tudi Cicatridina mazilo s podobnim učinkom. Tako mazilo kot sprej za rane Cicatridina lahko uporabimo takoj po poškodbi, saj rano takoj oskrbita, obenem pa zmanjšujeta fazo vnetja in s tem brazgotinjenje.

Pred uporabo spreja za celjenje ran moramo najprej poskrbeti za to, da je poškodovani predel čist; zatem Cicatridina sprej za rane dobro pretresemo, da zagotovimo enakomeren nanos sestavin in boljšo razpršitev prahu, ki ga ta vsebuje. Sprej za celjenje ran približamo poškodovanemu mestu, a pazimo na to, da smo od slednjega oddaljeni vsaj 10 do 15 centimetrov. Nato popršimo rano, postopek pa lahko ponovimo celo od 2- do 3-krat dnevno.

Sprej za rane Cicatridina učinkuje takoj, na poškodbi pa pusti bel sloj, s čimer preprečuje vdor bakterij in razvoj morebitnih okužb. Sprej za celjenje ran predstavlja odličen način takojšnje oskrbe ran po poškodbi.

Enostavna oskrba ran

Cicatridina sprej: učinek hialuronske kisline

Cicatridina sprej za rane deluje hitro in vsebuje zgolj preverjene in kakovostne sestavine. Za nakup je na voljo v lekarnah, prav tako pa v specializiranih prodajalnah in spletnih trgovinah, kakršna je denimo spletna trgovina Dr. Gorkič. Spletna trgovina Dr. Gorkič nudi Cicatridina sprej po ugodni ceni. Izdelek je na voljo tudi v obliki mazila.

Glavna sestavina oz. učinkovina Cicatridina spreja za celjenje ran je natrijeva sol hialuronske kisline. Gre za polisaharid, ki je sicer tudi naravno prisoten v človeškem telesu. Hialuronska kislina pospeši obnovo povrhnjice, pospeši celjenje poškodovanega predela, tkivu povrne elastičnost, čvrstost in prožnost. Ostale sestavine spreja za rane Cicatridina blažijo vnetje in kožo negujejo. Sprej za rane Cicatridina pride prav takrat, ko želimo hitro in brez kasnejših posledic oskrbeti rano in preprečiti okužbo.

Preberite si tudi...