Slovenska postelja je plod domačega znanja

by

Vrhunska slovenska postelja in butične slovenske vzmetnice

Spanje je bistvenega pomena za človekovo zdravje – tega se še kako zavedajo v podjetju CNB iz Britofa, kjer izdelujejo zelo kakovostne slovenske postelje in vzmetnice po lastni tehnologiji. Te slovenske postelje in vzmetnice si lahko ogledate in naročite v njihovih prodajnih salonih v Ljubljani in Britofu pri Kranju. V okviru podjetja sta registrirani blagovni znamki Bios, za katero so prejeli certifikat za kakovost od Biotehniške fakultete, in Spalni studio, ki pokrivata celotni izbor njihovih izdelkov – slovenskih postelj, vzmetnic in ležišč, v razvoj in izdelavo katerih so v podjetju vložili veliko znanja, inovativnih rešitev in prizadevanj, da pomagajo ljudem s svojimi slovenskimi vzmetnicami rešiti ali ublažiti težave in bolečine v hrbtenici in sklepih, povezane tudi z nepravilnim položajem pri spanju. Prednost tega, da izdelujejo slovenske postelje in vzmetnice, je tudi v tem, da se lahko z njimi neposredno posvetujete o izbiri in da vam ležišče izdelajo po meri.

Ročno izdelane slovenske vzmetnice Bios izpolnjujejo visoke standarde

Vse vzmetnice Bios so narejene ročno, so vrhunske kakovosti in vsaka posebej je skonstruirana z mislijo na uporabnika te slovenske postelje in jogija in na njegovo dobrobit, zdravje in lajšanje vsakršnih težav ter najboljšo podporo telesa med spanjem. Pri izdelavi te slovenske vzmetnice uporabijo kombinacijo različnih materialov: naravnega lateksa, HR pene, hladno pihane pene in spominske pene, da ustvarijo ortopedske vzmetnice različnih trdot, ki lahko imajo spete žepkaste vzmeti ali šlarafijske vzmeti. Spete večconske žepkaste vzmeti izvrstno podpirajo hrbtenico in so trpežne, različni modeli vzmetnic pa glede na pravo kombinacijo uporabe materialov zagotavljajo, da je spanje na tej slovenski postelji in jogiju sanjsko udobno tudi za tiste s težavami s sklepi, s kolki in hrbtenico. Vzmetnice s šlarafijskim vzmetenjem so primerne za vse z več kilogrami pa tudi ta vse, ki raje spijo na tršem jogiju. Ponujajo tudi ležišča brez vzmeti. Pri vseh slovenskih vzmetnicah je lahko prevleka iz volne, za astmatike in alergike pa je primernejši termobond.

 

Slovenska postelja je okras spalnice in jamstvo za dober počitek

Trpežne, kakovostne in lepo oblikovane postelje Bios so zagotovilo za miren in zadovoljen nočni počitek. Videz lesa daje postelji žlahten videz in prostoru pridih narave in miru. Da slovenska postelja izpolni vsa pričakovanja, je na voljo v celi vrsti barvnih odtenkov, v sodobnejši ali bolj klasični izvedbi in lahko izberete višjo ali nižjo, da bo vstajanje iz postelje čim udobnejše. Kombinacija slovenske vzmetnice Bios in slovenske postelje Bios je popolno sožitje za najvišje udobje nočnega počitka in vrhunska podpora zdravju. Slovensko posteljo in slovenske vzmetnice lahko kupite v Ljubljani ali v Britofu, izbrano pa vam pripeljejo na dom.

Preberite si tudi...