Omron merilnik krvnega tlaka

Spremljajte svoj krvni tlak z Omron merilniki krvnega tlaka

by

Omron svoje merilnike krvnega tlaka prodaja po vsem svetu

Omron je japonska znamka, ki izdeluje medicinske pripomočke, kot so na primer merilniki krvnega tlaka, termometri in inhalatorji. Je globalno razsežno in vodilno podjetje na področju inovacij (predvsem na področju merilnikov krvnega tlaka), njihov cilj pa je zagotavljanje učinkovitih in natančnih izdelkov. Z izdelki Omron želijo aktualizirati osebno zdravstveno oskrbo, ki temelji na analizi različnih vrst zdravstvenih podatkov, pridobljenih z domačo uporabo medicinske tehnologije. V skladu s tem podjetje Omron razvija in ponuja izdelke, ki se osredotočajo na tri temeljna zdravstvena področja – bolezni srca in ožilja, bolezni dihal in lajšanje bolečin.

 

Z izdelki Omron do zmanjšanja kardiovaskularnih obolenj

Povišan krvni tlak je znan kot tihi ubijalec – največkrat je glavni krivec za možgansko in srčno kap – zato je merilnik krvnega tlaka skoraj obvezna preventivna oprema vsakega doma. Z zagotavljanjem visoko prilagojenih storitev diagnoze, ki temeljijo na podatkih, pridobljenih s pomočjo merilnika krvnega tlaka, je prav merilnik eden izmed temeljnih produktov podjetja Omron – z njimi se ukvarjajo že vrsto let. Ponujajo več Omron merilnikov krvnega tlaka – glede na vaše potrebe in preference lahko izbirate med zapestnimi ali nadlaktnimi merilniki. Kot že samo ime pove, se naprave razlikujejo glede na mesto merjenja krvnega tlaka.

Omron merilnik krvnega tlaka

Omron merilniki krvnega tlaka s klinično potrjeno natančnostjo

Nadlaktni merilnik krvnega tlaka

Izbirate lahko med dvema vrstama nadlaktnih Omron merilnikov krvnega tlaka – avtomatskim M2 merilnikom ter serijo M3. Oba merilnika grafično prikažeta višino krvnega tlaka ter srčni utrip, prav tako pa zaznata in opozorita na nepravilno bitje srca. Nadlaktni Omron merilniki krvnega tlaka so energijsko varčni, njihova natančnost meritev pa je klinično potrjena. Ob nakupu naprave prejmete tudi Omron torbico za hranjenje ter 3 leta garancije. Če ob merjenju nimate papirja in pisala, da bi svojo meritev shranili pa si napravi sami zapomnita rezultata – Omron M2 nudi spomin za zadnjih 30 meritev, Omron M3 pa za zadnjih 60 meritev. Funkcija vam omogoča kontrolo konstantnosti vašega krvnega tlaka.

Zapestni merilnik krvnega tlaka

Omron pa ponuja tudi vse bolj priljubljeni zapestni merilnik krvnega tlaka.Ta je zasnovan za domačo rabo, je majhen in priročen za shranjevanje in potovanja, obenem pa ohranja funkcije večjih nadlaktnih merilnikov krvnega tlaka. Omron RS4 spada med naprednejše modele zapestnih merilnikov. Naprava meri krvni tlak na zapestju ter, tako kot nadlaktni merilnik, izmeri srčni utrip ter zazna in opozori na nepravilnosti.

Preberite si tudi...