Tehtnice, ki vam nudijo izjemno zanesljivost

by

Ko izbirate tehtnico za napredno uporabo, kot je laboratorijsko delo ali kakšna druga znanstvena uporaba, so kriteriji zelo visoki. Take namizne tehtnice morajo namreč zadostiti številnim kriterijem, da zanje lahko rečete, da so tisto, kar potrebujete. Podjetje Merel ponuja med drugim tudi industrijske tehtnice, ki so zelo kvalitetne tako z vidika materialov, iz katerih so izdelane, kot z vidika funkcionalnosti, ki jih zagotavljajo uporabniku.

Kompaktne namizne tehtnice podjetja Merel zagotavljajo izjemno natančne rezultate in prav to je njihova največja prednost. Številne funkcionalnosti omogočajo, da jih lahko uporabljate v najrazličnejše namene. So iz kovinskega ohišja, možno jih je enostavno razstaviti. Zaradi tega je tudi njihovo čiščenje precej enostavno.

Nekatere namizne tehtnice se upravlja z dotikom, druge je možno upravljati celo brezstično. LCD zaslon zagotavlja enostaven vpogled v funkcije in nastavitve. Nekatere tehtnice omogočajo, da jih pod ločenimi gesli uporabljajo različni uporabniki. Pri tem vsak od njih na tehtnici shranjuje svoje rezultate. Uporabna funkcija, ki jo imajo nekatere med njimi, je tudi izvoz podatkov v Excel. To vam omogoča, da podatke naprej obdelujete prek izračunov.

Precizne namizne tehtnice

Tehtnice podjetja Merel imajo številne prednosti

Industrijske tehtnice Ohaus in druge različice omogočajo tudi hitre gumbe za upravljanje. To pomeni, da lahko sami določite funkcije, ki jih najpogosteje uporabljate. Te funkcije nato povežete z gumbi in na enostaven način lahko izvajate želene funkcije.

Namizne tehtnice vsebujejo tudi mehanizem, zaradi česar jih lahko stabilizirate na ravno podlago. Poleg klasičnega tehtanja so na razpolago tudi funkcije kot so tehtanje, štetje kosov, odstotkovno tehtanje, dinamično tehtanje, določanje gostote in seštevanje.

Tehtnice so običajno kljub zmogljivosti varčne s prostorom, kar je lahko dobrodošla prednost, če na razpolago nimate ravno veliko prostora. Dostikrat so na voljo tudi USB vhodi, kar lahko pride zelo prav. Nekatere kompaktne namizne tehtnice vsebujejo tudi interno kalibracijo, ki je zaslužena za zaznavanje spremembe temperature. S tem zagotavlja dolgoročne natančne in zanesljive merilne rezultate. Tiste tehtnice, ki jih je možno upravljati z dotikom, je včasih možno upravljati tudi skozi zaščitne rokavice, kar je lahko velika prednost, saj vam jih med delom ni treba stalno natikati in dajati dol.

Tehtnice Merel vas bodo navdušile. Preverite pestro izbiro tehtnic na njihovi spletni strani. Zaposleni vam bodo pri nakupu rade volje svetovali in nudili potrebne informacije.

Preberite si tudi...