Keramične ploščice dekorativni kamen

Keramične ploščice imitacija kamna, marmorja in ostale okrasne ploščice

by

V podjetju Keramtrade d. o. o. boste poleg različnih barv in vzorcev stenskih in talnih keramičnih ploščic našli tudi posebne: keramične ploščice v imitaciji kamna, keramične ploščice v imitaciji marmorja, retro keramične ploščice, okrasne keramične ploščice v videzu dekorativnega kamna.

Celotno ponudbo keramičnih ploščic v imitaciji kamna si lahko ogledate na naši spletni strani. Lahko pa nas pokličete in se predhodno najavite za obisk v našem salonu keramike, kjer si lahko keramične ploščice v imitaciji kamna in dekorativne, oziroma okrasne keramične in ostale ploščice ogledate v živo. Veliko ljudi se odloča za keramične ploščice v imitaciji kamna, saj je posnemanje narave v domu izredno priljubljeno in moderno. Ponujamo vam čudovite vzorce in barvne kombinacije retro in modernih keramičnih ploščic v imitaciji marmorja in kamna.

Keramične ploščice imitacija kamna

Keramične ploščice v imitaciji kamna – estetske okrasne ploščice po ugodni ceni

Če želite vrhunsko kvaliteto in estetsko dovršenost keramičnih ploščic, potem je Keramtrade d. o. o. pravi naslov za vas. Ponujamo vam bogato izbiro različnih stenskih, talnih in dekorativnih retro in modernih keramičnih ploščic. Prepričani smo, da se bo za vsak okus nekaj našlo.

Keramične ploščice so smiselna izbira pri odločanju za primerne talne obloge, saj so zelo trpežne, trajne, enostavne za vzdrževanje in čiščenje, predvsem pa se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo. Časi, ko so keramične ploščice krasile le kopalnice, so že davno minili, saj so izredno kvalitetne in na voljo v različnih dekorjih. Keramične ploščice v imitaciji kamna in marmorja so tako prepričljive, da skoraj ne bo opaziti razlike med pravim kamnom ali marmorjem in vašimi ploščicami.

Lahko položite zunaj ali v notranje prostore in poskrbite, da bodo vaša tla vedno atraktivna. Dekorativni kamen oziroma okrasne keramične ploščice bodo poživile vaše zunanje površine, za notranje prostore pa izberite keramične ploščice po vašem okusu – retro ali moderne.

Keramične ploščice imitacija marmorja

Velika izbira okrasnih keramičnih ploščic različnih dekorjev, barv in dimenzij

Pri izbiri keramičnih ploščic v imitaciji lesa, kamna ali marmorja ter ostalih notranjih in zunanjih keramičnih ploščic vam bomo z veseljem pomagali. Prav tako vam bomo svetovali glede polaganja keramičnih ploščic in predlagali primernega keramičarja. Vse vzorce keramičnih ploščic (od tistih v imitaciji kamna in marmorja pa do keramičnih ploščic mozaik) si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so na voljo tudi vse informacije o dimenzijah, barvah, razpoložljivosti itd.

Če ste se odločili za keramične ploščice v imitaciji kamna ali marmorja, ste se odločili za klasiko, ki ni nikoli iz mode. Ugodne cene in velika izbira dekorjev pa je zadosten razlog, da nas obiščete in si izberete najboljše keramične ploščice v imitaciji lesa, kamna ali marmorja ter si tako polepšate dom.

Retro keramične ploščice

Preberite si tudi...