Kvalitetna postelja in vzmetnice izdelane po lastni tehnologiji

by

Kvalitetna postelja in vzmetnice so bistvenega pomena za zdravo spanje in posredno človekovo zdravje – tega se še kako zavedajo v podjetju CNB iz Britofa, kjer izdelujejo kvalitetne postelje in vzmetnice po lastni tehnologiji. Njihovo ponudbo si lahko ogledate in naročite v prodajnih salonih v Ljubljani in Britofu pri Kranju.

V okviru podjetja sta registrirani blagovni znamki Bios, za katero so prejeli certifikat za kakovost od Biotehniške fakultete, in Spalni studio, ki pokrivata celotni izbor njihovih izdelkov – kvalitetnih postelj, vzmetnic in ležišč. V razvoj in izdelavo svojih produktov so v podjetju vložili veliko znanja, inovativnih rešitev in prizadevanj, da pomagajo ljudem, rešiti ali ublažiti težave in bolečine v hrbtenici in sklepih, povezane tudi z nepravilnim položajem pri spanju.

Prednost tega, da izdelujejo kvalitetne postelje in vzmetnice doma, je tudi v tem, da se lahko z njimi neposredno posvetujete o izbiri in da strankam ležišče izdelajo po meri.

Ročno izdelane kvalitetne postelje in vzmetnice Bios izpolnjujejo visoke standarde

Vse vzmetnice Bios so narejene ročno, so vrhunske kakovosti, vsaka posebej pa je skonstruirana z mislijo na uporabnika te kvalitetne postelje in jogija. Vodilo proizvajalca je misel na njegovo dobrobit, zdravje in lajšanje vsakršnih težav ter najboljšo podporo telesu med spanjem.

Pri izdelavi slovenske vzmetnice uporabijo kombinacijo različnih materialov: naravnega lateksa, HR pene, hladno pihane pene in spominske pene, da ustvarijo ortopedske vzmetnice različnih trdot, ki lahko imajo spete žepkaste vzmeti ali šlarafijske vzmeti.

Spete večconske žepkaste vzmeti izvrstno podpirajo hrbtenico, so trpežne, različni modeli vzmetnic pa, glede na pravo kombinacijo uporabe materialov, zagotavljajo, da je spanje na postelji in jogiju udobno, tudi za tiste s težavami s sklepi, s kolki in hrbtenico.

Vzmetnice s šlarafijskim vzmetenjem so primerne za vse z več kilogrami pa tudi ta vse, ki raje spijo na tršem jogiju. Ponujajo tudi ležišča brez vzmeti. Pri vseh slovenskih vzmetnicah je lahko prevleka iz volne, za astmatike in alergike pa je primernejši termobond.

Kvalitetna postelja in vzmetnice so okras spalnice in jamstvo za dober počitek

Trpežne, kakovostne in lepo oblikovane postelje Bios, so zagotovilo za miren in zadovoljen nočni počitek. Videz lesa daje postelji žlahten videz in prostoru pridih narave in miru. Da kvalitetna postelja izpolni vsa pričakovanja, je na voljo v celi vrsti barvnih odtenkov, v sodobnejši ali bolj klasični izvedbi, lahko pa izbirate tudi višino, da bo le vstajanje iz postelje čim udobnejše.

Kombinacija kvalitetne postelje in vzmetnice Bios, je popolno sožitje za najvišje udobje nočnega počitka in vrhunska podpora zdravju. Posteljo in vzmetnice lahko kupite v Ljubljani ali v Britofu, izbrano pa vam pripeljejo na dom.

 

Kvalitetna postelja in vzmetnice

Preberite si tudi...