Salon keramike Ljubljana

Salon keramike Ljubljana | Keramične ploščice za vse okuse

by

Salon keramike Ljubljana je salon podjetja Keramtrade, ki se ukvarja s prodajo raznovrstnih keramičnih ploščic. V njihovem salonu keramike boste našli keramične ploščice za hodnike, stopnišča, kopalnico ter terase in balkone. Glede kvalitete vas ne rabi skrbeti, saj so hipoalergene, brez vonja, odporne proti mehanskim poškodbam in negorljive. Čiščenje keramičnih ploščic je zelo enostavno, saj jih lahko enostavno pobrišete in po potrebi uporabite primerne kemikalije. Obiščite salon keramičnih ploščic in izberite tla, ki bodo trajala večno.

Salon keramičnih ploščic

V salon keramike Ljubljana po keramične ploščice za kopalnico

Preurejate ali na novo opremljate kopalnico, pa ne veste, kakšne keramične ploščice izbrati? V omenjenem salonu keramičnih ploščic boste zagotovo našli takšne, ki ste si jih vedno želeli. Njihova ponudba je zares pestra, saj ponujajo tako majhne, zaobljene ploščice v zemeljskih tonih kot velike v drznih, živih barvah. V salonu keramike pa ne ponujajo le običajnih ploščic, temveč tudi trodimenzionalne, reliefne, mat in tiste z visokim sijajem. Tako skoraj ni mogoče, da ne bi našli ploščic po vašem okusu.

Salon keramike Ljubljana

Kje kupiti talne ploščice za notranje prostore? V salonu keramike Ljubljana.

Talne keramične ploščice so prvo kar zagledamo, ko vstopimo v stanovanje ali hišo, zato morajo biti res skrbno izbrane. V salonu keramike ponujajo keramične ploščice v imitaciji lesa, kamna, usnja, kovine in drugih lakiranih površin, ki bodo vaš dom prelevile v sanjsko stanovanje. Kot pri ploščicah za kopalnico, lahko tudi pri talni keramiki izbirate med ploščicami z visokim sijajem, mat ploščicami in različnimi barvnimi kombinacijami. Talna keramika je za hodnike, stopnišča in poslovne prostore odlična izbira, saj je vzdržljiva na udarce in enostavna za čiščenje.

Talne keramične ploščice

V salonu keramičnih ploščic ponujajo tudi zunanje ploščice

Keramične ploščice za zunanje površine se od navadnih razlikujejo v strukturi materiala, zato so bolj trdne, vodoodporne ter prenašajo velike temperaturne spremembe. Zaradi svoje vododpornosti voda v primeru snega, zmrzali in dežja z njih enostavno odteka, zaradi svoje poroznosti pa tudi v takšnih vremenskih razmerah ne drsijo.

V salonu keramike Ljubljana lahko podobno kot pri ostali talni keramiki izbirate med keramičnimi pločicami v imitacijah različnih materialov. Če si torej npr. želite lesene terase, je najbolje, da se odločite za keramične ploščice v imitaciji lesa, saj so od pravega lesa veliko bolj vzdržljive.

Salon keramike je torej odlična rešitev, če opremljate hišo in bi radi kupili vse keramične ploščice na enem mestu. S pestro izbiro in prijazni prodajalci vas bo salon keramičnih ploščic prav zagotovo navdušil.

Salon keramike

Preberite si tudi...