Učenje angleščine za začetnike in otroke po metodi hitrega učenja

by

Angleščina ima kot globalni jezik ključno vlogo v sodobnem svetu. Zato je izjemno pomembno, da jo osvoji vsak posameznik. Angleščina za otroke mora priti na vrsto že v zgodni mladosti, ker se takrat lažje učijo. Učenje angleščine za začetnike v odrasli dobi pa je lahko pravi trn v peti. A brez skrbi, danes so na voljo inovativni pristopi učenja jezikov, ki zagotavljajo hitre in učinkovite rezultate. Tečaj angleščine za otroke in začetnike, ki ga izvajamo v našem centru, sledi ravno tem.

Angleščina za otroke je vse bolj pomembna

V globaliziranem svetu, kjer se meje vedno bolj brišejo in se mednarodno sodelovanje širi, postaja znanje tega jezika ključna spretnost za uspeh in medsebojno razumevanje. Posamezniki, ki obvladajo ta jezik, imajo ne le prednost pri mednarodni komunikaciji, temveč tudi širše možnosti za izobraževanje in uspešno kariero. Znanje angleščine odpira vrata do globalnega trga dela, omogoča sodelovanje v mednarodnih projektih ter prispeva k širjenju kulturnega razumevanja.

angleščina za otroke

Angleščina za otroke naj pride na vrsto hitro, saj je zgodnje učenje ključno. Otroci se v zgodnji mladosti lažje prilagajajo novim informacijam. Njihovi možgani so še posebej dovzetni za jezikovno učenje, kar vpliva na boljše razumevanje in obvladovanje jezikovnih struktur. Raziskave kažejo, da se v zgodnji mladosti oblikujejo temelji jezikovnih sposobnosti, kar vpliva na celotni jezikovni razvoj posameznika v kasnejšem življenju.

Poleg tega zgodnje učenje tega jezika pozitivno vpliva na razvoj kognitivnih funkcij, kot so sposobnost koncentracije, spomin in razmišljanje. Včasih se zdi, da je tečaj angleščine za otroke le priprava na prihodnost, vendar pa ima takojšnje koristi. Otroci, ki znajo več jezikov, so bolj odprti do raznolikosti in bolje razumejo druge kulture. To so ključne veščine za uspešno vključevanje v globalno skupnost.

Učenje angleščine za začetnike je lahko pravi trn v peti

Učenje angleščine za začetnike, ki so malo starejši pa zna biti pravi trn v peti. Ko smo v odrastli dobi naši možgani ne delujejo več tako, kot otroški. Otroci so bolj prilagodljivi in bolje absorbirajo znanje, zato je tečaj angleščine za otroke lahko uspešnejši. Vendar pa s pravilnim pristopom in vztrajnostjo tudi odrasli lahko dosežejo uspeh pri učenju jezika. Pomembno je razviti prilagodljivost in odpreti um za nove informacije. Ena od ključnih strategij za učenje tega jezika v zrelih letih je vzpostavitev jasnih ciljev. Postavitev realnih in dosegljivih ciljev omogoča postopen napredek in ohranja motivacijo.

Pomembno je tudi, da učenje angleščine za začetnike povežemo z vsakdanjim življenjem. S tem, ko jezik uporabljamo v praktičnih situacijah, na primer pri vsakodnevnem komuniciranju, branju ali gledanju filmov, lahko utrdimo znanje. Poudarek na komunikaciji spodbuja samozavest in pripomore k naravnemu razvoju jezikovne spretnosti. Skratka, kljub izzivom, ki jih prinaša učenje jezikov v odrasli dobi, je s pravilnim pristopom, motivacijo in vztrajnostjo mogoče doseči uspeh pri osvajanju angleščine.

Obstajajo pa tudi izredno uspešni inovativni pristopi, ki omogočajo hitrejše učenje angleščine za začetnike. Izvajamo jih tudi v našem centru.

Kako se odvija naš inovativen tečaj angleščine za otroke in začetnike po metodi hitrega učenja?

V našem centru Karnion smo razvili inovativno metodo učenja v alfa stanju, ki predstavlja malo drugačen pristop k jezikovnemu poučevanju. Spoznanje, da je vsako učenje brez spontane pobude stresno, nas je usmerilo k iskanju rešitev, kako narediti učenje tega jezika prijetno, sproščujoče in hkrati učinkovito.

Alfa stanje, ki ga dosežemo z našo metodo, predstavlja posebno stanje sprostitve, v katerem so možgani še posebej dovzetni za nove informacije. Posamezniki niso zgolj pasivni prejemniki znanja, temveč aktivno sodelujejo v procesu učenja. Dodana rumena svetloba še poglobi učinek sproščenega učenja, saj ta barva pozitivno vpliva na razpoloženje in spodbuja kreativnost. Učenje angleščine za začetnike in angleščina za otroke na ta način postaneta precej lažji.

Angleščina za začetnike in otroke

Tečaj angleščine za otroke in začetnike se izvaja v intenzivnem ritmu, običajno v obsegu 4 ali 8 šolskih ur na dan. Priporočljivo je zaključiti 40-urno usposabljanje v obdobju 14 dni, kar omogoča doseganje maksimalnega akumulacijskega učinka pri razvoju jezikovnih veščin. Učenje angleščine za začetnike in otroke se bo začelo takoj, ko bomo opravili brezplačno preizkušanje vaših jezikovnih sposobnosti na vseh ravneh od A1 do C2, v skladu z evropskimi merili za ocenjevanje znanja tujih jezikov.

Preizkus bo zajemal razumevanje, pisanje, branje in govorjenje, kar nam bo omogočilo določiti vaš trenutni jezikovni nivo ter pripraviti prilagojen program izobraževanja samo za vas. Na primer, če se že uspešno sporazumevate v jeziku, vendar opažamo pomanjkljivosti na osnovni ravni, se bomo osredotočili na odpravljanje teh napak in nadaljevali na višji ravni. Naš pristop se razlikuje od jezikovnih šol, ki sledijo določenemu programu ali učbeniku, saj vam zagotavljamo prilagojeno interaktivno učenje angleščine in drugih tujih jezikov brez omejitev.

Angleščina za otroke in začetnike pri klasičnih tečajih zahteva 800 šolskih ur, metoda KARNIONA omogoča dosego enake ravni z zgolj 200 urami. V primerjavi s šolskim sistemom, ki zahteva kar 1.074 šolskih ur, naša učinkovita metoda omogoča hitrejše in usmerjeno učenje jezika brez nepotrebnega časovnega vložka. Lepo vabljeni, mi vas že pričakujemo!

Preberite si tudi...